- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 13
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Cocugum var 10 aylik daha benim de en guzel yillarim stresle geciyor yeni evlenmisim ilk yil hamileyim NE guzel olmali dimi hamileyim diye herkes ozen gosteriyor arkadaslar filan AMA Bu olaylarla rezil oldu hamileligim lohusaligim hic anlamadim NE oldu surekli parayi nereye saklasam bulamaz NE slip gitcem evden ustume bi borc yapar aman dikkat edeyim disarda gardimizi alarak yasiyoruz AMA eve gelince insan gardini insirmek guvende hissetmek istiyor yok ev disardan daha tehlikeli surekli evde hirsiz var gibi tetiktesin zordu zorselam canim halline cok uzuldum ben sana bu olaylari yasan biri olarak yaziyorum. benim babam kumar bagimlisi ve bu yuzden annem gencligi benim ve kardeslerimin cocuklugu hep yokluk icinde ve huzursuz gecti cunku babam kumarda kaybetigi zaman evde huzur olmuyordu hic unutamiyorum bi keresinde gece yarsi geldi evi darmadagin etti ve biz daha cocuktuk korkarak bi koseye sinmistik ve benim babam 55 yasinda 8 yildir annemden ayri ikinci evliligini yapti ve daha hala oynuyormus oyle duydum yani uzun lafin kisasi bu yoldan cikis yok ya annem gibi bosanicaksin yada cekiceksin ama cocuklarin varsa onlara cok yazik cunku benim cocuklugum hic guzel gecmedi anneminde en Güzel yillari huzunle gecti onun icin dogru karar ver derim kardesim Allah yardimcin olsun bitanem