- Konu Sahibi sevdatakan
-
Eşim beni kandırmayı düşünen biri olmadı hiçbir zaman. O konuda ona güveniyorum.Bu kadar yemin ettirmeye gerektirecek ne oldu merak ettim. Eşiniz sizi kandırmayı düşündüyse eğer her şeyi yapar. Önemli olan eşinize olan güveniniz.
Hatta daha ilk gün eğer doğru değilse kuran'a el basacaksın yemin edeceksin o zaman dedim.
Eşim beni kandırmayı düşünen biri olmadı hiçbir zaman. O konuda ona güveniyorum.
Zaten kendiside hep der ben ne için kaybediyorsam sana karşı açıklığımdan kaybediyorum diye.
Kuran' a el basıp yemin ettirme olayını ise 43 yaşıma kadar yapmadığım bir şeyi yaptırdın bana dedi. En yapmayacağım birşeydi dedi.
Konuyu da daha sonra açıklarım uzunca.
Şu an uzun cevaplar yazamayabilirim.
Konuyu bile zorla açtım o kadar uzunca.
Eşime inandığımı yazdım ben zaten.esinize güvenmiyorsunuz ama elin adamina güveniyorsunuz,
üstüne bide kuran`a el bastiriyorsunuz ve hala süphelisiniz ilginc...
İşyerindeyim, çalışıyorum.Peki...
Müsait olduğunuz zaman devam edersiniz.
Bizim için problem yok. 7/24 buradayız,bekleriz.
Arkadaşının yemini doğru gibi gelmiyor.neden eşiniz de yemin ettiği halde size arkadaşının yemini doğru gibi geliyor? güven eksikliğiniz var..eşimin söylediği benim için daha doğrudur..arkadaşta olsa elalemin lafıyla hareket etmem,aklımı kurcalamasına izin vermem..eşinize karşı güven duygularınızı tekrar gözden geçirin..
Tam olarak dini içerikli bir konu mu bilmiyorum.kk da dini icerik yasak....
Eşime inandığımı yazdım ben zaten.
Sadece o kişinin ısrarı kafamı kurcalıyor.
Tam olarak dini içerikli bir konu mu bilmiyorum.
Dini yorumları sormadım inanır mısınız diye sordum.
Herhangi bir uyarı gelmedi şimdiye kadar.
Konu detayına giremeyeceğim şu an bayanlar ama konu kumar!
Asla kabul etmeyeceğim birşey bu benim ve tarih konusu hakkında söz vermişti bana. Asla demişti.
Şimdiyse asla yapmadım diyor arkadaşının sözüne karşılık ve bizim konuştuğumuz tarihe karşılık.
Yoksa kesinlikle ölsende kuran'a el basmazdım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?