Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Birazcık sitem görüyorum snaki burada suçluz bizmişiz gibi.

Güncelleme mesajı olsun Allah aşkına bir dönün konulara bakın. Sitede olan sürekli güncel yazıyor eğer biz silmediysek.

Mağdur olan sizsiniz çözüm üretmek isteyen biz ama yok istek kalmamış ! Bölümden soğudunuz ise konuyu kapattırırsınzı olur biter.

Çözüm üretmeye çalıştıkça bu tür sitemler üzüyor bizi bunu bilin. Ciddi bir haksızlık var, konusunu açmış X üye haftalardır bekliyor biri görecek mi diye, bir diğeri sohbete çevirmiş yukarı çıkmış biri sözüm ona indirim adı altında konuyu yukarı çıkarıyor bir diğeri dnaışıklı dövş almış 2 üyelik kendi konusunda kendine soru soruyor ki konu yukarı çıksın.

Haklısınız bunlar da tüm suç bizde....

Tek mantıklı öneri ; kategoriler olsun. Belirleyin kategorileri....

Bu bölümden soğuyanlar size fikirlerini sormuyorum ! SIkılıp sıkılmadığınızı hele hiç sormuyorum sorum net çözüm üreteceksek buyrun çözüm odaklı fikirlerinizi yazın

Ayrı ayrı kategoriler olduğu zamanda bazı ürünleri nereye koyacağımızı bilemeyeceğiz yine bir karışıklık olacak gibi... Güncelleme hakkı herkesin 1 kez olsun ya da olmasın . Site yönetimine hak vermek lazım . Ama kategolarilerde de ayakkabı çanta , üst giyim , alt giyim , iç giyim , abiye ve özel gün kıyafetleri, makyaj malzemesi, bakım ürünleri, Aksesuar takı, Ev eşyaları ev tekstil , birde postişler çıtçıtlar için olabilir aklıma bunlar geldi ama dahada vardır mutlaka

ama K Kazen bu şekilde daha karışık karmaşık olmazmı diyelimki bi müşteri pantolon arıyo pantolon başlığına belki en az 50 kişi pantolon ekliycek bunun bide beden sorunu olucak aradığı bedeni ve istediği pantolonu bulmak için en fazla 10 sayfaya bakıp çıkıcak bence bu şekilde hiç olmaz bu benim fikrim tabi en iisi sadece günde 2 kere güncelleme yapılsın bence

20 tane ürün için 20 konu açın ilk sayfa size ait olsun ? Bence güzel fikir ya tek ürün satan ne yapacak ?
Veya 1 konu açın ama günde 20 kez güncel yazın konunuz hep en üstte olsun ?

Başlık değiştirmek konusuna gelince kendi adınıza bir başlık açın bu sayede A Pintose'de güzel ürünler var diyip gireceklerdir. Lakin Terlik, dantel entel başlık kimsiçin birşey ifade etmeyecektir. Zira dantel olarak başlık yazıp içinde cep telefonu satan gördük !

Evet veya güncelleme sayısına karar verin.

Birde ilk sayfada eklenecek ürün sayısında sınrı sıkıcı denmiş. Yanlış bilmiyorsam 80 fotoğraf ekleme hakkınız var.

Hanımefendiler evimi satıyorsunuz 80 den fazla fotoğrafa ne gerek var ? Cep telefonundan girenler o kadar çok fotoğrafı nasıl yükleyecek ? Kota aşımı oldumu fatura bize kesilecek : )

Başllıklara gelince Bencekendi adınıza mağaza açıyormuş gibi yapın örnek ; Kazenin 2. el butiği gibi....

bence günde 2 kere güncelleme hakkı verin yeni ürün eklemede buna dahil olsun 3 kere güncelleyen ceza alsın

Günde 1 ya da 2 kez güncelleme hakkı olması iyi olur. Butiklerinde adını değiştirelim yardımcı olursanız herkes kendi adına açsın artık ya da bundan sonra açılacaklar bu şekilde olsun. Herkesin 1 konusu olsun diğerleri kapansın o konudan o konuya yönlendirme de olmamış olur kimin ne ürünü varsa tek konudan ulaşılabilsin

İnanın ilk mesajda evi komple satmıyorsanız 80 tane ürün koyabiliyorsunuz. Bölüm editörü tüm başlıkları edileyip sizlere bilgi verebilir. Daha doğrusu bundan sonra burada konu açılımında onaylı olsun bakalım konusu varsa izin vermeyelim

Cogul kullanirken, o mesaji begenenlerin fikirlerini de mi istemiyorsunuz? Oysa ki o mesajda " guncellemeyecegim, alacak olan kendi bulur zaten" kismi hosuma gitmisti.. belki digerlerinin de oyle.. üslubunuz cok sert

Ana başlıklar olabilir.
Giyim
Kozmetik
ayakkabi
aksesuar
ev Dekorasyon
Canta(belki ayakkabiyla ayni kategoride de olabilir.)
Abiye

Aklima gelenler bunlar genel hatlarıyla. Ancak hicbir kategoriye uymayan da olabilir sona bir ivir zivir diye bir bolumde olabilir

Yanlis hatirlamiyorsam konunun ilk mesajinda on tane resim ekleme hakkimiz var. ondan sonra uyari veriyor... sonradan resim eklemeye kalksan sona eklemek zorunda kaliyosun... 80 resim ekleme yeni mi geldi bilmiyorum.bu ara da bence guncelleme gunde iki sefer olmali

Cogul kullanirken, o mesaji begenenlerin fikirlerini de mi istemiyorsunuz? Oysa ki o mesajda " guncellemeyecegim, alacak olan kendi bulur zaten" kismi hosuma gitmisti.. belki digerlerinin de oyle.. üslubunuz cok sert

Sizde 2 üyelik ile sitede aktif olmayı verin...

peki 3 ayrı kategoride ürün ekleyecek 3 ayrı konumu açacak ?

Özür dilerim sayı 20 ! 80 değil.
20 az bir rakam değil.

Arkadaşlar mağaza açmıyorsunuz elinizde bulunan 20 atıl ürünü değerlendirmek amaç ...

Buna ek olarak arıyorum konularına ne diyorsunuz ?

Arkadaşlar mağaza açmıyorsunuz elinizde bulunan 20 atıl ürünü değerlendirmek amaç ...

Buna ek olarak arıyorum konularına ne diyorsunuz ?
Arıyorum konuları da tek olsun konu başlığı da direk comely nin aradıkları olsun mesela yine isim geçsin başlığa şunu arıyorum diye belirttiğimizde herkes sadece başlığa bakıyo. Birşey aradığımızda konumuza yazalım bunu arıyorum şunu arıyorum diye onda da 1 güncelleme yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…