Durumuna üzüldm canm ya nr zmndr olmuyo acaba problem eşinde olabilirmi birde bazn kısmet işi bnmde problemim yok 8 aydr olmuyo eşimde dr a gitmk istemiyo kısmete kaldı yani bu işler:) umarm seninde bebğin olur en kısa zamanda yaşında daha genç inaşllh anne olursn snde cnm ya üzüldm gerçkfnArkadaşlar merhaba bana da bir akıl verin. Benimde ilk çocuğum plansız olmuştu 5 yıl önce. bugüne kadar maalesef 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Şu an 32 yaşındayım ve bebeğim olmuyorDoktor hiç bir sorun yok devam edin dedi ama insan bir noktadan sonra kendinden şüphelenmeye başlıyor.
Nasıl oldn canm aklm snde kaldı vallasağol gülüm
Bnde az önce kendimi muane ettm sanırm hamile deilm hatta eminm bu ayda yattı bnmki umarm sennki olur cnminsallaj canim ismini asya mi koymayi dusunuyosun
Durumuna üzüldm canm ya nr zmndr olmuyo acaba problem eşinde olabilirmi birde bazn kısmet işi bnmde problemim yok 8 aydr olmuyo eşimde dr a gitmk istemiyo kısmete kaldı yani bu işler:) umarm seninde bebğin olur en kısa zamanda yaşında daha genç inaşllh anne olursn snde cnm ya üzüldm gerçkfn
Ben teşekkür ederm canmçok tşk ederim cevap verdiğin için 1 yıla yaklaşıyor nerdeyseeşiminde normal çıktı değerleri bir de her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor. Bir faydası oluyor mu bilmiyorum aslında
Çörek otuyla bal şerbetinide 40 gün yap binbir hastalığa iyi geliyor gerçekdn bn ayn 4 de başladm daha 15 20 günm var kullanıyorm bakalım ne çıkacakçok tşk ederim cevap verdiğin için 1 yıla yaklaşıyor nerdeyseeşiminde normal çıktı değerleri bir de her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor. Bir faydası oluyor mu bilmiyorum aslında
nasil muane ettinnkiBnde az önce kendimi muane ettm sanırm hamile deilm hatta eminm bu ayda yattı bnmki umarm sennki olur cnm
canım olmadı bu ay büyümedi 10 mm de kaldı yumNasıl oldn canm aklm snde kaldı valla
Üzülme canm ya inaşllh yakın zamnda olur ümidini yitirme her ay bir ümit sonuçta canmcanım olmadı bu ay büyümedi 10 mm de kaldı yum
bu ay adete 9 gün kaldı bakalım bu ay nolucakÜzülme canm ya inaşllh yakın zamnda olur ümidini yitirme her ay bir ümit sonuçta canm
Alttn muayene ettm vajina girişi yine balon gibi olmş ve elime bişey geldi sertti ordn anldm çoğu zmn böyle anlıyorm hiçde yanıldğm olmadı bazn karşılaşacağm şey için korkuyorm diye bazı ay yapmıyormnasil muane ettinnkiyarin adet gunum cok bel agrim varya hayirlisi olsn insallah
bu ay adete 9 gün kaldı bakalım bu ay nolucak
klomen kullandım gülüm günde 1 tane dr diyorr ki yum çok inatçı yumurtaların var ama büyümüyorBu ayda ilaç kullndnmı canm peki
aaa cok ilginc hic kontrol etmem ben sadece adet belirtisi yasarm sonrada hasta olurm zaten ama tehlikeli olabilir ya ben korkarim ceseret edememAlttn muayene ettm vajina girişi yine balon gibi olmş ve elime bişey geldi sertti ordn anldm çoğu zmn böyle anlıyorm hiçde yanıldğm olmadı bazn karşılaşacağm şey için korkuyorm diye bazı ay yapmıyormikinci gebeliğimide böyle anlamştm zatn biliyomsn
Canm ya ağlama üzülme kaderde ne varsa o olur cnm dua et sadece ve lütfn üzülme inanki en imkansız olanlarn bebeği oluyo allahdn ümit kesilmz canm en ümitsiz oldğn anda bile bir bakarsn ki süpriz dünyalar senn olur o zmn canm sende bol bol araştr yumurtayı büyütmenn bitkisel yollarıda varmı diye ne biliym bnde şaşırdm senn için çok dua ediyorm cnm lütfn snde kendini çok yıpratmaklomen kullandım gülüm günde 1 tane dr diyorr ki yum çok inatçı yumurtaların var ama büyümüyor10 mm de kaldı işte bu ay çok ağladım üzüldüm ama elden hiçbişey gelmiyor gülüm sadece tevekkül ediyorum...
Bnde başlarda hm midm bulanıyodu hm korkuyodm da fazla korkacak bişey yok ş sonrdn anladm cnm ianan bana sandığn kadar kötü deil sadece orta parmağını biraz ileri atman bile yeterli cnm bn merakdn öğrndm zatnaaa cok ilginc hic kontrol etmem ben sadece adet belirtisi yasarm sonrada hasta olurm zaten ama tehlikeli olabilir ya ben korkarim ceseret edemem
incir kürü varmış şeker var bende yapamıyorum onu soğan da bir işe yaramadı vallahi düşün düşün napıcam bilmiyorum gülüm elimden hiçbişey gelmiyor ne yapayım..büyümüyor dr bile söyledi çok inatçılar diye dr a güveniyorum ama oda kul elden geleni yapıyorCanm ya ağlama üzülme kaderde ne varsa o olur cnm dua et sadece ve lütfn üzülme inanki en imkansız olanlarn bebeği oluyo allahdn ümit kesilmz canm en ümitsiz oldğn anda bile bir bakarsn ki süpriz dünyalar senn olur o zmn canm sende bol bol araştr yumurtayı büyütmenn bitkisel yollarıda varmı diye ne biliym bnde şaşırdm senn için çok dua ediyorm cnm lütfn snde kendini çok yıpratma
normal canım o merak etme hiç adetinde 35 yada 40 gün sürer gelmesi 40 günü geçerse d a gidersin canımBişey sorcam. Benim 15 gün oldu kürtaj olalım. Çok hafif çizgi şeklinde kahverengi akıntım oluyo normal midir. Bide adetim ne zaman başlar ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?