sen nasıl üzülerek aglayarak dıger arkadasın msjını okuduysan bende senın mesajında fena oldum yıne rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın bızlere. saglıkla kucagına alırsın ınsallah o guzel yavrunu :)canım yaaa bu mesajını ağlayarak okudum kaç kere bilmiyorum....şimdi yazdıklarımı ise silip silip yazıyorum ellerim titriyor.şimdi ezan okunuyor burda rabbim tez zamanda ama tez zamanda sana sağlıklı sıhhatli,hayırlı bir evlat versin...bu benim 2.hamileliğim ilkini kaybettim 6 haftalıktı ve ondan sonra mağzalara bakmak neymiş anladım.....namaza başlamam da bu sebep üzerine oldu,her 5 vakitin ardından hz zekerriyanın duasını okudum,her yatsıdan sonra yasin suresini okuyarak rabbimden evlat istedim....bana senin yumurtlaman zayıf çocuğun olmaz hemen bile demişlerdi ( düşükten sonra kistim çıktı ve bazı hormonlarım dengesizleşmişti ilaç kullandım ve korunmak zorunda kaldım 4 ay) nasıl bir iç yangısıydıı ama demek ki rabbim isterse oluyormuş sanki doktorların inadına korunmayı bıraktığım an hamile kaldım ama hep içime ağladım...sırf başkaları oflamasın bıkmasınlar diye...eşime belli etmemeye çalıştım sırf bebekle kafayı bozduğumu düşünmesin diye....etrafa gülücükler saçtım amaaannn olursa olur olmazsa dünya turu yaparım rahatça diyip saçmaladım bileee.....şimdi ise hamileyim,bebeğimin tekmelerini hissediyorum artık ama nedense içimde çook heyecan yok çünkü korkuyorum ya birşey olursa diye...dua ediyorum ama bundan sonra dualarıma seni de aldım arkadaşım...rabbim sağlıklı hamilelik versin tez zamanda....
canım cooooookkk sevındım tebrık ederimmmmarkadaslar size müjdem var allah´in izniyle hamileyim darisi isteyen herkesin basina