Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bir şey sormak istiyorum
herkese güncelleme özgürlüğü verilse ne olur ki?
Bence herkes serbestçe güncellesin başlığını "güncel" yazarak bile hatta
Hem böylece en azimli arkadaş daha çok satar ki ne güzel :)
ama o zaman 7/24 nette olmak lazım..

Şunu unutmayın bu site takas veya alışveriş sitesi değil. Bu bölümü açmazdaki amaç elinizdeki atıl eşyalarınızı değerlendirmeniz. Lakin olay e-ticarete döndü. Etiketli çanta satanlar var. 1 çanta olur anlarımda 10 tane etiketli çanta olunca bunu anlamakta zorlanıyorum.
hmm bunu düşünmemiştim
neyse olaya karışmamayım beni aşar...kolay gelsin..

ama o zaman 7/24 nette olmak lazım..
güncel yazmak için mi
yoo bence olmayın arayan bulur zaten her girdiğinizde güncelleseniz olabilir
ama e-ticarete dönmüşse site o konuda haklı Kazen bişey diyemedim.

Bir şey sormak istiyorum
herkese güncelleme özgürlüğü verilse ne olur ki?
Bence herkes serbestçe güncellesin başlığını "güncel" yazarak bile hatta
Hem böylece en azimli arkadaş daha çok satar ki ne güzel :)
ayyy gerçekten en matıklı çözüm bencede kimsede dakika başı güncelleme yapmaz zaten kutluyorum cnm bencede kesinlikle güncelleme yasak olmasın bizi kendi halimize bırakın bi yolunu buluruz ki biz :KK48:

Valla bence ilk mesaja fotograf ekleme siniri olmasin. Herkes urunlerini ilk mesaja eklesin. Sadece yeni urun eklerse ya da satis takas yapildiysa guncelleme yapilsin. Haftada 2 kez de bu durumlar harici guncelleme hakki olsun. Nacizane fikrim :)

Hem dedigim gibi yapilirsa alicilar icin de kolaylik, gorsellik anlaminda güZellik olur

bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
satıcılar ilgili başlığa ürün resmi ve fiyatlarını yazsın
alıcılar satıcılarla özelden mesajlaşsın
satılan ürünün resmini satıcı konudan silsin
olmazmı?
bu fikri ben de beğendim. Hem aradiklarimiz daha rahat bulunur.
bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
olmazmı?

ama kimse tek ürün için kargo ödemek istemiyor..toplu yada birkaç parça istiyor..onu nasıl yapıcaz..o zaman zorlanılır bence..
bence o sorun da ozel mesajdan diger urunlerin paylasimiyla cozulebilir.
mesela bir urun begendiniz saticiya ozel mesaj atip diger urunlerin degerlendirmasini birlikte ozelden devam edebilirsiniz.

Kesinlikle urunler ayri baslik altinda toplanmali bir canta almak icin onlarca sayfaya bakmak zorunda kaliyoruz her başlığa Ayri kategoriler olusturulmali satilan urunlerin yanina satildi yazalim geri kalan alis satis pazarlik vs.konular ozelden yapilsin baska birsey yazan olursa konusu kapatilsin cunku gercekten.bu bolumde haksizlik cok yapiliyor

valla bende bilmiyorum bu sorun nasıl çözülcek..ceza almaya sinir oluyorum..geride kalmaya sinir oluyorum..zaten satıştan çok takas yapıyoruz :KK66:
Hayirlisi olsun bakalim.. bdv.ye yazsak belki bir çözüm bulurlar:))Aslinda bana kalirsa bu oyle cok buyuk bir sorun degil. Herkes surekli güncellemedikce..

bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
olmazmı?
Kesinlikle boyle olmali bu cok mantikli

kızlar bence gerçekten doğru olan güncellemenin yasak olmamaması abartıya kaçan ceza almalı zaten yapıcağımız en fazla günde bir veya 2 olur cidden şaka yapmıyorum bizi kendi halimize bıraksalar biz bi yolunu buluruz tek tek başlık açmakta olmaz nasıl açsnlar iç giyim dış giyim çanta ayakkabı bunun bikinisi var postiji var hatta çorap koyan bile var en matıklısı yasak olmamalı abartıya kaçmamak şartıyla

kızlar bence gerçekten doğru olan güncellemenin yasak olmamaması abartıya kaçan ceza almalı zaten yapıcağımız en fazla günde bir veya 2 olur cidden şaka yapmıyorum bizi kendi halimize bıraksalar biz bi yolunu buluruz tek tek başlık açmakta olmaz nasıl açsnlar iç giyim dış giyim çanta ayakkabı bunun bikinisi var postiji var hatta çorap koyan bile var en matıklısı yasak olmamalı abartıya kaçmamak şartıyla
Sana katılıyorum...tek tek baslık açmak zor olur...nasıl takip edılır ki...bence de günde 1 yada 2 kez güncellemek serbest olsun...

guncelleme yapinca neden sorun oluyor anlamiyorum. ayrica bir baslik altinda satilanlar disinda, kalan urunlerle neden yeni baslik acamiyorum. mesela on urun elimde kaldi ama yeni urunlerim de var hepsiyle birlikte onlari neden tekrar satisa cikaramiyorum. karisiklik olur diyeyse zaten ayni uye satiyor hepsi benim urunum niye karissin...ve basliklari degistirmek icin mesaj atmak da ayri bir sikinti.. ben guncellemeyi sorun olarak gormuyorum aksine illa da satmak isteyen arkadasin cabalariyla bazen farketmedigim bir urunu guncellmede gorebiliyorum ha gunde bes defa guncel tutup usandirirsa o ayri :)

X