Sorma yaaa mutlulugumuz bir tane sperme bağlı pis kuyruklu şey :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yaaa mutlulugumuz bir tane sperme bağlı pis kuyruklu şey :)))
bende araniza yeni katildim ve 11 eylülde transferim yapildi insallah 2 gün sonra sonucu hayirlisiyla ögrenicez lütfen benim icinde dua edin allah kucaklarimizi bos birakmasin
ben ankarada yaşıyordum internetten 25 tane sipariş ettim denizliye geldim 2 tane getirmişim bu ayda hamile olduğumu öğrendim eczane aradım durdum şimdi stok halinde bekliyor. umudum da yoktu ped de aldım hiç açılmamış o da duruyor. rabbim sana da tüm isteyenlere de versin bir an önceson aylarda her regl yaklastiginda alisveriste hem gebelik testi hem ped aliyorum kadin her seferinde garp Garip yuzume bakiyonapiyim ikisinede ihtiyacim olabilir.hatta birazdan yine cikip bi test daha alicam pedimde zulada bekliyo insallah gerek kalmaz
adetime 9 gün var 4 gündür kasık bel agrısı ayagımada vuruyo adet olcakmısım gibi oluyodu bugunde pembemsi kan geliyo ara ara lekelenme gibi yerleşme kanaması olabilirmi?? cok merak ediyorum tecrübeli olanlar yardım edebilirmii
ben ankarada yaşıyordum internetten 25 tane sipariş ettim denizliye geldim 2 tane getirmişim bu ayda hamile olduğumu öğrendim eczane aradım durdum şimdi stok halinde bekliyor. umudum da yoktu ped de aldım hiç açılmamış o da duruyor. rabbim sana da tüm isteyenlere de versin bir an önce
amin cnm rabbim sizlerede naip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim.pede dogumdan sonra bolca ihtiyacin olucak Dursun bi kenarda ,testleride ikinci cocuk denemelerinde kullanirsin ,ese dosta dagitirsin:)
rabbim bana bayrama miniğim ile girmeyi nasip etti. bana mutluluğu yaşattı. darısı tüm isteyenlerin başına inşş
amin canım canı yürekten amin dualarım hep sizinlene mutlu sana canım. ınsallah bızlerde peşinden geliriz
amin canım canı yürekten amin dualarım hep sizinle
maşallah canımm tebrik ederim kaç çıktı değerinn
canım.. 1340 çıktı değerim.. hafta içi tekrar gideceğiz bakalım..
Bat 30 Eylül olan var mı kızlar:)
Bat 30 Eylül olan var mı kızlar:)
rabbim bana bayrama miniğim ile girmeyi nasip etti. bana mutluluğu yaşattı. darısı tüm isteyenlerin başına inşş