ama o zaman 7/24 nette olmak lazım..Bir şey sormak istiyorum
herkese güncelleme özgürlüğü verilse ne olur ki?
Bence herkes serbestçe güncellesin başlığını "güncel" yazarak bile hatta
Hem böylece en azimli arkadaş daha çok satar ki ne güzel :)
hmm bunu düşünmemiştimŞunu unutmayın bu site takas veya alışveriş sitesi değil. Bu bölümü açmazdaki amaç elinizdeki atıl eşyalarınızı değerlendirmeniz. Lakin olay e-ticarete döndü. Etiketli çanta satanlar var. 1 çanta olur anlarımda 10 tane etiketli çanta olunca bunu anlamakta zorlanıyorum.
güncel yazmak için miama o zaman 7/24 nette olmak lazım..
ayyy gerçekten en matıklı çözüm bencede kimsede dakika başı güncelleme yapmaz zaten kutluyorum cnm bencede kesinlikle güncelleme yasak olmasın bizi kendi halimize bırakın bi yolunu buluruz ki bizBir şey sormak istiyorum
herkese güncelleme özgürlüğü verilse ne olur ki?
Bence herkes serbestçe güncellesin başlığını "güncel" yazarak bile hatta
Hem böylece en azimli arkadaş daha çok satar ki ne güzel :)
Guldurdun kiz beni:)) sattin mi herseyivalla ürün yükleyerek güncelliyceksek beni unutun kızlar evde bişey kalmadı artk
ayy satsam ii evdeki herşeyi koydum küçük beden diye alanda yok kız :) güncellemede yapamazsam durum vahimGuldurdun kiz beni:)) sattin mi herseyi
ayy satsam ii evdeki herşeyi koydum küçük beden diye alanda yok kız :) güncellemede yapamazsam durum vahim
hahhaaaaBuyuk beden olduk da ne olduçok ucuza verıyorum alan yok... bedava dagıtıcam en sonunda o olacak
bu fikri ben de beğendim. Hem aradiklarimiz daha rahat bulunur.bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
satıcılar ilgili başlığa ürün resmi ve fiyatlarını yazsın
alıcılar satıcılarla özelden mesajlaşsın
satılan ürünün resmini satıcı konudan silsin
olmazmı?
bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
olmazmı?
bence o sorun da ozel mesajdan diger urunlerin paylasimiyla cozulebilir.ama kimse tek ürün için kargo ödemek istemiyor..toplu yada birkaç parça istiyor..onu nasıl yapıcaz..o zaman zorlanılır bence..
Hayirlisi olsun bakalim.. bdv.ye yazsak belki bir çözüm bulurlar:))Aslinda bana kalirsa bu oyle cok buyuk bir sorun degil. Herkes surekli güncellemedikce..valla bende bilmiyorum bu sorun nasıl çözülcek..ceza almaya sinir oluyorum..geride kalmaya sinir oluyorum..zaten satıştan çok takas yapıyoruz
Kesinlikle boyle olmali bu cok mantiklibit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
olmazmı?
Sana katılıyorum...tek tek baslık açmak zor olur...nasıl takip edılır ki...bence de günde 1 yada 2 kez güncellemek serbest olsun...kızlar bence gerçekten doğru olan güncellemenin yasak olmamaması abartıya kaçan ceza almalı zaten yapıcağımız en fazla günde bir veya 2 olur cidden şaka yapmıyorum bizi kendi halimize bıraksalar biz bi yolunu buluruz tek tek başlık açmakta olmaz nasıl açsnlar iç giyim dış giyim çanta ayakkabı bunun bikinisi var postiji var hatta çorap koyan bile var en matıklısı yasak olmamalı abartıya kaçmamak şartıyla