Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Arkdaşlar çok yoğun talep varsa en eski sisteme dönebiliriz. Dilediğiniz gibi başık açıp dilediğiniz kadar güncelleyin vs vs vs

hatta konuya anket ekledim

Bence bu konuda da bir kolaylik gelmeli zati toplu foto ekliyemiyoruz bide böyle kapanınca başa dönüyoruz tek tek resim ekliyoruz toplu foto ekleme olayına da bi el Atilsa iyi olur

Arkdaşlar çok yoğun talep varsa en eski sisteme dönebiliriz. Dilediğiniz gibi başık açıp dilediğiniz kadar güncelleyin vs vs vs

hatta konuya anket ekledim
bence şu an çalışmasını sürdürdüğünüz sistem hazırsa onu uyguayıp deneyelim görmeden bilemeyiz. ben olumlu bakıyorum şu an..

şimdiki hali dediğiniz bu hal mi? yeni uygulama olmayacak mı?

bence şu an çalışmasını sürdürdüğünüz sistem hazırsa onu uyguayıp deneyelim görmeden bilemeyiz. ben olumlu bakıyorum şu an..

İlk gelecek tepki benim 30 dan fazla ürünüm var tek tek mi ekleyeceğim!

kimse tek tek eklemek istemiyor eski sistem en güzeli bence

Bu hali yani şu anda kullandığınız X'in Butiği gibi olan
o zaman uygulama sadece başlık değişikliği olarak bu haliyle kalsın. İlk mesaja ekleme olayı çok mantıklı. Tek sorun insanlar ne satıyor ne arıyor başlıktan görebilmek..

yorumlardan görünen o ki düzenli olmasını isteyen yok başlıklara istediğimizi yazalım deniyor...

o zaman uygulama sadece başlık değişikliği olarak bu haliyle kalsın. İlk mesaja ekleme olayı çok mantıklı. Tek sorun insanlar ne satıyor ne arıyor başlıktan görebilmek..

ama başlık değiştirme hakkı yok ki ilk nasıl açtıysanız öyle kalıyor

yorumlardan görünen o ki düzenli olmasını isteyen yok başlıklara istediğimizi yazalım deniyor...
o konuda haklılar çünkü alıcılar da satıcılar da tek tek bakmak zorunda kalıyor. ama ben üzerinde çalıştığınız halini de beğenmiştim.

ama başlık değiştirme hakkı yok ki ilk nasıl açtıysanız öyle kalıyor
işte demek istediğim bu yeni uygulama olmayacaksa sadece başlık değiştirme hakkı eklensin şu an kullandığımız haline. illa bu şekilde kalacaksa en azından ilk mesaj olayı devam etsin. Etmese de ben sadece ilk mesaja eklyeceğim.

işte demek istediğim bu yeni uygulama olmayacaksa sadece başlık değiştirme hakkı eklensin şu an kullandığımız haline. illa bu şekilde kalacaksa en azından ilk mesaj olayı devam etsin. Etmese de ben sadece ilk mesaja eklyeceğim.

herkesi memnun edemiyoruz eski halinde tek şikayet sürekli güncel yazılmasıydı biz ceza veriyorduk sürekli güncelleyene.

o konuda da cezayı iptal edeceğim zira üye bize diş biliyor ben neden kötü olayım ki...

alan memnun satan memnun

İlk gelecek tepki benim 30 dan fazla ürünüm var tek tek mi ekleyeceğim!

kimse tek tek eklemek istemiyor eski sistem en güzeli bence

Ay hayır ya :KK43:

Yahu ne guzel duzenli bir bolum oldu..neden eskiye donus isteniyor anlamıyorum.

Ay hayır ya :KK43:

Yahu ne guzel duzenli bir bolum oldu..neden eskiye donus isteniyor anlamıyorum.

dedim ya 30 ürün eklemek az geliyor başlıklar açıklaycı değil.

çok ta mantıklı eskiden bu kadar tepki almıyorduk tek tepki güncelleme mesajı yazanlaraydı onu da görmezden geliriz.

anket 12 nisanda bitecek ona göre hareket edeceğiz artık.

demokratik bir seçim olsun

dedim ya 30 ürün eklemek az geliyor başlıklar açıklaycı değil.

çok ta mantıklı eskiden bu kadar tepki almıyorduk tek tepki güncelleme mesajı yazanlaraydı onu da görmezden geliriz.

anket 12 nisanda bitecek ona göre hareket edeceğiz artık.

demokratik bir seçim olsun

6 lı kolaj yapılabiliyor..6*30=180 adet urun demek..cok mu zor bunu yapmak?

Baslıkların da yanına ufak tefek eklemeler yapılır olur biter..

Yani corba gibi bolum onca emek verildi mis gibi oldu..Hala memnuniyetsizlik..Ben anlamıyorum.

6 lı kolaj yapılabiliyor..6*30=180 adet urun demek..cok mu zor bunu yapmak?

Baslıkların da yanına ufak tefek eklemeler yapılır olur biter..

Yani corba gibi bolum onca emek verildi mis gibi oldu..Hala memnuniyetsizlik..Ben anlamıyorum.
evet bence tek sorun insanlar içeriği göremeyince akmıyor sıkılıyor. Dediğin gibi buiğin yanına küçük bilgilendirme başlığı koyulur ona göre girer insanlar.. Ben şu tek tek olayını da sevmiştim yani ne var ki biraz uğraştırır ama herşey belirli yerinde olur. alışveriş sitesi gibi.

Başlıklara açıklama koysak, ilk mesajında da belirttiğim gibi Pery'nin Butiği(kozmetik, kıyafet) vs... Resimler de yine ilk mesaja konur.

X