Aslında aktif bir topiğimiz vardı ama konu sahibi konuyu açıp gittiği için ilerlemiyor. Biz de çook uzun zaman yazdık ama konu sahibi olmayınca bir zaman sonra terkediliyor konular. Umarım senin konun daim olurKaç gündür bakıyorum postlara aktif bi birikim postu göremedim her gün kumbara ya attigim miktarı yazarak not alıp 1 ay sonunda gram altın almak istiyorum
Hadi BİSMİLLAH
Evet baktım hepsine bendeAslında aktif bir topiğimiz vardı ama konu sahibi konuyu açıp gittiği için ilerlemiyor. Biz de çook uzun zaman yazdık ama konu sahibi olmayınca bir zaman sonra terkediliyor konular. Umarım senin konun daim olur
Birikimlerin bereketli olsun. Ben de açılmayan kumbarada biriktiriyorum bir aydır. Doğuma yakın açıcam bakalım ne kadar çıkacak
Mayıs sonlarına doğru bekliyoruz artık. Açarım bir buçuk ay kadar sonra.Evet baktım hepsine bende
Tesekur ederim canım insallah hepimizin birikimleri bereketli bol olsun kaç ay var doğuma Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Bereketli olsun inşalalh canım ilk zamanlar masraf çok oluyor malum güzel isine yararMayıs sonlarına doğru bekliyoruz artık. Açarım bir buçuk ay kadar sonra.
Boncuk işi yapıyorum ordan kazandıklarımı atıyorum bozukluk olarak sadece 1 lira ve 50 kuruşları. Arada oğluma gelen harçlıkları attım. Bakalım 3000 bekliyorum
Olur tabiki canım hoşgeldin birikimlerimiz bin bereketli olsun inşallahCanım bende aktif konu bulamadım burdan devam etsemHedefim her ay 1 gram altın almak. Ayrıca eşimle ortak kumbaramız var dolmadan açamıycaz bayağı da büyük 1 seneye ancak dolar diye düşünüyorum. Birikimlerimiz bereketli olsun bakalım.
Hoş buldukOlur tabiki canım hoşgeldin birikimlerimiz bin bereketli olsun inşallah
Hayırlı kandiller canım ben aylık açıp altın aliyorum sonra tekrar başlıyorum biriktirmeyeHayırlı kandillerbirikimlerimiz bereketli olsun.bende 7. aydan beri kumbara yaptik senesi dolunca açalım dedik. KararsiDa kaldım açıp altın mi alsam.
Ohh bereketli olsunDün 2 lira bugün de 3 lira attım
Bende eskiden öyleydim ama yavaş yavaş torpuledim kendimi artik sadece ihitiyacim olanı aliyorumHoş buldukamin inşallah Hayırlı kandiller bugün 4 tl kumbaraya attım. Eve sadece ekmek aldım 2 tane . Markete gidince kendimi kaybediyorum bazen inşallah bu alışkanlığımı yenicem.
Bereketli olsunAlışveriş sonrası babamızın yolladığı harcliktan 50 lira 50 krş kaldı
Onun dışında pastanenin üzerinden kalan 3 tl de kumbara ya çoktan gitti
Banka hesabindan mi aliyorsunuz siz peki bende dusundum de hangi banka daha güvenilir olur bilemedim birde makas aralıkları vs varmisBereketli olsunben ayda bı gram altın alıyorum otomatik ödemeyle.edim birikim hiç yapmayı sevmez kumbaraya ondan yaptık alışveriş sonrası bozukluklar kumbaraya atıyoruz artık.