• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumar ve evlilik

peki senin kuzenin esi biraktimi ?
Cocuklarim icin birakmam dedi suan sürünüyor desem yeridir. Adam sabah 4-5 gibi eve geliyor aksama kadar yatiyor ertesi gün yine ayni.. Borclarini odemiyor hep mahkemelerde. Kiralarini bile zar zor ödüyorlar oysa ki yasitlarinin hep kendi evleri var. Mesela bu sene izne gitmek istedi parasi yoktu cocuklar cok istedi gitti borc yapti turkiye'ye gitti. Dusun artik ne haldeler. Simdiki aklim olsa birakirdim diyor simdi cocuklar buyudu kendileri evlenecek bir de ben mi bosanma davasi mi acayim diyor.

Son düzenleme:
Cocuklarim icin birakmam dedi suan sürünüyor desem yeridir. Adam sabah 4-5 gibi eve geliyor aksama kadar yatiyor ertesi gün yine ayni.. Borclarini odemiyor hep mahkemelerde. Kiralarini bile zar zor ödüyorlar oysa ki yasitlarinin hep kendi evleri var. Mesela bu sene izne gitmek istedi parasi yoktu cocuklar cok istedi gitti borc yapti turkiye'ye gitti. Dusun artik ne haldeler. Simdiki aklim olsa birakirdim diyor simdi cocuklar buyudu kendileri evlenecek bir de ben mi bosanma davasi mi acayip diyor.
-Off Allahim yardimcisi Olsun ne Zor iste ortada hep CocukLar KaLiyor :( bende böyle olacagini Bilseydim dünyaya Kizimi getirip rezil edermiydim Lanet olasi almanyada kimsem olmayinca cok zor.:´( Allah senin Kuzenine yardimci Olsun .. Cok üzüldüm cocuklarina ve kendisine :´(

Cocuklarim icin birakmam dedi suan sürünüyor desem yeridir. Adam sabah 4-5 gibi eve geliyor aksama kadar yatiyor ertesi gün yine ayni.. Borclarini odemiyor hep mahkemelerde. Kiralarini bile zar zor ödüyorlar oysa ki yasitlarinin hep kendi evleri var. Mesela bu sene izne gitmek istedi parasi yoktu cocuklar cok istedi gitti borc yapti turkiye'ye gitti. Dusun artik ne haldeler. Simdiki aklim olsa birakirdim diyor simdi cocuklar buyudu kendileri evlenecek bir de ben mi bosanma davasi mi acayip diyor.

Kuzenin Türkiyedemi yasiyor ? Türkiyede olsa Almanyada olsa sanirim Kumar heryerde Kötü ve Aileleri yikiyor ben Kizimla cogu zaman tek gecirdigim Zamanlari bilirim esim evde yokken yalan sölyüordu o zamanlar inaniyordum ama artik söylerse bile alistim bu yalanlara ve gidiyorum dedi an biliyorum ki oraya gidiyor cogu aile bu Lanet Kumar yüzünden yikildi zaten :KK43: Cocuklari icin katlaniyor yazik :(o_O:KK17:

-Off Allahim yardimcisi Olsun ne Zor iste ortada hep CocukLar KaLiyor :KK43: bende böyle olacagini Bilseydim dünyaya Kizimi getirip rezil edermiydim Lanet olasi almanyada kimsem olmayinca cok zor.:´( Allah senin Kuzenine yardimci Olsun .. Cok üzüldüm cocuklarina ve kendisine :´(
oyle deme kizini Allah bagislasin. Hem kocan daha yeni baslamis cok gec olmadan birakabilir bence.. Sagol canim Allah sana da yardimci olsun

Kuzenin Türkiyedemi yasiyor ? Türkiyede olsa Almanyada olsa sanirim Kumar heryerde Kötü ve Aileleri yikiyor ben Kizimla cogu zaman tek gecirdigim Zamanlari bilirim esim evde yokken yalan sölyüordu o zamanlar inaniyordum ama artik söylerse bile alistim bu yalanlara ve gidiyorum dedi an biliyorum ki oraya gidiyor cogu aile bu Lanet Kumar yüzünden yikildi zaten :KK43:
Yok Danimarka'da yasiyor

oyle deme kizini Allah bagislasin. Hem kocan daha yeni baslamis cok gec olmadan birakabilir bence.. Sagol canim Allah sana da yardimci olsun

Aminnn canimm sagol insallah birakabilir bir adim Doktora ata bilsek bende cok Rahatlicam :( ve korkmadan uyuyabilecegim hergece gözümü kapatigim an korkuyorum :( zaten Stressimde cok birde esim bu yollara bas vurdu dahada cöktüm Piskolojikmen :(:KK61:

Turkiye'den gelme. Otomatige de gidiyor obur turlu masada arkadaslariyla da oynuyor. En cok parayi zaten masada kaybediyor.
aman Allahim benim esimde Tükiyeden gelme ve bazen bana Ailesini cok özlediginni anlatior bazen diyorum bu yüzlerdenmi gidiyor kumara Mutluluk olmadigi icinmi herzaman benimle alakasi olmadigini sölyüor burda cok SIKILDIM felan filan dior Annemi babami Özlüyorum diyo :KK17:

aman Allahim benim esimde Tükiyeden gelme ve bazen bana Ailesini cok özlediginni anlatior bazen diyorum bu yüzlerdenmi gidiyor kumara Mutluluk olmadigi icinmi herzaman benimle alakasi olmadigini sölyüor burda cok SIKILDIM felan filan dior Annemi babami Özlüyorum diyo :KK17:
Yok ondan degildir bence. Cevremizde o kadar turkiyeden gelme adam var hepsi mi kumarbaz? kisilik meselesi zaaf meselesi

Turkiye'den gelme. Otomatige de gidiyor obur turlu masada arkadaslariyla da oynuyor. En cok parayi zaten masada kaybediyor.

Ben bu Kumar islerinden Pek anlamam ama bence iki türlüsüde kötü hem pasada hemde Otomatikte olsun. Masada sanirim herseylerini bile Ortaa koya biliyorlar sanirim misal EV Araba gibi Mal Mülk yani

Yok ondan degildir bence. Cevremizde o kadar turkiyeden gelme adam var hepsi mi kumarbaz? kisilik meselesi zaaf meselesi

Cok dogru evet iradeleri yok apacak birsey yok ama ben bile Önümü göremiyorum bu halde, Ayirilkmi diyorum bazende en yalnis seyi düsündün diyorum cunkü bir kizimiz var Babasiz büyümesine istemiyorum iste böyle cagresiz kaliyorum bir Cevap bile bulamiyorum:KK47::KK61:

Yani hep yalan hep yalan bunlari hayatimda gormedim hic cevremde olmadi zaten evi gecindirecek bi parasi olmuyor hepsi borca gidiyor kredi borcu var her seyi bana yaptirdi 2 send olmadi evleneli iste mobilyayi kartla alalim nakit ihtiyac olur kart cikarttim aldim ustume kaldi dugun icin Su kadar lazim Geri vermedi altinlari sattik alcam dedi kayinvalidemde soz Verdi Geri alinmadi tabiki
ayy benım hıkayenın aynısı sankı..benımkı daha beterı..tefecılerde var işin ıcınde

Aslinda hepsini alabilirdim Ben AMA hamilelik psikolojisiyle hep ona verdim ha duzelcek ha duzelcek diye aslinda katiyimdir AMA hamilelkle cok duygusallastim eve haciz gelcek deyince verdim etraftan bilinsin de istemedim hatta duzelsin diye Babam ek hesaplarini kapatti krediler haric ek hesaplari 50000 tuttu 100000 kadarda kredi borcu var elden borclari da var AMA 4 ayda tekrar 50000 ek hesap borcu yapti
sizinkıde kotuymus..benımde bır cocugum var..ne durumdasıınz surec ne durumda acaba

Back
X