• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumar ve evlilik

Yeni uye oldum yazmak istedim yorumlari merak ediyorum ozellikle yasayanlardan NE yaptimsa esimi kumardan vazgeciremedim bi yolu var mi bosanma davasi icin avukata vekalet verdim AMA icimde bi soru dogrumu yapiyorum yani esimin surekli duygu somurusu yapmasi da bunda etkili NE yapacagimi sasirdim
terapiyi kabul eder mi?

aslında ne kadar kötü durumdayız toplum olarak dul kalmaktan korkuyoruz sadece sizin için demiyorum hepimiz öyleyiz kadınlar olarak etraf neder diye,ama inanın düzelmez ,ya da akrabasının çocuğu intihar etmiş diye etkilenerek kendinizi boşanmamak için lütfen kandırmayın .ayrıldığınızda çok daha sağlıklı bir yaşamınız olur. Eşiniz istediği kadar maddi olarak iyi olsun ,,siz hayat boyu hep borç ödiycekisniz,Allah yardımcınız olsun

Çok benzer adam tanıdığım oldu. Yıllarca vazgeçmedi kumardan. O da eşinin altınlarını aldı ve geri getirmedi. Alyansını bile sattı. Adam şimdi yaşlı ve para ile oynamıyor ama bilgisayar ve cep telefonunda sürekli okey ve benzeri oyunlar oynar. Vazgeçemiyor adam. Bağımlılık genetik değildir umarım.
Neyse. Çok iyi düşünün karar alırken. Boşanmak mantıklı. Eğer olur da barışırsanız, kumar oynamaya devam edebileceği ihtimalini unutmayın. Bununla baş etme yolları arayın. Kendiniz ve çocuğunuz için evde mutlaka ayrı para tutun. Kolaylıklar diliyorum.

Yeni uye oldum yazmak istedim yorumlari merak ediyorum ozellikle yasayanlardan NE yaptimsa esimi kumardan vazgeciremedim bi yolu var mi bosanma davasi icin avukata vekalet verdim AMA icimde bi soru dogrumu yapiyorum yani esimin surekli duygu somurusu yapmasi da bunda etkili NE yapacagimi sasirdim
Çocuğunuz yok sanırım.Varsada evinin, çocuğunun rızkını anlık zevki için harcayan adamdan hayır gelmez.
Duygu sömürüsü yapacağına bu illetten kurtulmanın yolunu arasın, bulsun, kurtusun sonra gelsin karşınıza.
Duygu sömürüsü dışında bir çabası yoksa en dogrusunu yapiyorsunuz.

Çok benzer adam tanıdığım oldu. Yıllarca vazgeçmedi kumardan. O da eşinin altınlarını aldı ve geri getirmedi. Alyansını bile sattı. Adam şimdi yaşlı ve para ile oynamıyor ama bilgisayar ve cep telefonunda sürekli okey ve benzeri oyunlar oynar. Vazgeçemiyor adam. Bağımlılık genetik değildir umarım.
Neyse. Çok iyi düşünün karar alırken. Boşanmak mantıklı. Eğer olur da barışırsanız, kumar oynamaya devam edebileceği ihtimalini unutmayın. Bununla baş etme yolları arayın. Kendiniz ve çocuğunuz için evde mutlaka ayrı para tutun. Kolaylıklar diliyorum.
Para ayirsamda arar bulur bi ARA kredi kartim vardi gizlice alip nakit avans cekiyormus sonradan farkettim AZ da degil 4 5 bin

Çocuğunuz yok sanırım.Varsada evinin, çocuğunun rızkını anlık zevki için harcayan adamdan hayır gelmez.
Duygu sömürüsü yapacağına bu illetten kurtulmanın yolunu arasın, bulsun, kurtusun sonra gelsin karşınıza.
Duygu sömürüsü dışında bir çabası yoksa en dogrusunu yapiyorsunuz.
Cocugum var 10 aylik daha 5 aydir baba evindeyim yok bi cabasi gibi caba varda kendi kendine uzman yardimi Kabul etmiyor oyle de olmuyor parasi bitince biralcam diyo AMA parayi buldugu an tekrar

aslında ne kadar kötü durumdayız toplum olarak dul kalmaktan korkuyoruz sadece sizin için demiyorum hepimiz öyleyiz kadınlar olarak etraf neder diye,ama inanın düzelmez ,ya da akrabasının çocuğu intihar etmiş diye etkilenerek kendinizi boşanmamak için lütfen kandırmayın .ayrıldığınızda çok daha sağlıklı bir yaşamınız olur. Eşiniz istediği kadar maddi olarak iyi olsun ,,siz hayat boyu hep borç ödiycekisniz,Allah yardımcınız olsun
Ever dul kalmaktan korkuyorum yani isim geregi kucuk yerlerde calisiyorum tek basins bi cocukla NE yapacagim bilmiyorum ailemin yanina da gelemiyorum Su ucretsiz izindeyim AMA Bu da bitecek ve daha dogu gorevim bile yok

Para ayirsamda arar bulur bi ARA kredi kartim vardi gizlice alip nakit avans cekiyormus sonradan farkettim AZ da degil 4 5 bin

Biraz farlı teknikler düşünün, ondan paranızı gizleyin. Küçük bi yerde yaşıyor olmanız önemli bir ayıntı. Bir süre daha düşünü bu konuyu. Aile danışmanı varsa bulunduğunuz yerde yardımı dokunabilir.

Biraz farlı teknikler düşünün, ondan paranızı gizleyin. Küçük bi yerde yaşıyor olmanız önemli bir ayıntı. Bir süre daha düşünü bu konuyu. Aile danışmanı varsa bulunduğunuz yerde yardımı dokunabilir.
Aile danismanina gidelim dedin AMA Kabul etmedi malesef ya bi 50 tl ver diyor onu da gidip abisine yolliyor oynuyorlar sonra bana vermesin mi parayi tasarrufu bana kalmis diyor yok bole bi mantik parayi Alana kadar insanin beynini yiyor vermesen aksama kadar kusuyor evde huzursuzluk yilip veriyorum evden cikiyorum sehir disina aksamina Para toll diye ariyor kadin basins bide hamile hamile gece bankamatige gidiyorum kaldigim insanlara Rica minnet benden alamasa annesinden aliyor sora kv bana soruyor parayi ona yollama bana yolla bari dedin bi 500 lira yolladi Ben de esyanin taksidini odedim dedim aslinda dogumum yakin diye saklamistim vay Para nolmus neden oglunun ustundeki borc odenmemis cikardim verdim ogluna artik hic Para getirmiyorki eve cocuga kv bakcakti caliscaktim benle pazarlik editoediyor Su tarihlerde izin al Ben gitcem diye Ben de izinsiz calisiyorum biliyor nasil birakirim cocuklari da rap or alirim 20 gunluk cocuga bakici soruyor baktim ortada kalcaz iznimi aldim geldim baba evine

Bence aile danışmanına gidin en azından nasıl sağlıklı şekilde, zarar görmeden boşanabileceğiniz hakkında yardım alabilirsiniz.

Bence aile danışmanına gidin en azından nasıl sağlıklı şekilde, zarar görmeden boşanabileceğiniz hakkında yardım alabilirsiniz.
Ben gidicem zaten yani sinirleniyorum ister istemez bazen yavrumu da kiriyorum daha kotu olmadan gitmwk lazim aslinda cok sakin bi insanimdir insanin basina her set gelir biliyorum AMA bazen tahammul edemiyorum qq

geçmiyor canım.
karşı apartmanımızda bir aile vardı,
adam sürekli kumar oynuyordu ve en son karısının ustune kumar oynamış ve kadının abileri adamı yoğun bakımda yatıracak kadar dövmüşlerdi..
sonra boşandılar.

geçmiyor canım.
karşı apartmanımızda bir aile vardı,
adam sürekli kumar oynuyordu ve en son karısının ustune kumar oynamış ve kadının abileri adamı yoğun bakımda yatıracak kadar dövmüşlerdi..
sonra boşandılar.
işte babam da bi umut bekliyor başımıza daha kotusu gelmeden kurtulmak istiyorum bazen bazen de insanım olur mu acaba diyorum şu zamanlar bi geçse oğlum da çok küçük daha onun sorumluluğu da ağır geliyor bazen her şeyin kararını tek başına veriyorsun yani çocukta yeni zaten

işte babam da bi umut bekliyor başımıza daha kotusu gelmeden kurtulmak istiyorum bazen bazen de insanım olur mu acaba diyorum şu zamanlar bi geçse oğlum da çok küçük daha onun sorumluluğu da ağır geliyor bazen her şeyin kararını tek başına veriyorsun yani çocukta yeni zaten
kendine haksızlık edip bahanelerin ardına sığınma derim.

vazgececegini sanmıyorum
çünkü önce küçük rakamlarla başlayıp kazandıkça rakamlar büyüyor hırs artıyor
dahada baglanıyor kumara
Allah yardım etsin

Ever dul kalmaktan korkuyorum yani isim geregi kucuk yerlerde calisiyorum tek basins bi cocukla NE yapacagim bilmiyorum ailemin yanina da gelemiyorum Su ucretsiz izindeyim AMA Bu da bitecek ve daha dogu gorevim bile yok

korkmayın sakın,,çünkü bu herkesin başına gelebilir,yargılanacak bir konu asla değil!!kimseyi de ilgilendirmez ki bu sizin hayatınız.

korkmayın sakın,,çünkü bu herkesin başına gelebilir,yargılanacak bir konu asla değil!!kimseyi de ilgilendirmez ki bu sizin hayatınız.
Oyle ama iste insanlar bizim de basimiza gelebilir diye yaklasmiyor kimse cocugunun bosanmis bi bayanla olmasini istemiyor mesela ya da bosanmis insanlara yaklasim hep NE sorun var da bosandi bi kusur ariyor insanlar Su an bile cok iyi taniyanlar bile. Yani ilk tanismada yenik basliyoruz bi bekar kadar rahat hareket edemiyoruz yani erkekler gibi olmak hayal olur suan kapidan disari cikmiyorum sanki alnimda yaziyor.

selam canim halline cok uzuldum ben sana bu olaylari yasan biri olarak yaziyorum. benim babam kumar bagimlisi ve bu yuzden annem gencligi benim ve kardeslerimin cocuklugu hep yokluk icinde ve huzursuz gecti cunku babam kumarda kaybetigi zaman evde huzur olmuyordu hic unutamiyorum bi keresinde gece yarsi geldi evi darmadagin etti ve biz daha cocuktuk korkarak bi koseye sinmistik ve benim babam 55 yasinda 8 yildir annemden ayri ikinci evliligini yapti ve daha hala oynuyormus oyle duydum yani uzun lafin kisasi bu yoldan cikis yok ya annem gibi bosanicaksin yada cekiceksin ama cocuklarin varsa onlara cok yazik cunku benim cocuklugum hic guzel gecmedi anneminde en Güzel yillari huzunle gecti onun icin dogru karar ver derim kardesim Allah yardimcin olsun bitanem

Back
X