Kumbara gunlugu💰💰💰

Hayırlı pazarlar kizceler nasılsıniz

Bu sabah kumbaraya 52 lira daha atdim

Ohhh bereketli olsun canım

Hamdolsun canım soğuk sobanın yanına sigisi verdik oturyoruz çocuklarla bizde
Sorma ben İzmir'de yasiyorum burası bile buz sobalı evde büyüdüm bende.sobanin zahmeti çok belki ama keyfinde baska

Hayırlı pazarlar bende kumbaraya 10 tl attım bugun ay içecez gelin içelim, iş güç yaptık dinlenme vakti çocuguda uyuttum

Sorma ben İzmir'de yasiyorum burası bile buz sobalı evde büyüdüm bende.sobanin zahmeti çok belki ama keyfinde baska
Bende hatay da yaşıyrm burası bile çok soguk iki gundur yagmur ruzgar ben sobalı evde degılım ama annemler ve kv sobalo evde arada oraya gıdıyrm soba bi başka oluyo ama yakmayı hiç sevmrm beceremıyrm da zaten

Bende hatay da yaşıyrm burası bile çok soguk iki gundur yagmur ruzgar ben sobalı evde degılım ama annemler ve kv sobalo evde arada oraya gıdıyrm soba bi başka oluyo ama yakmayı hiç sevmrm beceremıyrm da zaten
Hatay'ın ywmekleri çok güzel okurmus.bende anneme yardımcı olmak için soba yakmayi denerdim ama birtürlü beceremezdim. Bugün yine alhsverise gittim.5 TL attım kumbaraya

Hatay'ın ywmekleri çok güzel okurmus.bende anneme yardımcı olmak için soba yakmayi denerdim ama birtürlü beceremezdim. Bugün yine alhsverise gittim.5 TL attım kumbaraya
Evet çok yemek var ama , ilçesindrn ilçesine bile degişiyo bi çok yemegi ben antakyada degilim ilçesinde oturyrm

Bereketli olsun canım
Sağol canim
Ay vallaha keyfi batsın gülüm ya bizde hep dogalgaZdaydik bu sene sobali olsun dedik perişan etdi bizi rezillik başka bisey değil.vallaha
Hayırlı pazarlar bende kumbaraya 10 tl attım bugun ay içecez gelin içelim, iş güç yaptık dinlenme vakti çocuguda uyuttum
Ohh bereketli olsun canım

Bereketli olsun canım
Bende eşime agda yaptim ama olmadı üç paket aldım iadeye gidecen birazdan
bi o eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…