- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
valla kardeş kardeş uyumakla oluyorsa bilemem::))))
ayy pardon arada bi bieyler olmuştur diye düşünmüştüm :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kardeş kardeş uyumakla oluyorsa bilemem::))))
yalan mı kuzum yaaff:)))alemsiniz kızlaaarrr
canım batdaşmışız sanırım.benmde 26-27 eylül adet tarihim bakalım.bat son 9gün.. :) beklemek çok zorrr hadi hayırlısı inşallah tüm anne adaylarımızaaaa
dualarımız seninle canımm.topiğin ilk hamilesi ol:)son 1 gün kaldııı.. ama şiddetli karın ağrım ve kahverengi lekelenmem devam ediyor.. dua edinn kızlarrr..:))
dualarımız seninle canımcımm hayırlı haberlerle gel inşaallaahh
yalan mı kuzum yaaff:)))
canım batdaşmışız sanırım.benmde 26-27 eylül adet tarihim bakalım.
dualarımız seninle canımm.topiğin ilk hamilesi ol:)
insallah canım stresi azaltmak bizim elimizde :)
hayırlısı olsun canım ama neden kırmızılar gelmedi ki acaba.
vardır bundada hayır üzme kendini zaten tüp bebekle şansın epey yüksek inşallah sen bayrama bebeğinle gireceksn Rabbimin izniyle :)
inşallah cnm herşey dilediğin gibi olsun.cnım bugun gıttım doktora sag tarafımda 4 yumurta olusmus asırı buyumusler ve catlıyamamıslar oyzuden bu sancıları cekyomusum sımdı ılac verdı doktor adet oluncada 2.gunu dogum kotnrol hapına baslıcam 8 ekımde kontrolum var bayram sonrasıda start verılcek ınsallah baska sorun cıkmaz
inşallah cnm herşey dilediğin gibi olsun.
yolun açık,sonu aydınlık olsun kuzum:)
aminnn canımıniçi ınsallah hepımızın kucakları dolsun bugun cok yıprandıgımı bırkez daha anladım ((
bimez miyim canım.inşallah sona erecek senin sınavın.kalbini ferah tut.
yalan mı kuzum yaaff:)))
canım batdaşmışız sanırım.benmde 26-27 eylül adet tarihim bakalım.
dualarımız seninle canımm.topiğin ilk hamilesi ol:)
cnım asırı fazla yumurtam olmus buyumus ve catlıyamamıs sokturucu verdı doktor 8 ekımde kontrolum olcak adet oluncada dogum kotnrol hapına baslıcaz 8 ekımden sonra bayram dan sonrada tup bebege baslıcaz ıns
hayırlısı olsun canım benım. sız ne zamndan berı denıyorsunuz peki?
cnm ben 2010 da evlendım 1 seneye yakın korundum ( korunmaz olaydım)sonra korunmayı daha bırakmadan esımın yumurtalık agrısından dolayı doktora gttık varıkosel ortaya cıktı beebge de engel odlguunu ogrendık korunmayı bıraktık esım 2011 de amelıyat oldu kasım ayında ozamandan sonra 2 asılama denedım olmadı sımdı ılk tup bebegı yapıcaz ınsallah ekım adetınde
beeeennnn :))))
evet batdaşmışız güzel haberiikimizde veririz inaşşallah