- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Alışıcaz zamanlaNeyse birşey yapmış oldun en azındanpazartesi devam
Ben sadece merdiven inip çıkarken zorlanıyorum ya.
Ay eşime dedim ki şundan 10 tane yap sana 50 ₺
İnadına yaptı ama bi gör kan ter içinde kaldı
Ben biliyorum onu kaçar mıAlışıcaz zamanla
İyi ki bahsi 100 den açmamışsın üzülürmüşsün
Bi dahakine hiç beklemediği bi anda 30lira filan dersin yerden kalkamazBen biliyorum onu kaçar mı
Bana inat yaptı ama keşke ben de 20 deseymişim. Onu yapamazdı
Kız onu demiyorum keşke squat sayısını 20 deseymişimBi dahakine hiç beklemediği bi anda 30lira filan dersin yerden kalkamaz
Sagol canım.:)İlk günümdü ama üşeniyorum yavarsın ağrısın yeter ki işe yarasın
Squat düzenli yapıldığında hemen kendini belli ediyo, pilatese gittiğim dönemde 1 ayda toparlamıştım popomu ve bacaklarımı, squat ve benzeri hareketleri yaptırırdı hoca. Yine canım çıkıyodu ama çok iyi gelmişti
Hey maşallah iki çocuğa o kilo boy orantısı sana da bir
Verim almaya başlayınca da canım popommmm dersinKız onu demiyorum keşke squat sayısını 20 deseymişim
Ben de neneler gibi evde ay bacaklarıııımm diye geziyorum yav
Bu düzende gidersen kesin etkisini görürsün canım :)Sagol canım.:)
Bakalım bir hafta sonra biraz etkisini görürsem daha iştahlı egzersiz yaparım.
Ahaha :))Kız onu demiyorum keşke squat sayısını 20 deseymişim
Ben de neneler gibi evde ay bacaklarıııımm diye geziyorum yav
Ay benimki azcık kalksa yeterliVerim almaya başlayınca da canım popommmm dersin
Ahaha :))
Kız yolda yürürken bacaklarım gıdıklanıyor. sanki eklem yerlerinden çıkıyormuşcasına adım atıyorum
inşallah.Bu düzende gidersen kesin etkisini görürsün canım :)
Ben de kuru ve kalkık popom ile kuru bacaklarım diye mutlu mutlu gezmek istiyorum hadi bakalımAy benimki azcık kalksa yeterli
Zaten pek düz olduğu söylenemez, ben sıkı olsun istiyorum canım popom
Tabi bacaklarımı da
Çok güZel bir hareket buldum ben onun için,squatı bitir söyleyeyiminşallah.
sonra da kütük gibi belimi incelticem şu bir aylik programı uygulayalimda. Belki hep beraber bel-karın inceltme egzersizlerine başlarız
Uygun programı oluşturmaya çalışalım ve bel karın egzersizi de yapalım tabikiinşallah.
sonra da kütük gibi belimi incelticem şu bir aylik programı uygulayalimda. Belki hep beraber bel-karın inceltme egzersizlerine başlarız
Kız bize 1 ay sonra bi tarafların kalktı demesinlerBen de kuru ve kalkık popom ile kuru bacaklarım diye mutlu mutlu gezmek istiyorum hadi bakalım
kalça kemigimden dizime kadar olan bölge komple agrıyor. sagolsun eşim biraz masaj yaptı da hafifledi
Ya sana attığım yer ağrıyor sadece, başka hiçbir yerimde ağrı yok. Oralar kitlendi kaldı yav.
Evet kızlar squattan sonra salmak yok.Uygun programı oluşturmaya çalışalım ve bel karın egzersizi de yapalım tabiki
ahahahahKız bize 1 ay sonra bi tarafların kalktı demesinler
Ohhh ne ala memleketkalça kemigimden dizime kadar olan bölge komple agrıyor. sagolsun eşim biraz masaj yaptı da hafifledi
Benim ufaklik var ya mekik cektigim yere uzanmış ayaklarini kanepeye dayamış anni anni diyor
Tamam. Soylesende yapamam ki bu hareketler bana kâfi.Çok güZel bir hareket buldum ben onun için,squatı bitir söyleyeyim
Tamamdır :)Uygun programı oluşturmaya çalışalım ve bel karın egzersizi de yapalım tabiki