Açsın bence ne olacak kipeki 3 ayrı kategoride ürün ekleyecek 3 ayrı konumu açacak ?
Evet benim onerim tam olarak buydu. Ama 80 fotoğraf demissiniz. Ben dosya olarak 10 fotograf ekleyebiliyorum. Url olarak da 20 ymis sinir. Bu artirilirsa cok guzel olur sayfa gorunumu anlasilirlik. Yeni urun eklendiginde d3 guncelleme mesaji yazilabilir. Ve ya satis yapilan urun yazilabilir.Ürünler kesinlikle ilk sayfa da olmalı ara sayfalarda değil. Güncelleme hakkında da Konuyu güncelledim şu 2 ürün eklendi şleklinde.
Bu mantıklı gibi
Açsın bence ne olacak ki
satmak istiyorsa biraz emek verecek
canim ilk mesaja sadece 10 fotograf yukleniyorKişi adına butik açıp günde 2 güncelleme mesajına izin verelim. İlk sayfaya sattığı ürünü silip 20 adet ürün fotosu koysun.
canim fakat sitede su durum soz konusu ki genelde tek bir urun aramiyoruz, istiyoruz ki kargo ucreti vermisken pantolonu da cantayi da ayakkabiyi da ayni kisiden tedarik edelim. hatta bir iki urun begendigi halde tek kargo nasil olsa deyip fazladan uc bes urun alan bile oluyor yazismalardan okudugum, konularda gordugum kadariyla... ve boylece bir bakiyorsunuz hic aklinizda olmayan seyi alivermissiniz, bu da biz bayanlarin zaafiBit pazarından şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım ama gezip görmüşlüğüm vardır.
Gerçekten kaos söz konusu.
Önerim; Bit Pazarı bölümünün konu açılan bir bölge değil, albüm olması.
Elbette kategorize edilmesi gerek.
Bu durumda pantolon arayan kullanıcı "Pantolonlar" albümüne tıklayıp sırayla istediği ürünü görüntüleyebilir.
Eklenen ürün fotoğraflarında mutlaka beden-fiyat-kullanım durumu belirtilmeli.
Ekleyen kişinin adı zaten görünecek ve onunla iletişime geçmek isteyen de geçer.
Mobil kullanım için zahmetli mi olur bilemiyorum. Aklıma ilk geleni paylaştım.
Belki satış yapacak arkadaşımızın eklediği diğer ürünleri de görmemize imkan veren bir fonksiyon koyulabilir?canim fakat sitede su durum soz konusu ki genelde tek bir urun aramiyoruz, istiyoruz ki kargo ucreti vermisken pantolonu da cantayi da ayakkabiyi da ayni kisiden tedarik edelim. hatta bir iki urun begendigi halde tek kargo nasil olsa deyip fazladan uc bes urun alan bile oluyor yazismalardan okudugum, konularda gordugum kadariyla... ve boylece bir bakiyorsunuz hic aklinizda olmayan seyi alivermissiniz, bu da biz bayanlarin zaafi
Birazcık sitem görüyorum snaki burada suçluz bizmişiz gibi.
Güncelleme mesajı olsun Allah aşkına bir dönün konulara bakın. Sitede olan sürekli güncel yazıyor eğer biz silmediysek.
Mağdur olan sizsiniz çözüm üretmek isteyen biz ama yok istek kalmamış ! Bölümden soğudunuz ise konuyu kapattırırsınzı olur biter.
Çözüm üretmeye çalıştıkça bu tür sitemler üzüyor bizi bunu bilin. Ciddi bir haksızlık var, konusunu açmış X üye haftalardır bekliyor biri görecek mi diye, bir diğeri sohbete çevirmiş yukarı çıkmış biri sözüm ona indirim adı altında konuyu yukarı çıkarıyor bir diğeri dnaışıklı dövş almış 2 üyelik kendi konusunda kendine soru soruyor ki konu yukarı çıksın.
Haklısınız bunlar da tüm suç bizde....
Tek mantıklı öneri ; kategoriler olsun. Belirleyin kategorileri....
Bu bölümden soğuyanlar size fikirlerini sormuyorum ! SIkılıp sıkılmadığınızı hele hiç sormuyorum sorum net çözüm üreteceksek buyrun çözüm odaklı fikirlerinizi yazın
peki 3 ayrı kategoride ürün ekleyecek 3 ayrı konumu açacak ?
eğer saçmaysa fikriniz aynı saçmalığı ben de düşündüm. daha komplike bir durum ama sanırım aynı şeyi hayal ettik. :)Belki satış yapacak arkadaşımızın eklediği diğer ürünleri de görmemize imkan veren bir fonksiyon koyulabilir?
Teknikten anlamıyorum ki vallahi ancak konuşuyorum saçmaysa Kazen affetsin
acaba ilk mesajlardaki satılmış ürünleri kaldırıp yenilerini oraya ekleyebiliyor muyuz?
Şey olmazmı mesela bit pazarı albümü oluştursak albümlerden
bunu da herkese açık yapsak
ve fotoğrafların altında açıklayıcı bilgiler olsa
ürüne talip olanlar da fotoğrafın altına yorum atsa mesela ne dersiniz ?
Ağzınıza sağlık, anlatmak istediğim buydu, ama başaramadımBence de kategori mantıklı pantolon-ceket-bluz-ayakkabı-aksesuar şeklinde olur herkes elindekini ekler mesela ben pantolon ekledim x kişisi beğendi pantolonun altında konumun başlığı yazar mesela oraya tıklayıp eklediğim tüm ürünleri görebilir ve özelden iletişime geçer.mesajlaşma sadece özelden olmalı bence.Yani herkesin bir konusu olmalı ama konular şu an ki gibi başlıklar halınde gözükmemeli kategoriler gözükmeli. mesajlaşma kesinlikle ürünlerin altında yapılmasın yalnız sadece ürün ve özellikleri yazsın.