- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
canım sen çok kolay demoralize oluyor ve feci kötü yazıyorsun hemen...bence rahatlat kendini, stresli bir yapın var anlaşılan...
sen rahatlamadan gelmez bebişin
kırmızı kart yedim bu aydaaa:))))
niye öyle düşünüyosun?o senin elinde olan bişey değil ki rabbim isterse olacak.üzülme daha kaç aydır deniyosn şunun şurasında..
canım ben yedim kırmızı kartı yine artık başka topik açalım bu topik benlik değill((
açalım.bana göre de değil.ne olsun ki adı?
tüp bebek sayfalarına bakmaya başladım ben.herkesin hemen oluyor benim neden olmuyor anlamıyorum
tamam olur.açalım hemen
aşılama deneyebilirsin.çünkü eşinin sperm sayısı 90 milyondu hatırladığım kadarıyla.aşılamanın tutma şansı sizde yüksek.
hem tüp bebeğe göre daha az masraflı ve daha kolay.bi araştır istersen.aslında beklemen daha iyi hissediyorum senin yakında olacak :)
hıı pazara denk geliyo.ama 3. günü de olabiliyo.bana doktor 1 ila 3. günü gel demişti.inşallah canım.doktor 2.günü gel demişti.rezerve bakalım demişti ama 2.gün yarın. nasıl olacak bilmem
hıı pazara denk geliyo.ama 3. günü de olabiliyo.bana doktor 1 ila 3. günü gel demişti.
yarın bakalım hastaneden randevu bulabilecek miyim müdürümle hastaneye gitme konusunda anlaşabilecek miyim.inşallah bir şey çıkmaz
çıkmaz Allah'ın izniyle.
ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum.yumurtlama günlerimi pek anlayamıyorum.en azından kaçırmamış olurum.
sen aç istersen ben pek anlamıyorum
güle güle kızlar, Rabbim yolunuzu açık etsin
bat a 8 kala
bat a 8 kala
Bende co k istiyorum bu ay rabbim nasip etmistir insallah
güle güle kızlar, Rabbim yolunuzu açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?