• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bebek, çocuk eşya 2. el, takas

Burayada bir el atarsanız sevinirim.

ya belirtmeden geçemiycem öle ii oldu ki bu sistem günde bir kere güncelleme hakkımı kullanıyorum ayrıca her gün kullanmadığım halde en fazla 2. sayfaya düşüyo topiğim ürünlerin düzenliliğini hiç sölemiyorum gerçekten yine yine tşkkr ediyorum emeği geçenlere ♡♡♡

Urunleri tek tek ekleyenler mi dersin.,acuklama yapmayip alicilardan soru olarak konusuna cevap alip uste konu tasiyablar mi dersiniz hersey var ..bunun yeni sistemle belki alakasi yoktur ama ben de urun satiyorum sattim diye yazmiorum siliorum satilani...sorularinizi ozel msj atin diyorum vs..yeni ekledigimde oluyor bu yeni diye de uste tasimiyorum bu yuzden dun actgm konum buguun en sonda...uyaniklik yapanlat var oldugu muddetcede yeni dedigimiz sisteminde faydasi olamayacak...birkac grub arkadasin konu icinde varsayim olarak birbirlerine urunleri hakkindaki yazismalarini hicccc saymiyorum bile..bunlara cozum icin elinde sopayla bir yonetici cikacak hali de yok nasil bas etsinler ki..bilemiyorum

Benim de ancak urun gorseli aktarmaya firsatim oldu mecburen dectim heosinide ekleyemefim yaridi disarda kaldi en az 50 görsel olmasi iyi olurdu ozelliklede benim kategiri fikrim içimde kaldi.
ben genel aciklamami da ilk sayfaya yazdim .gunde 2 kere olan mesaj hakkimin ancak birini kullanabildim bu ara oda aksam saatlerine denk geldi bu guncellemelere de gun icinde sorulan tum sorulari yanitlamayi uygun görüyorum daha detayli sorulacak sorularda da ozele yönlendiriyorum bende . Tabi sorular tek tek cevaplanmaya kalksa dediginiz gibi olur o da haksizlik .

hala inatla saçma sapan isimlerle konu açan üyeler var.
anladık iki satır şeyi okumaya üşeniyorsun bari bi bak bakalım herkes boşuna mı bir örnek açmış konularını..

meraba arkadaslar. yeni duzeni cogunluk begenmis oyle anlasiliyor yalniz "bebek cocuk esya 2.el takas" bolumunun de degismesini isteyen arkadaslarima o bolume epeydir bakan bir kisi olarak sunu soyleyebilirim ki: burada basliga hicbir sey yazilmiyor artik ve kadin ihtiyaclari elbise ayakkabi canta taki kozmetik vs. hemen hemen her kadinin ihtiyaclari birbirine yakindir
bir bayan etek ararken taki da begenip ikisini de ayni kisiden satin alabilir YALNIZ bebek urunleri bu ozellikte degil. pusetinden besigine ayakkabidan mama sandalyesine kiyafetten oyuncaga mamaroo dan bebek arabasina o kadar genis bir yelpazedir ki mutlaka ama mutlaka baslikta belirtilmesi gerekir. kimse puset ararken yaninda bebek arabasi da gorup almaz cunku aradigi sey bellidir eksik olan sey ortadadir bebek urunleri gibi sinirsiz ihtiyac listesinin oldugu bir bolumde butik sistemi ise yaramaz. sayfa kalabalikligi sorunu orada da var evet bu cozulebilir ama tekduze sabit baslikla arananlarin bulunmasi imkansizdir acizane fikrim :)

güncel yazarak yada smile koyarak ön sırada bulunan arkadaşlar var yasak diye okuyorum ama herkes bu şekilde.Birisi beni düzeltebilir mi ?Kurallar mı değişti,hayırdır?

güncel yazarak yada smile koyarak ön sırada bulunan arkadaşlar var yasak diye okuyorum ama herkes bu şekilde.Birisi beni düzeltebilir mi ?Kurallar mı değişti,hayırdır?
günde 2 kere güncelleme yazmak serbest
bu hakkınızı ister gülücük koyarak kullanın ister güncel diyin isterseniz satılanları yeni eklenenleri haber verin.

Hala 30 resim hakkimiz mi var annemin urunlerinden ekleyecegim tek tek sigdirmam mümkün degil ama 50 ise ona gore ayarlayacagim 30 sa kendimdekilerden silecegim :(

nacizane fikrim..satılan veya bulanan konuları silseniz..fazla kalabalıktan kurtulurduk..iyi olurdu..

nacizane fikrim..satılan veya bulanan konuları silseniz..fazla kalabalıktan kurtulurduk..iyi olurdu..
Adba arkadaşımıza katılıyorum,bazı arkadaşlarımızın satılmış ürünleri hala duruyor. satıldığınıda belirtmişler üstelik mesaj yazmış( SATILDI) diye...

Back
X