aminn rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor bir durum bu kadar hasretle beklemek beni üzüyor bi tanıdık ikinci bebeğine hamile kaldı ve aldırmaya gitmiş günü geçtiği için almamışlar maddi durumu iyi kendi hemşire eşi mühendis sebeb çocuğa bakamamakmış yoruluyorum diyor öyle üzüldümiki annelik bu sen onun için yorulacaksın sen o hasta olmasın diye tek ben hasta olayım diye dua edeceksin o düşünce sen içini çekip senin için acıdığını hissedeceksin sen anne olacaksın anne demek 4 harfli bi hece değil ki anne demek her zorluğu çekmek yeri gelince yemeyip yedirmektir anneliği sadece yorulmakla tabi kılıp allah ın bu kadar kolay nasip ettiği bir bebeği aldırmak değildir bana çok acı geliyor ben bebek elbiselerine hep uzaktan bakıyorum eşime diyorumki ben hiç giremeyecekmiyim bu mağazalara hep başkalarının çocuklarına hediye almak için mi gireceğim diyorum oda çok üzülüyor başkalarının çocuklarını kucağına alıp sevmesi dahada üzücü... canım rabbim sana nasip etmiş inşallah kazasız belasız kucağına alırsın inşallahhh allah nazardan korusun sağlıkla gelsin bebeğin doyasıya tadarsın anneliği inşallaahhh rabbim sağlıkla 9 ay geçir bebeğini al kucağına amin