Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Şu ana kadar özet ;
- Üye XXXX'in Butiği şeklinde konu açacak
- Yeni kategoriye gerek yok ben konu başlarına etiket koyacağım Kategori isimlerini bu sayedeo başlıkta ne olduğu belli olacak.
- Max. 20 ürünlük fotoğraf koyulabilecek dileyen tek kare de 3 ürün koyup 20 fotoğrafta 60 ürü nsergileyebilir.
- Pazarlkık vb tüm yazışmalar özelden yapılacak,
- Satılan ürünler ilk mesajdan kaldırılacak
- Günde 2 kez güncel gibi mesaj yazma hakkınız var...

Sanırım izah edemiyorum.....

İlk konunuzda 20 ürün fotoğrafı yok mu ? Var bunlardan 5 ini sattınız veya satmaktan vazgeçtiniz bu ürünlerin fotoğraflarını kaldırın.

Keşke bu konunun ana başlığını anket seklinde yapsak..
Kategori isteyenler istemeyenler şeklinde, diğer seçeneklere de anketler karar verebilirdik daha makul olmaz mıydı..

İlk konunuzda 20 ürün fotoğrafı yok mu ? Var bunlardan 5 ini sattınız veya satmaktan vazgeçtiniz bu ürünlerin fotoğraflarını kaldırın.

20 tane yok benim az var sanırım konumda eski mesela foto kaldırılması yasak denmişti nevreste hanıma mesaj atmıştım
su an bir deneme yapayım
hayır siz izah ediyorsunuz ben sizin cevabı görüp geldim fotoları silmek istiyordum da :)

Ben albüm demiştim 7. sayfada.

Keşke bu konunun ana başlığını anket seklinde yapsak..
Kategori isteyenler istemeyenler şeklinde, diğer seçeneklere de anketler karar verebilirdik daha makul olmaz mıydı..

Kategori açmayacağız. Bu konuda konunun başında bir etiket olacak bakın ben yapatımda görün ....

bekleyin

Benim de hali hazırda 30 u geçkin ürünümü var, napıcam ben şimdi satıştan mı kaldırıcam

Yok sayfama bakin dolabimdan ciciler diye basliyor. Urunler net gorunuyor tabi tercihe gore degisir durum ben fikir vermek iatedim :)
Kolajı,aynı ürünün detaylı resimlerini isteyenler oluyor o zaman kullanmak daha mantıklı. Dediğiniz şekilde ürünün bir kısmı görünüyor bir kısmı görünmüyor

Peki eski konular kalacak mi ortada o sekilde, arkadasin dedigi gibi kendi uzerimizde cekip koymustum dusunemedim sonra olumsuz sonuclanabilecegi aklima geldi. Eski konulari komple yok ets3k :)

20 ürün sınırlamasıyla yeni üyeliklerin daha da artacağına inanıyorum ben. Son sayfaya yeni ürün eklemek yasaklansın buna tamam ama 1. sayfa 20 ürün çok az, en azından benim için öyle

Sayfa sayımız da aldı başını gitti, yeni konu açma imkanımız var mı? O şekilde bir düzenleme yapalım bari.

albümdemantıklı ama albümü gerçekten albüm gibi kullananların kesinlikle hakkına tecavüz edilir.
Normal albümlerle karışmadan, "Bit Pazarı"na tıkladığımızda karşımıza çıkacak özel bir albüm gibi düşünmüştüm ben ama, dediğim gibi teknikten anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur tabii.

bence gayet mantıklı ancak konuları çok eski olanlar var bunları kapatıp tekrar mı açacağız..mesela benim konularım sitenin değişmeden önceki haliyle dolayısıyla fotolarımda bit kadar ne oldukları bile anlaşılmıyor:)) sadece ilk sayfadaki resimleri silme hakkımız mı olucak ? ki ben daha önce (oldukça önce) ilk sayfaya ürün eklemeyi deneyip becerememiştim sonradan mı değişti bilemiyorum ama yeni ürünleri her seferinde son sayfaya ekledim.. bu durumda sanırım ya bir defaya mahsus olmak üzere konuları düzenlemek adına her sayfada ürün silebilme hakkımızın olması gerekiyor yada konularımızın kapatılıp tekrar açmamız..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bit-pazari.1260/

Bakın kategori işini nasıl çözdüm ?

Açtığım konuya bakın eklediğim anketebakın vs vs vs

Bence çok güzel de olmuş. Ancak biz şimdi konularımızı ne yapalım. Düzenleyebilecek miyiz bu şekilde. Ben zaten ilk mesaja ürün ekleyememiştim konumu açarken, şimdi elimde kalanlarla ilk mesajımı düzenlesem mi yoksa konularımız kapatılacak mı yeni açılması için?

Yeni kural max 3 kategoride ürün satabilirsiniz !

Her bir kategoride max 20 ürün satabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…