Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Evet kızlar squattan sonra salmak yok.
Yaptığımızı korumamız lazım hatta bence yürüyüşü hiç bırakmamalıyız.
Günde 10 tanese squat yapalım mazallah popomuz yine iner falan :KK53:
Mazallah omuzlar dik popolar kalkııkk:KK53:
Katılıyorum bu sportiflik hep devam etmeli yürüyüşler de aksatılmamalı:KK23:

ahahahah:halay:
Ay kalktı valla nasıl olmuş deriz biz de :KK70:
Hiçç :63:
Tamam. Soylesende yapamam ki bu hareketler bana kâfi.

Tamamdır :)
Şimdi demiyorum zaten :KK53: daha bu hareketlerin üstüne kitlenip kalırız valla
Mazallah omuzlar dik popolar kalkııkk:KK53:
Katılıyorum bu sportiflik hep devam etmeli yürüyüşler de aksatılmamalı:KK23:
Aynen öyle canım, zaten alıştıktan sonra insan hep yapmak istiyormuş:spor:
O kadar kaldırmışken inmesine müsade edemem:KK53:
:rapci::rapci:

Hayırlı olsuuun:halay:Bu programı squatı ilk duyduğum zamanlar Doris Hofer'a sormuştum (squatgirl) Kendisi ben bile günde 60 taneden fazla yapmıyorum demişti :) Ben şöyle tanıtayım
50 kiloyum
165 boyum
Ölçülerim yanlış hatırlamıyorsam
80
62
90
Kendimi bildim bileli koşu yürüyüş, squat, plank, crunch,şınav, selülit için köprü, kick back hareketleri ve daha bir çoğunu yapıyorum. Tek squata bağlı kalmayın derim. İnce bir vücut için kardyo (koşu vb) şart :spor:

Hemen kendimi tanıtayım öyleyse :KK50:

Boy 1.65
Kilo 54

Sigarayı yeni bıraktım yani yeni dediğim 4 ay oldu doğal olarak 3 kilo aldım be kendimi rahatsız hissediyorum :duduk: 2 kg da gitse 52 olsam rahatım.

Leslie ile 1 mile yürüyeceğiiim sonrasında ip atlayacağıııım sonrasında squat ve plank yapıp en sonra karın egzersizleriyle bitirmeyi düşünüyorum bende dün başladım bu aradaa :KK49: Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin

Leslie ile 1 mile yürüdüm ne güzel eğlenmiştim ki sonra 5 dklık karın egzersizi yaptım öldüm :KK1:
20 sn plank yaptım daha arttıramadım o ne zor şeymiş ya karın kaslarımın resmen çalıştığını hissettim yani hiçbir karın egzersizine gerek yok bence planl tek başına bile yetecek düzeyde :KK50:

50 squat yaptım ayağım titriyor inşallah alışırız buna o_O

Leslie ile 1 mile yürüdüm ne güzel eğlenmiştim ki sonra 5 dklık karın egzersizi yaptım öldüm :KK1:
20 sn plank yaptım daha arttıramadım o ne zor şeymiş ya karın kaslarımın resmen çalıştığını hissettim yani hiçbir karın egzersizine gerek yok bence planl tek başına bile yetecek düzeyde :KK50:

50 squat yaptım ayağım titriyor inşallah alışırız buna o_O
Leslie ile ne kadar yurudugunu nasil hesapliyorsun?
50 squat iyi yapmissin ben 30 da pertim.dinleniyor musun arada

Leslie ile ne kadar yurudugunu nasil hesapliyorsun?
50 squat iyi yapmissin ben 30 da pertim.dinleniyor musun arada
Canım zaten videonun tamamını yaptığında sonunda kaç mil yürüdüysen orada yazıyor 1 mil veya 2 mil diye orada da bitiriyorum.
30 squat yaptım 20 saniye kollarımı filan gerdirdim, belimi rahatlattım tekrar 20 daha yaptım öyle ara verdim canım

Bu arada herkese gunaydin:KK200:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin birde beslenme programi mi uygulasak cok sert birsey degil de,mesela sekeri kesmek,ekmegi kesmek gibi daha verimli olur diye dusundum ne dersin?
Evet bencede, ben uygulamaya başladım örnek verecek olursam sabah abartıya kaçmadan herşeyden yiyorum. Ardından hep bol su ve sade türk kahvesi içiyorum. Akşam yemeği için evde ne piştiyse o gün ben en geç 5 e kadar yemeye çalışıyorum yani iki öğün besleniyorum ve 5ten sonra yememeye çalışıyorum acıktıkça su ve kahve yada bitki çayı içiyorum. Yoksa yaptığım spor boşa gider diye düşünüyorum :KK11:

Evet bencede, ben uygulamaya başladım örnek verecek olursam sabah abartıya kaçmadan herşeyden yiyorum. Ardından hep bol su ve sade türk kahvesi içiyorum. Akşam yemeği için evde ne piştiyse o gün ben en geç 5 e kadar yemeye çalışıyorum yani iki öğün besleniyorum ve 5ten sonra yememeye çalışıyorum acıktıkça su ve kahve yada bitki çayı içiyorum. Yoksa yaptığım spor boşa gider diye düşünüyorum :KK11:
Canim ben de sekeri kesmeye calisiyorum ayni zamanda cayi zaten sekersiz iciyorum ama aksamlari kekti lokumdu goturuyorum onlarda istahi daha fazla aciyor,onun yerine fistik alacagim aksamlari icin birde oyle deneyecegim.ekmegi zaten cok az yiyorum ama haftaici kahvalti bana sorun oluyor sabah erkenden uyanip hazirlayamiyorum acma aliyorum siz nasil yapiyorsunuz sabahlari ?

Hayırlı olsuuun:halay:Bu programı squatı ilk duyduğum zamanlar Doris Hofer'a sormuştum (squatgirl) Kendisi ben bile günde 60 taneden fazla yapmıyorum demişti :) Ben şöyle tanıtayım
50 kiloyum
165 boyum
Ölçülerim yanlış hatırlamıyorsam
80
62
90
Kendimi bildim bileli koşu yürüyüş, squat, plank, crunch,şınav, selülit için köprü, kick back hareketleri ve daha bir çoğunu yapıyorum. Tek squata bağlı kalmayın derim. İnce bir vücut için kardyo (koşu vb) şart :spor:
Hoşgeldin fıstık , evet bizde sadece squat yapmıyoruz. Herkes neye ihtiyacı varsa onu yapıyor :spor: ben de crunch yapıyorum mesela. Ve tabiki yürüyüş. Yürüyüş şart :spor:

Canim ben de sekeri kesmeye calisiyorum ayni zamanda cayi zaten sekersiz iciyorum ama aksamlari kekti lokumdu goturuyorum onlarda istahi daha fazla aciyor,onun yerine fistik alacagim aksamlari icin birde oyle deneyecegim.ekmegi zaten cok az yiyorum ama haftaici kahvalti bana sorun oluyor sabah erkenden uyanip hazirlayamiyorum acma aliyorum siz nasil yapiyorsunuz sabahlari ?
İşte akşam yediğimiz abur cuburlar bizi bu hale getiriyor ya :olamaz: ama yememeye özen göstereceğiz. Yani her spor yapışımda canım yanıyor ee canım yandıkça da akşam valla elim gitmiyor onları yemeye. Çünkü ufacık bi çikolata veya lokumu yakmak için neler çekiyoruz baksana :sinirli:

Normalde sabah da khvaltıda ekmek tüketmememiz veya tam buğday ekmeği tüketmemiz lazım ama gel gelelim ben mecbur yiyorum yoksa takatten düşerim. Çünkü vücuduma hiç şeker girmiyor bari ekmekten alayım diyorum bide doymak istiyorum. Kahvaltı benim en önemli öğünümdür. Onu sıkı yapmalıyım diğer öğünleri az yapsam da olur. Sabah ne yersek yakabileceğimize inanıyorum ben :KK53:

Hemen kendimi tanıtayım öyleyse :KK50:

Boy 1.65
Kilo 54

Sigarayı yeni bıraktım yani yeni dediğim 4 ay oldu doğal olarak 3 kilo aldım be kendimi rahatsız hissediyorum :duduk: 2 kg da gitse 52 olsam rahatım.

Leslie ile 1 mile yürüyeceğiiim sonrasında ip atlayacağıııım sonrasında squat ve plank yapıp en sonra karın egzersizleriyle bitirmeyi düşünüyorum bende dün başladım bu aradaa :KK49: Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Hoşgeldin canım :KK49:
Tebrik ederm seni sigara konusunda :KK9:
Biz squatı programa göre uyguluyoruz , sen istersen bize uy, ya da çok yorulurum dersen yapabildiğin kadar yap:KK31:
İlk günler zorlamamanı tavsiye ederim :KK69:
Zira bizim durum ortada. :KK70:
Bana sorarsan ilk bir hafta 1 mil leslie,squat ve crunch yapmanı tavsiye ederm :KK30:

X