sizi tebrik ediyorum te 88 lerden 81 süpersiniz .. bana ilham oldunuz açık konuşmam gerekirse ..
bende başladım umarım bu sefer kalıcı olur ..
hamile kalmak istiyorum hem bebeğim hem benim için ..
3 ana öğün 3 ara öğün :)
allahım bu sefer başarmak istiyorum ..
teşekkür ederim canım. Güçsüz kalmadan her öğünü yiyerek aburcuburu azaltarak spor yaparak sağlıklı bir şekilde zorlanmadan kilo verdim. Daha vermem gereken kilolar var.
75 sonra 70 - 65 -60 olabilirsem 55 güzel olur :))
Bende seni öptüm dikkat et kendine :)
Tüm herkese bunu anlatmaya çalışıyorum sadece burada değil gerçek yaşamımımda da sağlıksız çabuk şekilde ve ilaç kullanarak kilo vermenin zararlarını anlatıyorum. Önemli olan irade, kendinize güvenin ! önce sağlık için sağlık olunca güzellik oluyor zaten. Yaş ilerledikçe ve şimdi sağlık sorunları yaşamamak için fazla kilolardan kurtulmalıyız.
Yokuşları yorularak, terleye terleye, yavaş, sıkıla sıkıla çıkardım. Şimdi normal bir şekilde çıkabiliyorum.a.s.
1.ci günün sonuna geldim sayılır 3 ana 3,5 ara öğün yaptım
neden olmasın ablacım yeter ki iste..sen zaten bana göre çok büyük bi yol kat ettin..inşallah devamı gelicek..bi gün diyet başarı öykülerinde senn maceranı okuyo olucaz bundan eminm..tekrar başarılar diliyorum ablacım
kumdeniz seni kutluyorum her mesajında şok diyetlerden uzak duralım diyorsun sağlıklı beslenelim diyorsun ..
hedefin kaç kilo olmak ?
ben de yarin buna benzer bir diyet ve spora baslayacagim... insallah ben de kilo veririm!! bugün ekmegimi de aldim!!
bi sorum var.. tere tohumu ne ise yariyor? ilk defa duyuyorum da :kedi:
slmlar :)
merhaba kumdeniz hoşgeldin kaç gündür yoktun yani başlığın ikinci sıralardaydı bu arada ben 1,5 kilo su verdimmm zemuszemus
merhaba hoşbulduk. bazen işlerim yoğun oluyor. Yazamasamda hergün yediklerimi not ediyorum toptan yazıyorum.
Burada blog oluşturdum. Faydalı paylaşımlar yapacağım. Beni okumaya devam edin :))
Su değilde yağ kaybetsen daha iyi olacak. Hayırlısı olsun.
Dikkat et kendine güzel beslenopuyorumnanaktan
evet ama sanırım şimdi sıra yağya geldi .. işim kolaymı zormu bilmiyorum bir kere yeme düzenini sıraya soktuğunda ilk giden su oluyor aama gerisi ?