Benim kuzenimle aramdaki diyaloga karisip kuzenime benden zorla ozur dilettirecek biriyle bi saniye daha birlikte olmam birak gelecek hayalleri kurmayi
O kuzenin yerinde olsam sizinle de asla gorusmem
Ayrica ailenize de cok uzuldum, sen misler gibi yetistir, kizim ozgur olsun istedigini giyebilsin istedigi arkadasini secebilsin, kendi secimlerini yaşasin diye ugraşşin kizlari da gidip kendini yaninda asla bir birey gibi hissettirmeyecek, kiskanc, kavgaci, aileci, ilgi bagimlisi ve tamamen farkli kulturden birini secsin
Uzgunum agir konusmak istemiyorum ama aklim mantigim almiyor
Bakin butun sorunlari es gectim, kultur farkini aile problemini sizin o aileye asla uyum saglayamayacaginizi turlu cesit zirvaligi es gectim ama normal bi kiz arkadasinizla bile oturdugunuzda size tavir alan bi insani duzeltemezsiniz, bakin daha 3 aylik belki size hos geliyor olabilir ama ileride cok pisman olursunuz
Yasadim biliyorum ben yaptim siz yapmayin
O ilgi bagimliligi beni sinir hastasi etti bak seneler gecti kendini zor defettim biraktigi izleri defedemiyorum olmuyor
Bi kiz arkadasinizla selamlastiginizda oturup sohbet ettiginizde surekli of yine trip yicem of yine kavga cikcak korkusuyla mi yasicaksiniz
İs yerinden/okuldan bi tane erkek arkadaş edinemeyecek misiniz, birakin erkek arkadas edinmeyi, selamlasmayi, okul/iş arkadasiniz size instagramdan takip istegi gonderince onu da gectim yolda gorup selam verince laf edecek bu adam. Hatta ve hatta bundan 2-3 sene sonra sizi iyice elde ettigini anlayinca verilen selamdan, takip isteginden sizin onla bi iliskiniz oldugu imasini bile yapip hesap soracak.Siz ya pusacaksiniz ya karsilik verip her gun ama her gun kavga edeceksiniz, şansliysaniz pacayi kolay kurtarirsiniz yok sansiniz yoksa benim gibi senelerce ugrasirsiniz
Birakin takintili manyaklar annesinin dizinin dibinde otursun siz kendi hayatiniza bakin