• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Böyle olmamış bence, bakan kişi azalır tabi, ben de bakmıyorum artık, çünkü bazen alacağım birşey yokken de geziniyordum burada ve başlıklardan dikkatimi çekenlere bakıyordum sadece, şimdi hepsi aynı, hangi birine bakayım

Kızlar haklı... Tamam başlıklar çok düzenli ama ben diyelim sadece parfüm bakınıyorum bunun için bile bir sürü başlığı gereksiz yere gezip, vakit kaybediyorum. Haliyle alma isteği de, şevki de kalmıyor. Bir de o kadar bakındığım halde aradığım ürünü bulamayıp bir sürü zaman kaybediyorum.

Başlığın yanına aslında küçük bir not koysak mesela 'Pery'nin Butiği(Kozmetik) ' gibi, böylece hem insanlar ne istiyorlarsa ona göre sayfaya giriş yaparlar hem vakit kaybı olmaz. Tabi gene de bu bir fikir... Uygulamaya konulur konulmaz bilinmez.

Aynen...
Bence belli kategoriler olmalı pantolon mesela herkes elindeki pantolonları oraya eklemeli.Böyle olsunki alacak olan kişi herkesin elindeki pantolonları görebilsin.kişilere ait butiklerde açık olsun pantolonunu beğendiği kişinin butiğine bakıp elindeki diğer ürünleri ordan görebilsin.

bencede urunler ayrılmasın ama başlıkları değiştirme hakkımız olsun .ne urunumuz varsa başlığa azar azarda olsa yazabilirsek aradığımız urun başlıkda denk geldiğinde girip bakıp alma şansımız yukselicek. ben yeni sisteme gectğimizden beri alışveriş yapamadım mesela :((

Ben de yazayım diyordum, meğer herkes aynı dertten muzdaripmiş.

Eski sistem çok kalabalık ve düzensizdi ama tezgah karıştırmayı seven bayanlar misali herkes bir ucundan tutabiliyordu.
Şimdi domino taşı gibi herkes birbirinin aynı oldu.
Hele şu butik lafına sinir oluyorum. Biz burada ticari bir ünite değiliz ki adımız bu olsun.
Başlıkları herkes kendisi koyabilmeli ve değiştirebilmeli ki dikkat çekilebilsin önemli noktalara veya ürünlere.

papil.jpg
Bir bekleyemediniz.... Çözüm üretmeye çalışıyoruz, her şeyi bitti sayılır çevirileri yapıyoruz az sabır

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle olmamış bence, bakan kişi azalır tabi, ben de bakmıyorum artık, çünkü bazen alacağım birşey yokken de geziniyordum burada ve başlıklardan dikkatimi çekenlere bakıyordum sadece, şimdi hepsi aynı, hangi birine bakayım
Bende bakamiyorum ya da bir baktigima farkinda olmadan bir daha baktigimi dinradan farkediyorum .guncelleme hakkimin ikisini bile bazen gun icinde kullanamiyorum .kimde ne bakmistim diye bir yere not etmem gerekecek herhalde sonra tekrar ne ekledi diye bakmam gerekecek ilk sayfada olunca bu sekilde yorucu.sayfa sayisi azalsada takip edemiyorum .icerik baslikta yazinca ve basligi kendimiz sik degistirdigimizde aklimizda tutabiliyirduk ya da secerek bakiyorduk.

Katagorilere göre olsa ne güzel olur.herkez aradığı ürünü rahatlıkla bulur. ve daha düzenli olur kozmetik ayrı , giyim ayrı, teknoloji ayrı ,ev dekor ayrı,sınıflandırmak daha mantıklı bencede...
En bastan beri ben bu fikri sundum ayrica kazen bey "buyrun kurallari siz koyun" dediginde de uzun uzun yazdim ve daha onceden ise bu konuda ayri bir baslik acarak nevreste ve munanin okumasinida istemistim.ancak herkes diger sekilde yapilmasindan o kadar memnun olmus ki kim Bu konuda fikrini söylese hemen elestiriyorlar bu formatin mükemmel oldugunu yaziyorlar ancak herkes fikrini belirtecek ki daha iyi bir seyler olsun ya da eksikler düzetilsin diye dimi .ama sanirim kazenn bey dikkate aliyordur

Son düzenleme:
Aynen...
Bence belli kategoriler olmalı pantolon mesela herkes elindeki pantolonları oraya eklemeli.Böyle olsunki alacak olan kişi herkesin elindeki pantolonları görebilsin.kişilere ait butiklerde açık olsun pantolonunu beğendiği kişinin butiğine bakıp elindeki diğer ürünleri ordan görebilsin.

Lavanya sanirim en bastan beri benim bu kategori fikrime ilk katilanlarsin .bazi arkadaslar bu formati sorgusuzca benimseyince geri kaldi fikrimiz ve tüm genele mal oldu. kategori secenegimizede de sans verilse herkes aradigi seyleri o kadar rahat gorecek ki hatta bunu neden daha once girmemisim diye bile şaşiracak eminim.umarim kazenn bey bu dusuncemizi de dikkate alir ve o formatida denerseniz seviniriz simdiden tesekkur ederiz :)

Eki Görüntüle 1470849 Bir bekleyemediniz.... Çözüm üretmeye çalışıyoruz, her şeyi bitti sayılır çevirileri yapıyoruz az sabır
Kazen bey harika olmuşşşşşşşş gerçekten, üstelik sıfır ürün katagorisi bile olacak galbaaaa, şimdiden çok teşekkür ederiz. bence bu herkezin daha çok işine yarayacak, herkeze hayırlı uğurlu olsun inşallah Aminnn...

Lavanya sanirim en bastan beri benim bu kategori fikrime ilk katilanlarsin .bazi arkadaslar bu formati sorgusuzca benimseyince geri kaldi fikrimiz ve tüm genele mal oldu. kategori secenegimizede de sans verilse herkes aradigi seyleri o kadar rahat gorecek ki hatta bunu neden daha once girmemisim diye bile şaşiracak eminim.umarim kazenn bey bu dusuncemizi de dikkate alir ve o formatida denerseniz seviniriz simdiden tesekkur ederiz :)
evet ilksan fikrinize en başından beri katıldım.kazen bey in hazırladığı yeni format istediğimiz gibi hatta daha fazlası.bizim için resmen satış sitesi oluşturmuşlar.elleri dert görmesinnnn. :KK9:En Büyük KK

evet ilksan fikrinize en başından beri katıldım.kazen bey in hazırladığı yeni format istediğimiz gibi hatta daha fazlası.bizim için resmen satış sitesi oluşturmuşlar.elleri dert görmesinnnn. :KK9:En Büyük KK
evet simdiden cok heycanlandim bir an once kullanmak istiyorum...malesef suanki formatta satis yapamadim hic aksine alış yapmak için bile gezmekten vazgectim sayilir ,güncelleme yapmak icin bile heyecan duymuyorum nasil olda kimse bakmayacakmis gibi geliyor üstelik kimse bir sey sormuyor bile

Back
X