Merhabalar yeni topik hayırlı olsunKaç gündür bakıyorum postlara aktif bi birikim postu göremedim her gün kumbara ya attigim miktarı yazarak not alıp 1 ay sonunda gram altın almak istiyorum
Hadi BİSMİLLAH
Ohh bereketli olsun canım2 tl de ben attım bugun
Merhaba teşekürlerMerhabalar yeni topik hayırlı olsun
Size bişey sormak istyrm ayıp olmazsa, evde kendınız ek iş falan mı yapıyrsnz baya bi para atıyrsunuz daOhh bereketli olsun canım
Merhaba teşekürler
Aslinda yapmiyorum ya evden is sadece geçen bi tanidigaa yaptim esim mesela haftalık 400 lira veriyor ben direk 200 atıyorum kenara kalanla aliyorum ama bu ara dedemiz anne annemiz hem.kuzuların dogum günü hemde onların kumbarasi die Bayaga destek olduSize bişey sormak istyrm ayıp olmazsa, evde kendınız ek iş falan mı yapıyrsnz baya bi para atıyrsunuz da
Allah bereket versin canımKumbaramda 170 lira var şimdilik
Her gün atamıyorum. Genelde elime toplu geçince koyuyorum kumbaraya.
Bugün demirlikleri tumledim bir haftada 150 lira olmuş hesaba atıp 0.33 gram altın aldim yinekağıtlara dokunmuyorum onları nisan sonu açıp fiziki altın yada dolar alicam hoş yan apartmana hırsız girdi onlarida tumleyip bankaya atip ordan mi alsam die düşünmedim değil
Hosgeldın canım bereketlı olsun ınşallah ufak ufak meblağlar bırıkıp cogalıyor vallahaTopik hayırlı olsun, çok güzel fikir. Ben de katılmak isterim :))
Ben de internet bankacılığından hesapta kalan ufak meblağlarla gram almaya başladım. 6,50 gr oldu birkaç ayda. Umarım devamı da gelir .
Bereketli olsun canımİki lira attım bugunde
Saol canım a101 de tumlettım kuzumNerde tumlettn berjetli olsun canım
Hayırlı günler hamdolsun ıyım canım malum vırus tavan yaptıgı evden çıkamıyoruzMerhaba kızlar nasılsınız cüzdan kumbaramda 150 TL koydum, metal kumbaramda da 17.5 TL attım berektli olsun
Hayirli günler canım bereketli olsunGünaydın kızlarnasılsınız süt aldım para üstü 6,5 TL hoop kumbaraya