Kumbara gunlugu💰💰💰

Akşam da 4 TL attım kumbarayakızlar bugünde eşim balık yaptı bende salata.fakat pek güzel değildi bı on yıl balık yapma dedim evdefırını tizlemekten sırtım. Zonkluyor. abartmogirum gerçekten sızlıyor resmen

Bereketli olsun canım
Saol canım
Bereketli olsun kıyamam ya ben de hıc sevmıyorum evde balık yapılmasını kokusunu bır yandan pisliği bır yandan on yüzden ben hep folyo ıcınde fırında yapıyorum

Hayırlı ramzanlar . hayırlı cumalar . bende bugun 5 lira attım kumbaraya evden çıkmayınca parada olmuyo malesef anca bu kadar

Bırazdan pide alcam fırından ustunu kumbaraya atcam

5 tl daha gitti kumbara Ya aslında demir paradan ziyade kağıt para atmak daha doğrusu dolar yada euro olarak atmak daha mantikli ben öyle yapıyorum elimde kaç lira varsa onu 10 dolar yada 10 euro a alacak şekilde tamamliyorum sonra h0p dolar yada euro kumbara ya turk lirasının malesef hic değeri kalmadı ya

Dolar falan nasıl yapıyosunuz ki , zaten ben dolar falan yaptırsam daha 2,3 dolarım var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…