Ya benim ki çok kıllı.her gün banyo yıkıyorum siliyirumm.ve her gün mutvak süpürüp siliyirum günde kaç gez masa sehpa siliyirum sayısı belli değil her kıl.ondan ağda yaptım ama başarılı olmadı.Bende yapmıştım gecen ,bu ne ya dedim kendime eriniyrm diye makine aldım adam çıktı başıma
Bende hazır olanlarla yaptım canım sadece sırtında vardı eşimin , makina hiç almadı zaten tek secenek rulo agda alıp yapmak sanırımYa benim ki çok kıllı.her gün banyo yıkıyorum siliyirumm.ve her gün mutvak süpürüp siliyirum günde kaç gez masa sehpa siliyirum sayısı belli değil her kıl.ondan ağda yaptım ama başarılı olmadı.
Şu hazır bantlı agdalar olmaadi ne yapsam önerin varmı canim
İyi fikir ondan alayım.esiminde bir tek sırtında yokBende hazır olanlarla yaptım canım sadece sırtında vardı eşimin , makina hiç almadı zaten tek secenek rulo agda alıp yapmak sanırım
22 tl atdim kumbara ya + yarim gram altın aldım bereketli olsun insallah
Sağol canimBereketli olsun canim
Kıymalı bezelye pırınc pilavı salata ve yoğurt vardır canımiyi akşamlar kızlar neler vardı menüde.ben bugün et sote p.plavi ve salata yaptım. Kumbaraya da 5 TL attım
Afiyet olsun canımKıymalı bezelye pırınc pilavı salata ve yoğurt vardır canım
Bu arada et sote hiç güzel olmamusti koydum bı kaba okul orda bı kedimiz var ona verecek tabibyerseKıymalı bezelye pırınc pilavı salata ve yoğurt vardır canım
Nıe kı canımBu arada et sote hiç güzel olmamusti koydum bı kaba okul orda bı kedimiz var ona verecek tabibyerse
Ya sosunu çok abaetmisim ve çok tuzlu olmuştu mantarlara acıdım,Nıe kı canım
Sağlık olsun canım napcanYa sosunu çok abaetmisim ve çok tuzlu olmuştu mantarlara acıdım,
Ellerine sağlık afiyet olsun canımEeeee kızlar iftara neler var
Bizde mercimek çorba pilav fırın köfte salata cacık var
Bereketli olsun canımBugün 20 euro
10 dolar atdim kumbaraya