• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bence arıyorum kısmının konu başlıkları " X''in Butiği " şeklinde olmamalı. Herkes ne arıyorsa onu yazarsa biz de ürün ekleme konusunda daha pratik olabiliriz. Böyle olunca tüm konulara girip tek tek kim ne arıyormuş bakmak gerekiyor. Çok zaman kaybı.

Yeni sistemdeki giyim, aksesuar v.s gibi kategoriler çok hoş olmuş..
Ürün satın alacaklar için büyük kolaylık..

Bişi sorucam, şimdi ürünleri ekledik mesela, genelde tek ürün alınmıyor toplu alınıyor..Alıcıların diğer ürünlerimize ulaşacakları bir yer olacak mı?

Aaa buldum..Üyelerin profillerine "bit pazarı" eklenmiş..Diğer ürünlere ordan ulaşacaklar..
Güzel olmuş bu :KK49:

yeni sistemi hiç anlamadım :KK43: tek tek mi ürün eklenecek toplu ürünleri göremicek mi alıcılar ?
çok fazla göz yorucu olcak gibi geldi bana açıkçası ve güncelleme olayı nasıl olcak :KK14: pek sevmedim gibi ama bakalım son hali nasıl olcak
elinize sağlık her öneriyi dikkate alıp çabalıyorsunuz En Büyük KK

yeni sistemi hiç anlamadım :KK43: tek tek mi ürün eklenecek toplu ürünleri göremicek mi alıcılar ?
çok fazla göz yorucu olcak gibi geldi bana açıkçası ve güncelleme olayı nasıl olcak :KK14: pek sevmedim gibi ama bakalım son hali nasıl olcak
elinize sağlık her öneriyi dikkate alıp çabalıyorsunuz En Büyük KK
bence güzel olacak resmen alışveriş sitesi gibi olacak, güncelleme olayı belki yorum yapılan ürün yukarı çıkacak şekilde ayarlanır onu da düşünmüşlerdir. Ayrıca herkesin kendi ürün sayfası olarak çıkıyor ürünlerin diye eminim diğer üyeler de o şekilde kişilerin kendi pazarlarına gidebilir.

bence güzel olacak resmen alışveriş sitesi gibi olacak, güncelleme olayı belki yorum yapılan ürün yukarı çıkacak şekilde ayarlanır onu da düşünmüşlerdir. Ayrıca herkesin kendi ürün sayfası olarak çıkıyor ürünlerin diye eminim diğer üyeler de o şekilde kişilerin kendi pazarlarına gidebilir.

en çok incelenen ürün en çok yorumlanan ürün falan bunlara ne gerek var anlamadım ki , bu şekilde olunca kimin ürün daha fazla görüntülenirse en üstte hep onu görcez o zaman :KK51:
yeni sistemde görüntüleyen kişi sayısı azaldı denilmiş ama bence bu şekilde daha da azalacak gibi geliyor bana çok zor

Yeni sistem güzel olmuş bence bir sorum olacak misal ben oraya ürünler ekledim benim profilime tıklandığı zaman tüm eklediğim ürünler profilde toplu olarak gözücek mi?

biz genelde kolay yaptık birleştirdik başka türlü kurallara aykırı

evet 30 fotoğrafla sınırlı ama zaten düzenleme yapacaklar acele etmeyin 30 tane koyun devamını yeni sistemde eklersinşz

Back
X