- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Evet açıldı şimdi teşekkür ederim canım
Kızlar ben bu hareketler bugün yaptım. Ve karın bölgesinde hemen bi ısınma hissediyorsunuz bilginize
kahveyokmu
Tamam canimTamamdir, sen programini aksatma gerisi ,muhim degil onemli olan saglik
Bugün yürümedim
Efendim canimm :****
Bak biz neler yapıyoruz. sen de katil bizeEfendim canimm :****
Canim 30 tane yapabildim hic esnek degilim degnek gibiyim heryerim agriyo ama pes etmek yok das gibi olucam das
Super olmus bu topik daha öncede baslayip 15. Gunde bırakmıstımBak biz neler yapıyoruz. sen de katil bize
Hah beni 20 sayfa önce çağırdılar kanka (saçını savuran surat yok mu)
Kürksüz yorgunluktan baygınlık geçirmiş olabilirİyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum acebası beni de aranıza alırmısınız ?
Tabi ki gelebilirsin.İyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum acebası beni de aranıza alırmısınız ?
Bence de baygınlık geçirdi.Kürksüz yorgunluktan baygınlık geçirmiş olabilir
Siteye girince alacaktır canım
Ben hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesinBence de baygınlık geçirdi.
Benim belden aşagısı fena şekilde ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Günlük hayatta gayet hareketliyimdir ama bu başkaymış
Bugün ilk günün müydüBen hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesin
Squat tüm vücudu komple etkiliyomuş resmen ama umarım öncesi sonrası fotoğrafındaki gibi oluruz bizler de
İlk günümdü ama üşeniyorum yaBugün ilk günün müydü
keşke duş alsaydın. Yarın büyük acılar hissedebilirsin. Ben de cok arzu ediyorum o fotograflardaki hale dönüşmeyi. Dümdüz bir fizigim var. Biraz kavis olsun istiyorum. Popoya şekil verebilirsem bel ve karın bölgesine yogunlaşmayı düşünüyorum. Iki cocuk sonrası karın bölgem biraz deforme oldu
Sen squata pazartesi başlamıyormuydunKurk Mantosuz Madonna ilk gün tamam, tam 50 squat
İyi yapmış olmana sevindim canımCanim 30 tane yapabildim hic esnek degilim degnek gibiyim heryerim agriyo ama pes etmek yok das gibi olucam das
sıkıntı yok bexyim sen yap yeterkiSuper olmus bu topik daha öncede baslayip 15. Gunde bırakmıstım1 haftadirda 30 35 diye baslamistim en bastan
Yazin benide ama her gun gelip rapor edememgirebildigim zamanlarda yazarım kabul edilirse
Hah beni 20 sayfa önce çağırdılar kanka (saçını savuran surat yok mu)
Hahahaha
Elbette ne demekİyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum acebası beni de aranıza alırmısınız ?
Yürümedim madem çööök kaaaalkSen squata pazartesi başlamıyormuydun
Neyse birşey yapmış oldun en azındanYürümedim madem çööök kaaaalk