- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
dr 3 6 ay dedi ben 3. aydayım sen 6. ay rabbim bizi geri çevirmesin
hamile kalma süresi mi canım 3-6 ay dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr 3 6 ay dedi ben 3. aydayım sen 6. ay rabbim bizi geri çevirmesin
hamile kalma süresi mi canım 3-6 ay dedi
canım benım allah senden razı olsun cok saol desteklerın ıcın :)güzel anne adayları,normalde sıcakkanlı ama kesinlikle ağlayamayan biriydim,hamilelik beni biraz değiştirdi zannedersem ama burda onca hikaye okudum,o kadar acıya şahit oldum gel gelelim kii sizin mesajlarınız beni çook ama çook etkiledi....hele mahtuananın anneliiği anlatan ve anne kelimesini ifade eden mesajı çok içime dokundu...nasrettin hocanın bana damdan düşeni getirin dediği fıkra misali bu durumu yaşayanlar anlar....sanal ortamda bile bi kaç mesaj hüzün üzerine olsun hemen offff sendee haaa demeye başlıyorlar normal yaşantımızda nasıl çevremize bunu yansıtabiliriz kii.....ben bu yüzden bir arkadaşımla konuşmuyorum artık.....bu sayede aslında sabırlı olduğumu bile öğrendim:) ben ki aklımdakini pat diye söyleyen insandım acıyı içe atmak neymiş anladım....bu sebeple dünden beri mahtuanayıı ve cimbomu duamdan eksik etmiyorum...hergün yasin okumayı kendime vird edindim rabbim kabul ederse ardına dua ediyorum ve artık sizi de ekliyorum....eğer bir gelişme yaşanırsaa beni mutlaka haberdar edin kızlarr....öpüyorum çokkk...
Kızlaaaarrrr
Ben regl oluorum sanırımmm yani olmak üzeree
Cok fena karnım agrıo kasıklarım belim ( bide koyu renk akıntım gelmişş
Öbür aya kaldı artk bizim iş sanırımm :))
Günaydınnn kızlarrr :))
Ben hala olamadım regl ama agrısını hissetmeye başladım umarım cok ağrılı gecmez 2.30a kadar dersim var puff
canımm gunaydınnn . 2 gundur dogru durust gıremedım noldu hala sancımı var kırmızılar gelmedıgıne göre hala umudun var canım :)
kızlarr bu akıntıların ne için olduğunu nasıl anlıyosunuz bu konuda biraz caHilim ben
kızlarr bu akıntıların ne için olduğunu nasıl anlıyosunuz bu konuda biraz caHilim ben
sanırım bunlar bıraz olsun işine yarar canım :)
yarar inşallah daha dikkat ederim
senın ne zamandı adet tarıhın ?
16-17 ekim benimki
kızlaarrrr dışardan destekçiniz olarak hadi ama çalışın diyorummmtakılmayın buralarda hele akşamları hiç görmeyeyim,yemeğii yiyiiiinn doğruuuu iş başınaaben aylardır yapamıyorum barii siz yapın
Kızlarrr benim kırmızılarr geldiiii :) önümüzdeki ay başlıorum artk şu geçsinde :)) bide doktorada gideim tam teşekküllü :)) eee ben bu başlığa uymuorum artıkkk (