- 29 Kasım 2020
- 2.788
- 13.994
- 33
Atcin mi kumbarani merak etdim kaç tl çıktı acabaYaklaşk 1 senedir büyük kumbaraya atıyorum. 1 hafta sonra kadar açacağım ama 1000 tl bile çıkmaz bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atcin mi kumbarani merak etdim kaç tl çıktı acabaYaklaşk 1 senedir büyük kumbaraya atıyorum. 1 hafta sonra kadar açacağım ama 1000 tl bile çıkmaz bence :)
Bereketli olsun canım çok iyi düşünmüşsünİnternet bankacilgiindan 10 dolar 0.25 gramda altın aldim
Artık kumbarayı acmıcam orda bırıkınler kurban parası olsun ıns
Sağol kuzumBereketli olsun canım çok iyi düşünmüşsün
Daha fazla çıkar benceYaklaşk 1 senedir büyük kumbaraya atıyorum. 1 hafta sonra kadar açacağım ama 1000 tl bile çıkmaz bence :)
68 tl fazla çıktı sadece. Buna da şükür ama 1 senede az beee.Daha fazla çıkar bence
Bereketli olsun paranın gideceği yer yoksa hemen gram altın al derim.ve yeni kumbara oluştur bekkemeden68 tl fazla çıktı sadece. Buna da şükür ama 1 senede az beee.
Çok teşekkürler ama maalesef gidecek. Ama yeni kumbara yapmaya başlayacağım yeniden.Bereketli olsun paranın gideceği yer yoksa hemen gram altın al derim.ve yeni kumbara oluştur bekkemeden
Oyle deme canım düşünsene harcasaydin o parada birikmicekti bak şimdi hop havadan gelmiş gibi 1000 lira az paramı hemen yeni bir kumbara yap mümkünse en az 5 yada 10 tl atmaya gayret et evin eksiği bitmez harcanacak yer bitmez birikim için önce kenara at kalanını harca ben öyle yapıyorum yoksa bırıkmıyor canım1068 tl 1 sene boyunca at ama sonuç bu!
Çıldiriciğim.
Aynen en guzelı gram vallahaBereketli olsun paranın gideceği yer yoksa hemen gram altın al derim.ve yeni kumbara oluştur bekkemeden
Aleykum selam canimSelam kızlar nasılsınız bugün kumbaraya 8 TL attım. Alışveriş te yaptim.
qTemizliğimi baya kokayladim bir iki iş kaldi. lavabo wc leri kloraklayip temizliycem ve çamaşır makinaya atacam. Sizlere bir tüyo benden alesveris için eşim nakit verir örneğin manava 100 harcadiysam iki yüz gitti deyip 100 TL yi hopp cüzdan kumbarama atarım.bir yılda 3 bin biriktirdim oyle yaparak.
Şehir değişikliği hemde yeni başlangıçlar iyi gelir insana bol şans diliyorumAleykum selam canim
Çok iyi yapıyorsun vallahi yoksa para biriktirmek çok zor bu devirde
Bende mayis sonu gibi şehir degistirecegim ufak ufak eşyaları seciyorum çocukların ufalanlarini vs bakalım
Canim market, manav, kasap firin kuryyemisciler açık buzum burdaAy ben bugun hic dışarı çıkmadım bizim burda yasak var o yüzden kumbarayada para atamadim henuz
Aynen canım çok sagolŞehir değişikliği hemde yeni başlangıçlar iyi gelir insana bol şans diliyorum
Evet burdada açıklar da hava bozk o yuzdende çıkamadım bugünlük atamadım yarında atamam belkı ama pazartesi telafı ederim ınşallahCanim market, manav, kasap firin kuryyemisciler açık buzum burda
İnşallah canımAynen canım çok sagol
Evet burdada açıklar da hava bozk o yuzdende çıkamadım bugünlük atamadım yarında atamam belkı ama pazartesi telafı ederim ınşallah
Ay bu akşam benim filmim var kuruyemisciye gidip geldimİnşallah canım
Benim eşim alışverişi kendi yapar ben onu yapamıyrm ya eve ekmek parası falan bırakıyo anca onlrdan artanı atıyrmSelam kızlar nasılsınız bugün kumbaraya 8 TL attım. Alışveriş te yaptim.
qTemizliğimi baya kokayladim bir iki iş kaldi. lavabo wc leri kloraklayip temizliycem ve çamaşır makinaya atacam. Sizlere bir tüyo benden alesveris için eşim nakit verir örneğin manava 100 harcadiysam iki yüz gitti deyip 100 TL yi hopp cüzdan kumbarama atarım.bir yılda 3 bin biriktirdim oyle yaparak.
Benimde kendi yapar büyük alisvwrise ikimiz gideriz fakat yinede su eksik bu eksik diyip yoluyirum adamiBenim eşim alışverişi kendi yapar ben onu yapamıyrm ya eve ekmek parası falan bırakıyo anca onlrdan artanı atıyrm