canım,öncelikle tebrik ederim
yaza kadar istediğin kiloya gelecegine inanıyorum
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla fazla kilorımızı veririz.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım,öncelikle tebrik ederim
yaza kadar istediğin kiloya gelecegine inanıyorum
ayyyyy canım masallah masallah valla bellı etmıs kutlarımm offff sımdıden boyleyse yazın nasıl olacaksın super yaaaaaaaaaa aman nazar degmesınnn :=)
vereliniortakvereliniortakKilo çizelgemi değiştirdim
CANIM BENıM kaydirigubbakcemile5
yorum yazdım resme burayada yazmak istiyorumm
göbegin gitmiş basende bile fark var kii göbek barizz belli zatenn
tebrik ediyorum seniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buarada bende devam ediyorumm
motive olmak için elbise aldımm
biraz daha zayıflasam daha güzel olacak tabikiisositososito
vereliniortakvereliniortak
BENİ çok motive diyor da ondan ben de 2 aydır dğiştiremedim ne yazıkki...:1no2:
anlıyorum. Sen mutluysan kalsın böyle :)
Kaç kilosun şimdi?
Eskiden bana hediye çok güzel bir pantolon gelmişti çocuktum o zamanlar annem bu pantolon sana olmayacak bunu verelim başkasına demişti. Pantolonun beli sadece iki karıştı. o zaman kilom 68 di sanırım. Hırs yapıp 55 kiloya inmiştim. Bu kez o pantolon bana bol gelmişti. Harika görünüyordum. Beli açıklar giyiyordum. 15 yaşımdaydım. O pantolon halen duruyor. Hiç eskimedi kaliteliydi. Gökyüzü mavisi kot pantolon olursa yine giyerim. :
Yani evet bencede motive olmak için elbise alman iyi olmuş. Zayıflayıp giyeceksin kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim canım evet okudum resmimdeki yorumunu.
Egzersiz spor yapınca daha güzel sağlıklı kilolar verebilirz. Hem esneklik kazanarak yolda yürüken rahat, koşarken merdiven yada yokuş çıkarken daha kolay çıkacağız.
İnşallah yaza kadar fazla kiloların çoğunluğunu verebiliriz.
İlk hedefim 70 kilo olmak, daha sonra 60 daha sonra 55-58 olmak.
Harika görüneceğiz, mankenlerden, beğendiğimiz oyunculardan daha güzel olacağız. İnan başaracağız.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisazim dimi canımmm
insan yeterki istesin kafasına koysun
yapamayacagı şey yokk
evet canım ya bende şu spora biraz daha vakit ayırssam daha iyi olacak ama nedense pekbi üşeniyorum
yok kısss..2 aydır kilom takıldı yoksa değiştirmek için can atıyorum ama olmuyor :umursamaz:[/QUOTE
en azından kilo almamışsın. Spor yaparak sağlıklı beslenerek devam ediyorsun sanırım. Vucudun kendini dinlenmeye almış. Bekle biraz daha. Rahat ol merak etme.
süper gidiyosun umarım hedefine ulaşırsın
kumdenizcim geçmiş olsun canım bende benzer durum söz konusu iki üç gündür yemiyorum form macunu acaba diyorumki alışkanlıkmı yaptı macun bana öyle geliyorki yemediğim zaman böyle oluyorum sana tavsiye ederim bol bol süt iç ısıtmadan oda sıcaklığında benimki anca öyle geçiyor
yulaflı gevrek olarak ne kullanıyorsun canım ben de düşünüyourm bu aralarKahvaltı:
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
1 Salatalık
3-4 siyah zeytin
Ara:
1 Portakal
1 Yeşil elma
Öğlen:
Süt ile beraber yulaflı gevrek
Ara:
Yarım kase karışık kuru yemiş
Akşam:
Ton balığı
3-4 dilim ekmek
Kahvaltıdan evvel 1 fincan rezene çayı
Spor:
Sabah 30 dakika egzersiz
Akşam 1 saat yürüyüş
şikayetim bugün geçti. Belki üşütmüşümdür. Form macununu dikkatli tüketmek gerek çaylar gibi günde en fazla 3 tatlı kaşığı kullan. 2 gündür form macun yemedim. Şikayet olduğu zaman akşam yemiştim. Belki ondan değildir ama bilemiyorum terleyip üşütmüş olabilirim belkide. Süt iyi gelebilir. zaten hergün süt içiyorum hemen hemen.
Çok teşekkürler.