- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Mazallah omuzlar dik popolar kalkııkkEvet kızlar squattan sonra salmak yok.
Yaptığımızı korumamız lazım hatta bence yürüyüşü hiç bırakmamalıyız.
Günde 10 tanese squat yapalım mazallah popomuz yine iner falan
O kadar kaldırmışken inmesine müsade edememEvet kızlar squattan sonra salmak yok.
Yaptığımızı korumamız lazım hatta bence yürüyüşü hiç bırakmamalıyız.
Günde 10 tanede squat yapalım mazallah popomuz yine iner falan
Hiççahahahah
Ay kalktı valla nasıl olmuş deriz biz de
Şimdi demiyorum zatenTamam. Soylesende yapamam ki bu hareketler bana kâfi.
Tamamdır :)
Aynen öyle canım, zaten alıştıktan sonra insan hep yapmak istiyormuşMazallah omuzlar dik popolar kalkııkk
Katılıyorum bu sportiflik hep devam etmeli yürüyüşler de aksatılmamalı
O kadar kaldırmışken inmesine müsade edemem
Evet benim@HerTurkAskerDogar Spor sever kız
Evet benim
Öyle olur bacım alışırsın 1 haftayaGel diye cagırdım. :)
sporu cok sevdigini biliyorum.
Bacım ben cok hammışım. Iki egzersiz yaptım diye vücudum cöktü
İnşallah canım.Öyle olur bacım alışırsın 1 haftaya
Evet tatlımcığımİnşallah canım.
Sen spor salonuna mı gidiyorsun?
Leslie ile ne kadar yurudugunu nasil hesapliyorsun?Leslie ile 1 mile yürüdüm ne güzel eğlenmiştim ki sonra 5 dklık karın egzersizi yaptım öldüm
20 sn plank yaptım daha arttıramadım o ne zor şeymiş ya karın kaslarımın resmen çalıştığını hissettim yani hiçbir karın egzersizine gerek yok bence planl tek başına bile yetecek düzeyde
50 squat yaptım ayağım titriyor inşallah alışırız buna
Canım zaten videonun tamamını yaptığında sonunda kaç mil yürüdüysen orada yazıyor 1 mil veya 2 mil diye orada da bitiriyorum.Leslie ile ne kadar yurudugunu nasil hesapliyorsun?
50 squat iyi yapmissin ben 30 da pertim.dinleniyor musun arada
Evet bencede, ben uygulamaya başladım örnek verecek olursam sabah abartıya kaçmadan herşeyden yiyorum. Ardından hep bol su ve sade türk kahvesi içiyorum. Akşam yemeği için evde ne piştiyse o gün ben en geç 5 e kadar yemeye çalışıyorum yani iki öğün besleniyorum ve 5ten sonra yememeye çalışıyorum acıktıkça su ve kahve yada bitki çayı içiyorum. Yoksa yaptığım spor boşa gider diye düşünüyorumBu arada herkese gunaydin
Disipline Girmis BirKadin birde beslenme programi mi uygulasak cok sert birsey degil de,mesela sekeri kesmek,ekmegi kesmek gibi daha verimli olur diye dusundum ne dersin?
Canim ben de sekeri kesmeye calisiyorum ayni zamanda cayi zaten sekersiz iciyorum ama aksamlari kekti lokumdu goturuyorum onlarda istahi daha fazla aciyor,onun yerine fistik alacagim aksamlari icin birde oyle deneyecegim.ekmegi zaten cok az yiyorum ama haftaici kahvalti bana sorun oluyor sabah erkenden uyanip hazirlayamiyorum acma aliyorum siz nasil yapiyorsunuz sabahlari ?Evet bencede, ben uygulamaya başladım örnek verecek olursam sabah abartıya kaçmadan herşeyden yiyorum. Ardından hep bol su ve sade türk kahvesi içiyorum. Akşam yemeği için evde ne piştiyse o gün ben en geç 5 e kadar yemeye çalışıyorum yani iki öğün besleniyorum ve 5ten sonra yememeye çalışıyorum acıktıkça su ve kahve yada bitki çayı içiyorum. Yoksa yaptığım spor boşa gider diye düşünüyorum
Hoşgeldin fıstık , evet bizde sadece squat yapmıyoruz. Herkes neye ihtiyacı varsa onu yapıyorHayırlı olsuuunBu programı squatı ilk duyduğum zamanlar Doris Hofer'a sormuştum (squatgirl) Kendisi ben bile günde 60 taneden fazla yapmıyorum demişti :) Ben şöyle tanıtayım
50 kiloyum
165 boyum
Ölçülerim yanlış hatırlamıyorsam
80
62
90
Kendimi bildim bileli koşu yürüyüş, squat, plank, crunch,şınav, selülit için köprü, kick back hareketleri ve daha bir çoğunu yapıyorum. Tek squata bağlı kalmayın derim. İnce bir vücut için kardyo (koşu vb) şart
İşte akşam yediğimiz abur cuburlar bizi bu hale getiriyor yaCanim ben de sekeri kesmeye calisiyorum ayni zamanda cayi zaten sekersiz iciyorum ama aksamlari kekti lokumdu goturuyorum onlarda istahi daha fazla aciyor,onun yerine fistik alacagim aksamlari icin birde oyle deneyecegim.ekmegi zaten cok az yiyorum ama haftaici kahvalti bana sorun oluyor sabah erkenden uyanip hazirlayamiyorum acma aliyorum siz nasil yapiyorsunuz sabahlari ?
Hoşgeldin canımHemen kendimi tanıtayım öyleyse
Boy 1.65
Kilo 54
Sigarayı yeni bıraktım yani yeni dediğim 4 ay oldu doğal olarak 3 kilo aldım be kendimi rahatsız hissediyorum2 kg da gitse 52 olsam rahatım.
Leslie ile 1 mile yürüyeceğiiim sonrasında ip atlayacağıııım sonrasında squat ve plank yapıp en sonra karın egzersizleriyle bitirmeyi düşünüyorum bende dün başladım bu aradaaDisipline Girmis BirKadin