Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Bence de baygınlık geçirdi.
Benim belden aşagısı fena şekilde ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Günlük hayatta gayet hareketliyimdir ama bu başkaymış
Ben hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesin
Squat tüm vücudu komple etkiliyomuş resmen ama umarım öncesi sonrası fotoğrafındaki gibi oluruz bizler de

Ben hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesin
Squat tüm vücudu komple etkiliyomuş resmen ama umarım öncesi sonrası fotoğrafındaki gibi oluruz bizler de
Bugün ilk günün müydü
keşke duş alsaydın. Yarın büyük acılar hissedebilirsin. Ben de cok arzu ediyorum o fotograflardaki hale dönüşmeyi. Dümdüz bir fizigim var. Biraz kavis olsun istiyorum. Popoya şekil verebilirsem bel ve karın bölgesine yogunlaşmayı düşünüyorum. Iki cocuk sonrası karın bölgem biraz deforme oldu

İlk günümdü ama üşeniyorum ya varsın ağrısın yeter ki işe yarasın
Squat düzenli yapıldığında hemen kendini belli ediyo, pilatese gittiğim dönemde 1 ayda toparlamıştım popomu ve bacaklarımı, squat ve benzeri hareketleri yaptırırdı hoca. Yine canım çıkıyodu ama çok iyi gelmişti
Hey maşallah iki çocuğa o kilo boy orantısı sana da bir

Sen squata pazartesi başlamıyormuydun
Canim 30 tane yapabildim hic esnek degilim degnek gibiyim heryerim agriyo ama pes etmek yok das gibi olucam das
İyi yapmış olmana sevindim canım
Bi kaç güne açılırsın diye tahmin ediyorum
Super olmus bu topik daha öncede baslayip 15. Gunde bırakmıstım 1 haftadirda 30 35 diye baslamistim en bastan
Yazin benide ama her gun gelip rapor edemem girebildigim zamanlarda yazarım kabul edilirse
sıkıntı yok bexyim sen yap yeterki

Hah beni 20 sayfa önce çağırdılar kanka (saçını savuran surat yok mu)
Hahahaha

Pazartesi sen geliyor ?

İyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum acebası beni de aranıza alırmısınız ?
Elbette ne demek
Tabiki gelebilirsin. Mesajını şimdi gördüm. Tekrar geldiğinde boy ve kilonu yazarsın canım , konuşuruz

Yürümedim madem çööök kaaaalk
Neyse birşey yapmış oldun en azından pazartesi devam
Ben sadece merdiven inip çıkarken zorlanıyorum ya.
Ay eşime dedim ki şundan 10 tane yap sana 50 ₺
İnadına yaptı ama bi gör kan ter içinde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…