- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
başarılı :)
niye ya böyle çok güzel olmuş :)Kendi konularımız da kalsın ya :)
niye ya böyle çok güzel olmuş :)
bence güzel olacak resmen alışveriş sitesi gibi olacak, güncelleme olayı belki yorum yapılan ürün yukarı çıkacak şekilde ayarlanır onu da düşünmüşlerdir. Ayrıca herkesin kendi ürün sayfası olarak çıkıyor ürünlerin diye eminim diğer üyeler de o şekilde kişilerin kendi pazarlarına gidebilir.yeni sistemi hiç anlamadımtek tek mi ürün eklenecek toplu ürünleri göremicek mi alıcılar ?
çok fazla göz yorucu olcak gibi geldi bana açıkçası ve güncelleme olayı nasıl olcakpek sevmedim gibi ama bakalım son hali nasıl olcak
elinize sağlık her öneriyi dikkate alıp çabalıyorsunuz
bence güzel olacak resmen alışveriş sitesi gibi olacak, güncelleme olayı belki yorum yapılan ürün yukarı çıkacak şekilde ayarlanır onu da düşünmüşlerdir. Ayrıca herkesin kendi ürün sayfası olarak çıkıyor ürünlerin diye eminim diğer üyeler de o şekilde kişilerin kendi pazarlarına gidebilir.
sadece ilk yoruma ürün ekleniyor kurallar böyleNiye kapandı anlamadım 2 kere ürün ekledim diyemi ikinci ürünlere yeni konumu açmak lazim
evet yeniden açacaksınız kurallara uygunPeki şimdi kapanan butik imi açmak için yeniden mi konu açıp resim ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?