ben fotoları silmek istiyorum silemiyorum bu benim için sorun mesela canlı üstünde resim var ve satış yapmayacağım onları zaten satılanda olmadı yani konuyu silemezsiniz anladım ama fotoları silelim
olmaz mı ?
bunun yasak olması bence yanlış
Şu ana kadar özet ;
- Üye XXXX'in Butiği şeklinde konu açacak
- Yeni kategoriye gerek yok ben konu başlarına etiket koyacağım Kategori isimlerini bu sayedeo başlıkta ne olduğu belli olacak.
- Max. 20 ürünlük fotoğraf koyulabilecek dileyen tek kare de 3 ürün koyup 20 fotoğrafta 60 ürü nsergileyebilir.
- Pazarlkık vb tüm yazışmalar özelden yapılacak,
- Satılan ürünler ilk mesajdan kaldırılacak
- Günde 2 kez güncel gibi mesaj yazma hakkınız var...
Sanırım izah edemiyorum.....
İlk konunuzda 20 ürün fotoğrafı yok mu ? Var bunlardan 5 ini sattınız veya satmaktan vazgeçtiniz bu ürünlerin fotoğraflarını kaldırın.
Ben albüm demiştim 7. sayfada.Şu ana kadar özet ;
- Yeni kategoriye gerek yok ben konu başlarına etiket koyacağım Kategori isimlerini bu sayedeo başlıkta ne olduğu belli olacak.
- Max. 20 ürünlük fotoğraf koyulabilecek dileyen tek kare de 3 ürün koyup 20 fotoğrafta 60 ürü nsergileyebilir.
Keşke bu konunun ana başlığını anket seklinde yapsak..
Kategori isteyenler istemeyenler şeklinde, diğer seçeneklere de anketler karar verebilirdik daha makul olmaz mıydı..
20 tane yok benim az var sanırım konumda eski mesela foto kaldırılması yasak denmişti nevreste hanıma mesaj atmıştım
su an bir deneme yapayım
hayır siz izah ediyorsunuz ben sizin cevabı görüp geldim fotoları silmek istiyordum da :)
Kolajı,aynı ürünün detaylı resimlerini isteyenler oluyor o zaman kullanmak daha mantıklı. Dediğiniz şekilde ürünün bir kısmı görünüyor bir kısmı görünmüyor
Peki eski konular kalacak mi ortada o sekilde, arkadasin dedigi gibi kendi uzerimizde cekip koymustum dusunemedim sonra olumsuz sonuclanabilecegi aklima geldi. Eski konulari komple yok ets3k :)Sanırım izah edemiyorum.....
İlk konunuzda 20 ürün fotoğrafı yok mu ? Var bunlardan 5 ini sattınız veya satmaktan vazgeçtiniz bu ürünlerin fotoğraflarını kaldırın.
Ben albüm demiştim 7. sayfada.
Normal albümlerle karışmadan, "Bit Pazarı"na tıkladığımızda karşımıza çıkacak özel bir albüm gibi düşünmüştüm ben ama, dediğim gibi teknikten anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur tabii.albümdemantıklı ama albümü gerçekten albüm gibi kullananların kesinlikle hakkına tecavüz edilir.
Normal albümlerle karışmadan, "Bit Pazarı"na tıkladığımızda karşımıza çıkacak özel bir albüm gibi düşünmüştüm ben ama, dediğim gibi teknikten anlamıyorum olmuyorsa olmuyordur tabii.
Şu ana kadar özet ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bit-pazari.1260/
Bakın kategori işini nasıl çözdüm ?
Açtığım konuya bakın eklediğim anketebakın vs vs vs
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bit-pazari.1260/
Bakın kategori işini nasıl çözdüm ?
Açtığım konuya bakın eklediğim anketebakın vs vs vs