- 15 Ekim 2016
- 22.624
- 129.867
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Alışıyorsun canım ben dün 60 yaptım , bugün squatta dinlenme günüm.Leslie ile 1 mile yürüdüm ne güzel eğlenmiştim ki sonra 5 dklık karın egzersizi yaptım öldüm
20 sn plank yaptım daha arttıramadım o ne zor şeymiş ya karın kaslarımın resmen çalıştığını hissettim yani hiçbir karın egzersizine gerek yok bence planl tek başına bile yetecek düzeyde
50 squat yaptım ayağım titriyor inşallah alışırız buna
Selam canımBu arada herkese gunaydin
Disipline Girmis BirKadin birde beslenme programi mi uygulasak cok sert birsey degil de,mesela sekeri kesmek,ekmegi kesmek gibi daha verimli olur diye dusundum ne dersin?
Evet kesinlikle canım, sabah kahvaltısından hiçbirşey kesilmemeli.elbette ekmeğin azı daha güzel. Kahvaltı en önemli öğün.ve gün içine yayıldığı için kahvaltıda yenilen herşey yakılıyor.İşte akşam yediğimiz abur cuburlar bizi bu hale getiriyor yaama yememeye özen göstereceğiz. Yani her spor yapışımda canım yanıyor ee canım yandıkça da akşam valla elim gitmiyor onları yemeye. Çünkü ufacık bi çikolata veya lokumu yakmak için neler çekiyoruz baksana
Normalde sabah da khvaltıda ekmek tüketmememiz veya tam buğday ekmeği tüketmemiz lazım ama gel gelelim ben mecbur yiyorum yoksa takatten düşerim. Çünkü vücuduma hiç şeker girmiyor bari ekmekten alayım diyorum bide doymak istiyorum. Kahvaltı benim en önemli öğünümdür. Onu sıkı yapmalıyım diğer öğünleri az yapsam da olur. Sabah ne yersek yakabileceğimize inanıyorum ben
Hoşbulduk canımmHoşgeldin canım
Tebrik ederm seni sigara konusunda
Biz squatı programa göre uyguluyoruz , sen istersen bize uy, ya da çok yorulurum dersen yapabildiğin kadar yap
İlk günler zorlamamanı tavsiye ederim
Zira bizim durum ortada.
Bana sorarsan ilk bir hafta 1 mil leslie,squat ve crunch yapmanı tavsiye ederm
Günaydın çikooHiçç
Şimdi demiyorum zatendaha bu hareketlerin üstüne kitlenip kalırız valla
Aynen öyle canım, zaten alıştıktan sonra insan hep yapmak istiyormuş
Tisikirler sekerimHarikasinn canimmmgercekten sasirdim yogunluguna ragmen guzel bir is cikarmissin, tebrik ederim
Evet acı varsa doğru yoldasın demektirHoşbulduk canımmçok teşekkür ediyorum zor olsada sonunda bıraktım ama çok kalıcı hsar bırakmadan hemen spora yöneldim yaz da yüzünü göstermişken başlayalım yavaştan
Canım sizin yaptığınız programa göre gidicem vallahi yoksa ben kafama göre gidersem imkansız sonuç alamam
Helal olsun vallahi 60 haabacaklarım tirim tirim titryor ama buda bi yandan hoşuma gidiyor demekki doğru yoldayız
Helal olsun vallaTisikirler sekerim
Valla isteyince yapiliyormus kanka
Karrisma bende
İşte ben ısınmayı leslie ile yapıyorum onunla ısınıyorum bi güzel sonra karın egzersizleri yapıyoruz azıcıkk, azıcık da plank yapıyorum sonra başlıyorum squataEvet acı varsa doğru yoldasın demektir
Mesela 60a geldiğinde çok yoruluyorsan 20/20/20 yapabilirsin tamamen sana kalmış.
Ama mutlaka ısın yapmadan önce
Yok yaawwwHelal olsun valla
Bugün beni squatta dinlenme günüm siz yapın
Bende hava soğuk değilse önce yürüyüş yapıyorum , soğuksa leslie.İşte ben ısınmayı leslie ile yapıyorum onunla ısınıyorum bi güzel sonra karın egzersizleri yapıyoruz azıcıkk, azıcık da plank yapıyorum sonra başlıyorum squata
modanacim bugun 30 sguatta 15 mekik daha vucudum hamal yavas yavas yukseltcem sekerimHelal olsun valla
Bugün beni squatta dinlenme günüm siz yapın
Nanem valla kendi isteğimle değil program öyle, yoksa yaparımYok yaawww
Hatun bizi gazladii kendi dinlencek
Yaw he heNanem valla kendi isteğimle değil program öyle, yoksa yaparım
İyisin iyimodanacim bugun 30 sguatta 15 mekik daha vucudum hamal yavas yavas yukseltcem sekerim :)))))
Bak nasıl uğraşıyor benimleYaw he he
Saka saka tabiki arada dinlenecez fazla yuklenmemek lazim zaten:)
Tamam canimİyisin iyi
Isınmayı ihmal etme canım inan daha kolay okuyor.hem diğer türlü kasların zedelenebilir Allah korusun.
Canım rica etsem bildirimlerini akşam yapabilir misin, geride kalınca karışıklık oluyor
Yaz len yazBak nasıl uğraşıyor benimle
Bunu da yazıcam aktivitene
Tamam hocam saygilarr gorusurukKızlar ben kaçıyorum.Beyaz Hatun @HerTurkAskerDogar listeye eklendiniz
Akşama herkeşşlerin bildirimini bekliyorum.bugün pazar azcık salabiliriz
Tamamen boş geçirmeyelim de