Geçen konunuza da yazdım sizin probleminiz eşiniz.
Çözülmüş bir durum yok sadece çözülmüş gibi davranıp, yine kendi isteklerini size yaptırmak var. Usta bir manipülatör.
Siz hayatınızı hep sanarak, eşinizde sizi manipüle ederek devam edeceksiniz. Günün sonunda sizin değil eş ve ailesinin dedikleri olacak.
Ortada konulmuş tavır yok kendini kandırmaca var.
Siz kendiniz net olmadığınız sürece bu böyle gider.
İlk dediğiniz lafta kalmanız lazımdı. Ben abimlerde kalıyorum, dönüşte beni alırsın konu burada kapandı der ve dediğinizi yaparsanız evet bu net duruştur ama elinize şeker verilmiş çocuk gibi kandırılarak gitmeniz ve sırf huzursuzluk büyümesin diye sizin alttan almanızla bu durumu hiçbir zaman çözemezsiniz.
Dönüşte uğrayacağınız abinizden gerçekten mutlu olacağınızı mı düşünüyorsunuz ?
Kaldı ki köyde sırf kuzenleriyle rahat rahat gezsin diye gidilmesi için ısrarcı olan bir eş var. O planda siz var mısınız mesela ? Kayınvalideniz şimdiden sizin adınıza yapmış temizlik planlarını. Hiç yapmam demeyin, onlar orada iş yaparken istemeseniz de bir işin ucundan tutma baskısı hissedeceksiniz.
Eşiniz sizsiz kalamadığı için değil, köyde laf söz olmasın diye ısrarla gelmenizi istiyor. Şimdi daha çok yenisiniz anlamıyorsunuz ama zaman geçtikçe mevzunun ayrı kalamama değil, baskın gelme, söz işitmeme adına yapılan bir çaba olduğunu anlayacaksınız.
Umarım yanılırım, yanılırız.