• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Ayrica da hangi konuya karsilikli yorum yazip uste cikarmisiz.hangi kurali cignemisizburada her an konuya sacma sacma yorumlar yapanlari gormuyorsunjz heralde siz.bu nasil bir yoneticilik.nasil bir hakaret ediyorsunuz.

Su yonetime tam destek olayi nedir anlayamiyorum.insanlari bu kadar kucuk dusurmek bana hic dogru gelmiyor kusura bakmayin.

Sizin bu cümleniz çok masumsa size söyleyecek söz bulamıyorum.

Gene okuma konusunda eksikliğiniz ortada aynı PC'den giren 2 kişi bunu yönetime bildirmekle sorumlu !

Bilgi eksikliğinizin faturasını bana kesemezsiniz.

Kuralları size sorduk öyle belirledik !

Bizim katkımız oldu mu ? HAYIR biz sadece uyguladık buna rağmen bu küstahlığı anlamakta zorlanıyorum. Kuralları oluşturulurken yorum yapma. Sonra sizler fikirlerinizi yazınca "nedir bu tam destek anlamıyorum" zırvalığı. farkında değilsiniz belli ama benim damarıma basmıyorsunuz siz arkadaşlarınıza hakaret ediyorsunuz.

Ben hala kimin küçük düşürüldüğünü anlamadım, yazma yasağı getirdiğiniz üye mi?

Uygulama güzel olmuş, bit pazarının şu an ki hali son derece güzel..
Güzel olan bişeye neden destek verilmesin ki onu anlamadım..

Defalarca kurallar zikredildi ama hala ihlal edenler var, yönetim de bunun önünü kesmeye çalışıyor.

Eleştirilecek bir şey olsa eleştiriririz..Ama şu an böyle bişey göremiyorum ben bit pazarı için..

Arıyorum konuları için belki bir alt bölüm oluşturulabilirse 4-4 lük olacak bence..

Günde 50 defa güncellenen konular yok artık, oh mis..

hayır anlamadığım biz hadi hiç birşeyizde !
Ben hala kimin küçük düşürüldüğünü anlamadım, yazma yasağı getirdiğiniz üye mi?

Uygulama güzel olmuş, bit pazarının şu an ki hali son derece güzel..
Güzel olan bişeye neden destek verilmesin ki onu anlamadım..

Defalarca kurallar zikredildi ama hala ihlal edenler var, yönetim de bunun önünü kesmeye çalışıyor.

Eleştirilecek bir şey olsa eleştiriririz..Ama şu an böyle bişey göremiyorum ben bit pazarı için..

Arıyorum konuları için belki bir alt bölüm oluşturulabilirse 4-4 lük olacak bence..

Günde 50 defa güncellenen konular yok artık, oh mis..

Arıyorum ve takas ediyorum başlıklarına yeni kategori oluşturdum ama bu seferde "satıyorum" ön ekine ne gerek kaldı ?

hayır anlamadığım biz hadi hiç birşeyizde !

Arıyorum ve takas ediyorum başlıklarına yeni kategori oluşturdum ama bu seferde "satıyorum" ön ekine ne gerek kaldı ?

Super olmus..bence satıyorum ön eki gorsel olarak cok hos duruyordu :)

Boyle daha duzenli olmadı mı? Arkadaslar da fikirlerini belirtsin ortak karar olsun..

Valla bit pazarı epey duzeldi.

Super olmus..bence satıyorum ön eki gorsel olarak cok hos duruyordu :)

Boyle daha duzenli olmadı mı? Arkadaslar da fikirlerini belirtsin ortak karar olsun..

Valla bit pazarı epey duzeldi.
Görsel olark satıyorum ön eki hoştu..Ama kazen bey'in yeni düzeni de iyi olmuş. .Herşey yerli yerinde ..

arıyorum ve takas başlığını ayrılması iyi olmuş ama satıyorum ön eki kaldırılmasa daha iyi olurdu bence :KK51:

Back
X