• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Neyse birşey yapmış oldun en azından :cool: pazartesi devam :KK53:
Ben sadece merdiven inip çıkarken zorlanıyorum ya.
Ay eşime dedim ki şundan 10 tane yap sana 50 ₺
İnadına yaptı ama bi gör kan ter içinde kaldı :KK70:
Alışıcaz zamanla
İyi ki bahsi 100 den açmamışsın üzülürmüşsün:KK53:

İlk günümdü ama üşeniyorum ya:KK53: varsın ağrısın yeter ki işe yarasın
Squat düzenli yapıldığında hemen kendini belli ediyo, pilatese gittiğim dönemde 1 ayda toparlamıştım popomu ve bacaklarımı, squat ve benzeri hareketleri yaptırırdı hoca. Yine canım çıkıyodu ama çok iyi gelmişti
Hey maşallah iki çocuğa o kilo boy orantısı sana da bir :nazar:
Sagol canım.:)
Bakalım bir hafta sonra biraz etkisini görürsem daha iştahlı egzersiz yaparım.

Ahaha :))
Kız yolda yürürken bacaklarım gıdıklanıyor. sanki eklem yerlerinden çıkıyormuşcasına adım atıyorum:KK70:
:KK53:
Ya sana attığım yer ağrıyor sadece, başka hiçbir yerimde ağrı yok. Oralar kitlendi kaldı yav.

inşallah.
sonra da kütük gibi belimi incelticem şu bir aylik programı uygulayalimda. Belki hep beraber bel-karın inceltme egzersizlerine başlarız
Çok güZel bir hareket buldum ben onun için,squatı bitir söyleyeyim :27:

:KK53:
Ya sana attığım yer ağrıyor sadece, başka hiçbir yerimde ağrı yok. Oralar kitlendi kaldı yav.
kalça kemigimden dizime kadar olan bölge komple agrıyor. sagolsun eşim biraz masaj yaptı da hafifledi:oops:

Benim ufaklik var ya mekik cektigim yere uzanmış ayaklarini kanepeye dayamış anni anni diyor :KK70:

Uygun programı oluşturmaya çalışalım ve bel karın egzersizi de yapalım tabiki
Evet kızlar squattan sonra salmak yok.
Yaptığımızı korumamız lazım hatta bence yürüyüşü hiç bırakmamalıyız.
Günde 10 tanede squat yapalım mazallah popomuz yine iner falan :KK53:

kalça kemigimden dizime kadar olan bölge komple agrıyor. sagolsun eşim biraz masaj yaptı da hafifledi:oops:

Benim ufaklik var ya mekik cektigim yere uzanmış ayaklarini kanepeye dayamış anni anni diyor :KK70:
Ohhh ne ala memleket :cool:
Ahahaha squattayken izlemesin seni çocuğa kötü örnek olma :D

Back