Urunleri tek tek ekleyenler mi dersin.,acuklama yapmayip alicilardan soru olarak konusuna cevap alip uste konu tasiyablar mi dersiniz hersey var ..bunun yeni sistemle belki alakasi yoktur ama ben de urun satiyorum sattim diye yazmiorum siliorum satilani...sorularinizi ozel msj atin diyorum vs..yeni ekledigimde oluyor bu yeni diye de uste tasimiyorum bu yuzden dun actgm konum buguun en sonda...uyaniklik yapanlat var oldugu muddetcede yeni dedigimiz sisteminde faydasi olamayacak...birkac grub arkadasin konu icinde varsayim olarak birbirlerine urunleri hakkindaki yazismalarini hicccc saymiyorum bile..bunlara cozum icin elinde sopayla bir yonetici cikacak hali de yok nasil bas etsinler ki..bilemiyorum
günde 2 kere güncelleme yazmak serbestgüncel yazarak yada smile koyarak ön sırada bulunan arkadaşlar var yasak diye okuyorum ama herkes bu şekilde.Birisi beni düzeltebilir mi ?Kurallar mı değişti,hayırdır?
Tesekkur ederm cok sagolun .günde 2 kere güncelleme yazmak serbest
bu hakkınızı ister gülücük koyarak kullanın ister güncel diyin isterseniz satılanları yeni eklenenleri haber verin.
Kesinlikle olmalı orası çok daha karışıkOrada ihtiyaç var mı ? Bugün o konuda teklifte gelmişti bize
Adba arkadaşımıza katılıyorum,bazı arkadaşlarımızın satılmış ürünleri hala duruyor. satıldığınıda belirtmişler üstelik mesaj yazmış( SATILDI) diye...nacizane fikrim..satılan veya bulanan konuları silseniz..fazla kalabalıktan kurtulurduk..iyi olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?