Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

ben satılan ürünlerin silinebilmesi taraftarıyım.. konularımın sayfaları 20 ye yakın sanırım özellikle bebek bölümündeki konumda çok büyük karışıklık var.. dolayısıyla bakan arkadaş kalanları güncellermisiniz diyor ben bile neler kalmış diye bakarken sorun yaşıyorum..

konu başlıklarıda kazen beyin dedği gibi '' x butik'' tarzında kısa ve öz olmalı- güncelleme de kategori halınde olacağı herkesin ürünleri karışık olacağı için şimdi olduğu gibi çok gerekmez diye düşünüyorum.sonuçta ben pantolon diyince herkesin elindekileri bir kaç sayfada görebilicem.

Kategoriler altında kişilerin kendi konuları olursa belki olabilir ama o zaman da satıcı her konuyla ayrı ayrı ilgilenmesi gerekir.

yada sadece kendi açtığımız konulardaki mesajlarımızı değiştirebilme imkanımız olsun ki satılan ürünün yanına satıldı yazabilelim..diyelim ki 3.sayfada satışa çıkardığım ürün üstünden zaman geçtikten sonra satılmış oluyor ben kalkıp onu 15.sayfada satıldı olarak yazıyorum ki bu da ürün arıyan arkadaşın tek tek sayfalara bakması gerektiği anlamına geliyor..

Iste o denildigi gibi ayni kisiden urun almayi zorlastirir
Yo sanmıyorum neden zorlaştırsınki
sonuçta herkesin profiline tıkladığımızda atıyorum gunesselin fotoğrafları diye yazıyor
yada oraya gunesselın bıt pazarı gıbı bı link gelebılır

En son hem fikir olduğunuzda biri bana konuyu özetlerse sevinirim. Sonuçta bu başlığı işinizi kolaylaştırmak ve fikir almak için açtım. Kararı verecek olan sizlersiniz.

Kategoriler altında kişilerin kendi konuları olursa belki olabilir ama o zaman da satıcı her konuyla ayrı ayrı ilgilenmesi gerekir.

Evet..Kategori işi zorlaştırır bizler için olayı diye düşünüyorum..Tek konuyla ilgilenemiyoruz bazen..

Bence bu sistem iyi, nooptionun dediği gibi satılan ürün silinebilse daha bir iyi olur sanki..

Ürün ekleme ve bilgi verme harici güncelleme yapılmaz ya da en fazla 1 kere bu hak tanınır..

Ne bileyim sanki en iyi çözüm bu gibi geliyor bana

En son hem fikir olduğunuzda biri bana konuyu özetlerse sevinirim. Sonuçta bu başlığı işinizi kolaylaştırmak ve fikir almak için açtım. Kararı verecek olan sizlersiniz.

O zaman çoğunluğun kararına uymamız gerekir..

Kazen gözünden kaçmış olabilir, ilk sayfaya ya da mesajlara sadece 10 resim eklenebiliyor. O nedenle ilk sayfadan güncelleyemiyoruz konuyu, bazı arkadaşlar yapıyor ama nasıl yapıyor çözemedim.
Bu 10 sınırını arttırmak mümkün mü?

benim tek isteğim ve önerim silmek olsun satılan ürünleri silebilirsek sürekli kalanları güncellemek zorunda kalmayız sayfalar karman çorman olmaz bunun dışında ortak fikir neyae ona ıyarım ama lütfen silmek olsun bu konuda bişey yaparsanız çok ii olur

bence kategori herkes eşit bir şekilde ekleyecek tek başlık altında herkesin ürünü gözükecek sonuçta uzun uzun konu başlıkları yazmamızada gerek kalmaz yeni ürn ekledim bakın demeyede gerek kalmaz.satılanlarıda kendimiz kaldırabilmeliyiz

Ürünlerin 20sini 1.sayfadaki ilk mesaja yükledik diyelim. Diğer yükleyemediklerimiz ne olacak? İlk sayfada güncellenenler (20 tane) satılmadan kalanları satamayacakmıyız? Hiç değilse bir defalığına izin verseniz de satılanları silebilsek daha temiz bir görüntü olacak karışıklık gidecek. Konu başlıkları da K Kazen in dediği gibi kişiye özel düzenlensin

o zaman talep edenlerin konuları tamamen kaldırılsın. Yeni uygulamaya uygun konu açalım karışıklık önlenmiş olur diğer yorumlardaaki mesaj silme durumu da ortadan kalkar. Var mı böyle bir imkan?
Ama dedim ya ilk mesajda 20 ürün ekleyeceksiniz araya koymayacaksınzı diye, araya ürün koymak konunuzun güncellenmesi demek. Max 20 ürün satabilirsiniz.

Bu da herkes için eşitlik sağlamış olur

uygulamalarla bir iki fotoğraf birleştirilebilir ben öyle yapıyorum

uygulamalarla bir iki fotoğraf birleştirilebilir ben öyle yapıyorum

Kolajı,aynı ürünün detaylı resimlerini isteyenler oluyor o zaman kullanmak daha mantıklı. Dediğiniz şekilde ürünün bir kısmı görünüyor bir kısmı görünmüyor

20 ürün çok uygun bir rakam. Yukarıda da yazmışlar, tek karede belki tüm ürünlerinizi koyacaksınız. yok 20 ürün 20 foto koydunuz 1 tane satılmadan yeni ürün ekleyemeyin. Zaten bu suistimale çok açık konu açılıyor .3 sayfada konuyu güncellemek için şu terliği de satacağım diye ekleniyor. Bu bir tür konu güncellemedir.

ben fotoları silmek istiyorum silemiyorum bu benim için sorun mesela canlı üstünde resim var ve satış yapmayacağım onları zaten satılanda olmadı yani konuyu silemezsiniz anladım ama fotoları silelim
olmaz mı ?
bunun yasak olması bence yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…