Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Alışıyorsun canım ben dün 60 yaptım , bugün squatta dinlenme günüm.
Dün mesela 30 / 30 iki seferde tamamladım

Bu arada herkese gunaydin
Disipline Girmis BirKadin birde beslenme programi mi uygulasak cok sert birsey degil de,mesela sekeri kesmek,ekmegi kesmek gibi daha verimli olur diye dusundum ne dersin?
Selam canım
Olabilir , hatta çok iyi olur. Eskiden şekeri kesmiştim, çayı şekersiz içebiliyordum yeniden nasık şekere başladım bilmiyorum

Evet kesinlikle canım, sabah kahvaltısından hiçbirşey kesilmemeli.elbette ekmeğin azı daha güzel. Kahvaltı en önemli öğün.ve gün içine yayıldığı için kahvaltıda yenilen herşey yakılıyor.

Hoşbulduk canımm çok teşekkür ediyorum zor olsada sonunda bıraktım ama çok kalıcı hsar bırakmadan hemen spora yöneldim yaz da yüzünü göstermişken başlayalım yavaştan
Canım sizin yaptığınız programa göre gidicem vallahi yoksa ben kafama göre gidersem imkansız sonuç alamam

Helal olsun vallahi 60 haa bacaklarım tirim tirim titryor ama buda bi yandan hoşuma gidiyor demekki doğru yoldayız

Evet acı varsa doğru yoldasın demektir
Mesela 60a geldiğinde çok yoruluyorsan 20/20/20 yapabilirsin tamamen sana kalmış.
Ama mutlaka ısın yapmadan önce

Evet acı varsa doğru yoldasın demektir
Mesela 60a geldiğinde çok yoruluyorsan 20/20/20 yapabilirsin tamamen sana kalmış.
Ama mutlaka ısın yapmadan önce
İşte ben ısınmayı leslie ile yapıyorum onunla ısınıyorum bi güzel sonra karın egzersizleri yapıyoruz azıcıkk, azıcık da plank yapıyorum sonra başlıyorum squata

İşte ben ısınmayı leslie ile yapıyorum onunla ısınıyorum bi güzel sonra karın egzersizleri yapıyoruz azıcıkk, azıcık da plank yapıyorum sonra başlıyorum squata
Bende hava soğuk değilse önce yürüyüş yapıyorum , soğuksa leslie.
Sonra bacak sıkılaştırma hareketleri
Daha sonra karın
En son squat

modanacim bugun 30 sguatta 15 mekik daha vucudum hamal yavas yavas yukseltcem sekerim :)))))
İyisin iyi
Isınmayı ihmal etme canım inan daha kolay okuyor.hem diğer türlü kasların zedelenebilir Allah korusun.
Canım rica etsem bildirimlerini akşam yapabilir misin, geride kalınca karışıklık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…