Kuran'a el basan eşinize inanır mıydınız?

Kurana el basması ya da yemin etmesi benim için çok önemli olmazdı sanırım...Eşim hayır yapmadım dediği halde ben inanamıyorsam yemin ya da kuran çok önemli olmazdı sanırım benim için... Kumar konusunda sanırım güveninizi oldukça kaybetmişiniz eşinize karşı...Kanıtlayamacak durumdaysanız inanmayı seçin huzurunuzu kaçırmayın...

Alışmış biri değildi ama şimdiye kadar 3 kez yaptı 3.ünde de haberim oldu.
Yapsaydım kuran'a el basmazdım dedi.
Seni kaybetmeyi göze almıştım dedi.

yaaa hala kuran-i kerim diyosunuz bence biraz durun
cok buyuk mevla degilse sikinti degilde
ama buyukseee gerisi gelir cunku burdaki insanlar sirf kumar icin ulke disina cikiolarr..

Konu detayına giremeyeceğim şu an bayanlar ama konu kumar!
Asla kabul etmeyeceğim birşey bu benim ve tarih konusu hakkında söz vermişti bana. Asla demişti.
Şimdiyse asla yapmadım diyor arkadaşının sözüne karşılık ve bizim konuştuğumuz tarihe karşılık.
Yoksa kesinlikle ölsende kuran'a el basmazdım diyor.

Eşinizin karakterini siz,burdakilerden daha iyi bilmeniz lazım...:44:
Mesela benim eşim böyle bir durumda kurana el bassa ben %100 inanırım:44:
Ve eşinize değilde arkadaşına neden inanıyorsunuz:26: buda ayrı bir konu:44:arkadaşınızın amacı nedir buda önemli;dost mu ,düşman mı:31:

Kurana el basması ya da yemin etmesi benim için çok önemli olmazdı sanırım...Eşim hayır yapmadım dediği halde ben inanamıyorsam yemin ya da kuran çok önemli olmazdı sanırım benim için... Kumar konusunda sanırım güveninizi oldukça kaybetmişiniz eşinize karşı...Kanıtlayamacak durumdaysanız inanmayı seçin huzurunuzu kaçırmayın...
Son kez daha konuşturacağım o kişiyle üstüne gitmesine dair.
Yanlış hatırlıyor olabilme ihtimali daha fazla o kişinin çünkü karıştırıyor konuşurken.
Dediğim gibi sadece bir tarihte ısrarcı o da eşimin bana söz verdiği tarihten sonrasına denk geliyor.
Kafamı kurcalayan bu.

kusura bakmayın ama ben yasptığınız olaya pardon zorla yaptırdığınız olaya çok takıldım ve kızdım. Lütfen ya bizim kitabımız okumamız için anlamamamız için gönderilmiş. Siz bunu farklı şekilde kullanmışsınız. Üstelik bir de beddualar etmişsiniz. Haftaya ramazan giriyor lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve bu tarz şeyler söylemeyin. Ağızdan çıkan vuku bulur derler. Öyle birşey yoksa bile duanızın kabul zamanıysa eğer ve duanız bedduanız kabul olursa sonucundan memnun mu olacaksınız. Tekrar söylüyorum saygı çerçevesinde yaptığınız yanlış. Açın okuyun efendim yemin ettireceğinize. Okumadığımı nerden biliyorsunuz diyebilirsiniz ama yine de yaptığınız yanlış.

Eşinizin karakterini siz,burdakilerden daha iyi bilmeniz lazım...:44:
Mesela benim eşim böyle bir durumda kurana el bassa ben %100 inanırım:44:
Ve eşinize değilde arkadaşına neden inanıyorsunuz:26: buda ayrı bir konu:44:arkadaşınızın amacı nedir buda önemli;dost mu ,düşman mı:31:
Arkadaşına inanmıyorum ısrarı kafamı kurcalıyor.
Eşime inanıyorum zaten kesinlikle 43 yıldır yapmadım bunu ama bana yaptırdın dedi.
Arkadaşı için düşman diyemem. Niyetinide bilemem gerçi ama..

kusura bakmayın ama ben yasptığınız olaya pardon zorla yaptırdığınız olaya çok takıldım ve kızdım. Lütfen ya bizim kitabımız okumamız için anlamamamız için gönderilmiş. Siz bunu farklı şekilde kullanmışsınız. Üstelik bir de beddualar etmişsiniz. Haftaya ramazan giriyor lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve bu tarz şeyler söylemeyin. Ağızdan çıkan vuku bulur derler. Öyle birşey yoksa bile duanızın kabul zamanıysa eğer ve duanız bedduanız kabul olursa sonucundan memnun mu olacaksınız. Tekrar söylüyorum saygı çerçevesinde yaptığınız yanlış. Açın okuyun efendim yemin ettireceğinize. Okumadığımı nerden biliyorsunuz diyebilirsiniz ama yine de yaptığınız yanlış.
Yaptığımın kesinlikle doğru olduğunu savunmuyorum inanın.
Eşimde bu yüzden direndi alet etme kuran'ı dedi.
Anemin mezarına gitmiştik bir gün önce ve ben ne yüzle geldin benimle diyince ben sana birşey yapmadım buraya gelemeyecek bir yüzüm yok demişti.
Ve benimle ağladı.

Son kez daha konuşturacağım o kişiyle üstüne gitmesine dair.
Yanlış hatırlıyor olabilme ihtimali daha fazla o kişinin çünkü karıştırıyor konuşurken.
Dediğim gibi sadece bir tarihte ısrarcı o da eşimin bana söz verdiği tarihten sonrasına denk geliyor.
Kafamı kurcalayan bu.

Peki arkadaşı gittiğini söylediği zamana dair detay vermiyor mu :44::44::44: Yani ne bileyim şurdaydık şunlar vardı filan... Size söz verdiği tarihle arasında çok zaman varmı :26::26::26:

ya rahmetli dedem de böyle bir hata yaptı kurana el bastı ve inanın çarpıldı üç sene felç yattı ve rahmetli oldu allah affetsin

:53::53::53::53:

tahminimce esi sevgili nisanli vs iken ya da tam o siralarda bir naneler yemistir.arkadasi da nasil bir arkadassa agzindan kacirmistir.konu sahibi de olayi sündürüp durmustur.
Fakat arkadasim bu yemin olayini o kadar uzatmana ne gerek vardi ki?ne bu guvensizlik.yemeden icmeden kesilmeler.esinin yerinde olsam cok kizardim sana.bu guvensizlik ne boyle.ustelik Kuran ustune yemin oyle zirt pirt edilmez.biraz daha saygili olalim kitabimiza.

Yaptığımın kesinlikle doğru olduğunu savunmuyorum inanın.
Eşimde bu yüzden direndi alet etme kuran'ı dedi.
Anemin mezarına gitmiştik bir gün önce ve ben ne yüzle geldin benimle diyince ben sana birşey yapmadım buraya gelemeyecek bir yüzüm yok demişti.
Ve benimle ağladı.

Haklısınızdır buna bir şey diyemem, eşiniz de sanırım suçlu değil yoksa kitabımızın üstüne el basmak gerçekten çok büyük sorumluluk demekki suçu yok. Ama lütfen sanırım benden yaşça büyüksünüz haddim değil ama içim burkuldu inanın.

Back
X