Yo sanmıyorum neden zorlaştırsınkiIste o denildigi gibi ayni kisiden urun almayi zorlastirir
Kategoriler altında kişilerin kendi konuları olursa belki olabilir ama o zaman da satıcı her konuyla ayrı ayrı ilgilenmesi gerekir.
En son hem fikir olduğunuzda biri bana konuyu özetlerse sevinirim. Sonuçta bu başlığı işinizi kolaylaştırmak ve fikir almak için açtım. Kararı verecek olan sizlersiniz.
benim tek isteğim ve önerim silmek olsun satılan ürünleri silebilirsek sürekli kalanları güncellemek zorunda kalmayız sayfalar karman çorman olmaz bunun dışında ortak fikir neyae ona ıyarım ama lütfen silmek olsun bu konuda bişey yaparsanız çok ii olurEn son hem fikir olduğunuzda biri bana konuyu özetlerse sevinirim. Sonuçta bu başlığı işinizi kolaylaştırmak ve fikir almak için açtım. Kararı verecek olan sizlersiniz.
Ama konu aralarindaki urunleri silemiyoruz kiArkadaşlar ilk mesajı düzenleyebildiğiniz için zaten gelişmiş düzenlemeye basarak sattığınız ürünü silebilirsiniz. Şu anda zaten bunu yapabiliyorsunuz.
Ama konu aralarindaki urunleri silemiyoruz ki
Ama dedim ya ilk mesajda 20 ürün ekleyeceksiniz araya koymayacaksınzı diye, araya ürün koymak konunuzun güncellenmesi demek. Max 20 ürün satabilirsiniz.
Bu da herkes için eşitlik sağlamış olur
uygulamalarla bir iki fotoğraf birleştirilebilir ben öyle yapıyorumÜrünlerin 20sini 1.sayfadaki ilk mesaja yükledik diyelim. Diğer yükleyemediklerimiz ne olacak? İlk sayfada güncellenenler (20 tane) satılmadan kalanları satamayacakmıyız? Hiç değilse bir defalığına izin verseniz de satılanları silebilsek daha temiz bir görüntü olacak karışıklık gidecek. Konu başlıkları da K Kazen in dediği gibi kişiye özel düzenlensin
uygulamalarla bir iki fotoğraf birleştirilebilir ben öyle yapıyorum
Ürünlerin 20sini 1.sayfadaki ilk mesaja yükledik diyelim. Diğer yükleyemediklerimiz ne olacak? İlk sayfada güncellenenler (20 tane) satılmadan kalanları satamayacakmıyız? Hiç değilse bir defalığına izin verseniz de satılanları silebilsek daha temiz bir görüntü olacak karışıklık gidecek. Konu başlıkları da K Kazen in dediği gibi kişiye özel düzenlensin