MantıklıBenimde kendi yapar büyük alisvwrise ikimiz gideriz fakat yinede su eksik bu eksik diyip yoluyirum adami
Bak şimdi kredi kartı desin ya bazende nakit verir hiç dokunmam o paraya ve esimin kredi jartiyla alırım herşeyi.oda yeni yeni yapmaya başladım keşke daha önceden akıl etseymisimMantıklıbeni kredi kartı mahvedıyo herşeyi onunla alıyo
Nasıl gidiyor hamilelik canimBenim eşim alışverişi kendi yapar ben onu yapamıyrm yaeve ekmek parası falan bırakıyo anca onlrdan artanı atıyrm
Bu biraz zor geçiyo yatıyrm daha çok ,su anda kv rahatsız oda bende kalıyo biraz zorlanıyrm ama idare ederNasıl gidiyor hamilelik canim
Rabbim sağlıkla sihhatle dogmayi nasip etsin canımBu biraz zor geçiyo yatıyrm daha çok ,su anda kv rahatsız oda bende kalıyo biraz zorlanıyrm ama idare edertesekküerler sordugun için
keyifli pazarlarHayırlı pazarlar kizceler nasılsıniz
Hayırlı pazarlar kizceler nasılsıniz
Keyifli pazarlarHayırlı pazarlar sizden gaza gelip kumbara yaptım ve 20 TL attım :)
Ohhh bereketli olsun canımHayırlı pazarlar sizden gaza gelip kumbara yaptım ve 20 TL attım :)
Hamdolsun canım soğuk sobanın yanına sigisi verdik oturyoruz çocuklarla bizdekeyifli pazarlarCanım iyiyim sen nasılsın eşimle çay iciyoruz
Bereketli olsun canımBu sabah kumbaraya 52 lira daha atdim
Sorma ben İzmir'de yasiyorum burası bile buz sobalı evde büyüdüm bende.sobanin zahmeti çok belki ama keyfinde baskaOhhh bereketli olsun canım
Hamdolsun canım soğuk sobanın yanına sigisi verdik oturyoruz çocuklarla bizde
Bende hatay da yaşıyrm burası bile çok soguk iki gundur yagmur ruzgar ben sobalı evde degılım ama annemler ve kv sobalo evde arada oraya gıdıyrm soba bi başka oluyo ama yakmayı hiç sevmrm beceremıyrm da zatenSorma ben İzmir'de yasiyorum burası bile buz sobalı evde büyüdüm bende.sobanin zahmeti çok belki ama keyfinde baska
Hatay'ın ywmekleri çok güzel okurmus.bende anneme yardımcı olmak için soba yakmayi denerdim ama birtürlü beceremezdim. Bugün yine alhsverise gittim.5 TL attım kumbarayaBende hatay da yaşıyrm burası bile çok soguk iki gundur yagmur ruzgar ben sobalı evde degılım ama annemler ve kv sobalo evde arada oraya gıdıyrm soba bi başka oluyo ama yakmayı hiç sevmrm beceremıyrm da zaten
Bende eşime agda yaptim ama olmadıHayırlı pazarlar bende kumbaraya 10 tl attım bugunay içecez gelin içelim, iş güç yaptık dinlenme vakti çocuguda uyuttum
Evet çok yemek var ama , ilçesindrn ilçesine bile degişiyo bi çok yemegi ben antakyada degilim ilçesinde oturyrmHatay'ın ywmekleri çok güzel okurmus.bende anneme yardımcı olmak için soba yakmayi denerdim ama birtürlü beceremezdim. Bugün yine alhsverise gittim.5 TL attım kumbaraya
Bende yapmıştım gecen ,bu ne ya dedim kendime eriniyrm diye makine aldım adam çıktı başımaBende eşime agda yaptim ama olmadıüç paket aldım iadeye gidecen birazdan
Sağol canimBereketli olsun canım
Ay vallaha keyfi batsın gülüm ya bizde hep dogalgaZdaydik bu sene sobali olsun dedik perişan etdi bizi rezillik başka bisey değil.vallahaSorma ben İzmir'de yasiyorum burası bile buz sobalı evde büyüdüm bende.sobanin zahmeti çok belki ama keyfinde baska
Ohh bereketli olsun canımHayırlı pazarlar bende kumbaraya 10 tl attım bugunay içecez gelin içelim, iş güç yaptık dinlenme vakti çocuguda uyuttum
Bende hatay da yaşıyrm burası bile çok soguk iki gundur yagmur ruzgar ben sobalı evde degılım ama annemler ve kv sobalo evde arada oraya gıdıyrm soba bi başka oluyo ama yakmayı hiç sevmrm beceremıyrm da zaten
Bereketli olsun canımHatay'ın ywmekleri çok güzel okurmus.bende anneme yardımcı olmak için soba yakmayi denerdim ama birtürlü beceremezdim. Bugün yine alhsverise gittim.5 TL attım kumbaraya
Bende eşime agda yaptim ama olmadıüç paket aldım iadeye gidecen birazdan