Kumbara gunlugu💰💰💰

Yaklaşk 1 senedir büyük kumbaraya atıyorum. 1 hafta sonra kadar açacağım ama 1000 tl bile çıkmaz bence :)
Atcin mi kumbarani merak etdim kaç tl çıktı acaba

İyi akşamlar kızlar neyapiyosunuz akşamk menüde neler var.

1068 tl 1 sene boyunca at ama sonuç bu!
Çıldiriciğim.
Oyle deme canım düşünsene harcasaydin o parada birikmicekti bak şimdi hop havadan gelmiş gibi 1000 lira az paramı hemen yeni bir kumbara yap mümkünse en az 5 yada 10 tl atmaya gayret et evin eksiği bitmez harcanacak yer bitmez birikim için önce kenara at kalanını harca ben öyle yapıyorum yoksa bırıkmıyor canım
Bereketli olsun paranın gideceği yer yoksa hemen gram altın al derim.ve yeni kumbara oluştur bekkemeden
Aynen en guzelı gram vallaha

Selam kızlar nasılsınız bugün kumbaraya 8 TL attım. Alışveriş te yaptim.
qTemizliğimi baya kokayladim bir iki iş kaldi. lavabo wc leri kloraklayip temizliycem ve çamaşır makinaya atacam. Sizlere bir tüyo benden alesveris için eşim nakit verir örneğin manava 100 harcadiysam iki yüz gitti deyip 100 TL yi hopp cüzdan kumbarama atarım.bir yılda 3 bin biriktirdim oyle yaparak.

Aleykum selam canim
Çok iyi yapıyorsun vallahi yoksa para biriktirmek çok zor bu devirde
Bende mayis sonu gibi şehir degistirecegim ufak ufak eşyaları seciyorum çocukların ufalanlarini vs bakalım

Ay ben bugun hic dışarı çıkmadım bizim burda yasak var o yüzden kumbarayada para atamadim henuz

Aleykum selam canim
Çok iyi yapıyorsun vallahi yoksa para biriktirmek çok zor bu devirde
Bende mayis sonu gibi şehir degistirecegim ufak ufak eşyaları seciyorum çocukların ufalanlarini vs bakalım
Şehir değişikliği hemde yeni başlangıçlar iyi gelir insana bol şans diliyorum

Benim eşim alışverişi kendi yapar ben onu yapamıyrm ya eve ekmek parası falan bırakıyo anca onlrdan artanı atıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…