- 6 Mart 2011
- 281
- 32
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su yonetime tam destek olayi nedir anlayamiyorum.insanlari bu kadar kucuk dusurmek bana hic dogru gelmiyor kusura bakmayin.
Bir üyemizin çok sevdiğim sözü ; Hayır anlamıyorum bedava üye oldukları sitede neden bunlar trilyonluk hava atıyor...
Ben hala kimin küçük düşürüldüğünü anlamadım, yazma yasağı getirdiğiniz üye mi?
Uygulama güzel olmuş, bit pazarının şu an ki hali son derece güzel..
Güzel olan bişeye neden destek verilmesin ki onu anlamadım..
Defalarca kurallar zikredildi ama hala ihlal edenler var, yönetim de bunun önünü kesmeye çalışıyor.
Eleştirilecek bir şey olsa eleştiriririz..Ama şu an böyle bişey göremiyorum ben bit pazarı için..
Arıyorum konuları için belki bir alt bölüm oluşturulabilirse 4-4 lük olacak bence..
Günde 50 defa güncellenen konular yok artık, oh mis..
aynı şeyi ben de düşündüm siz yazmışsınız. .hayır anlamadığım biz hadi hiç birşeyizde !
Arıyorum ve takas ediyorum başlıklarına yeni kategori oluşturdum ama bu seferde "satıyorum" ön ekine ne gerek kaldı ?
hayır anlamadığım biz hadi hiç birşeyizde !
Arıyorum ve takas ediyorum başlıklarına yeni kategori oluşturdum ama bu seferde "satıyorum" ön ekine ne gerek kaldı ?
Görsel olark satıyorum ön eki hoştu..Ama kazen bey'in yeni düzeni de iyi olmuş. .Herşey yerli yerinde ..Super olmus..bence satıyorum ön eki gorsel olarak cok hos duruyordu :)
Boyle daha duzenli olmadı mı? Arkadaslar da fikirlerini belirtsin ortak karar olsun..
Valla bit pazarı epey duzeldi.
Görsel olark satıyorum ön eki hoştu..Ama kazen bey'in yeni düzeni de iyi olmuş. .Herşey yerli yerinde ..
Görsel olark satıyorum ön eki hoştu..Ama kazen bey'in yeni düzeni de iyi olmuş. .Herşey yerli yerinde ..
bugün yazmış arkadaşBu bölüme süper bir ceza yapısı getirdim uyguladım umarım çalışır. Olaki konunuzda kural hatası yaparsanız konuza 3 gün yazma yasağı getiriyorum. Bakalım ilk şanslı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dzeressa-butigi.803584/
3 gün boyunca kendi konusuna mesaj sadecekendisi yazamayacak ....
bakalım sistemde bu uygulama da çalışıyor mu ?
bugün yazmış arkadaş
3 gün kuralı işlememiş sanırım
ek olarak unutmuşum pro üyeler para ödüyor sayelerinde 1 yelkenli aldım.