• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kültür Farkı Yüzünden İlişkimi Sabote Ettim

Anlattığınız kişi tipi tam olarak kadınlara rahatsızlık verip ( en hafif şeklini söylüyorum) daha sonra ama kıyafeti beni tahrik etti diyen bir zihniyet.

Kendinizi kandırmayın yok şu iyi özelliği var. Ailesinde yokmuş namus cinayetleri vs. Kadına değer verirlermiş. Beni hiç bırakmazmış diye... Balık baştan kokar.

Matematikte bir şeyin doğruluğunu ispatlarken 100 tane de sağlayan örnek verseniz o ispat olmaz ama bir aksi örnek verirseniz aksini ispat edebilirsiniz. Bu da bunun gibi bir durum. Kendinizi yakmayın erkek mi yok yahu dışarıda.

Ay yok vallahi ilk parağraftaki gibi bir insan değil.. O zaman ne halin varsa gör diyeceksiniz belki ama gerçekten öyle biri değil.. Sadece biriyle birlikte olacaksam ertesi gün uyandığımda da yanında olmak isteyeceğim biri olsun, sevmediğim biriyle yapmamayım diyen biri aksine.. beni tek korkutan ailesi.. açıkcası tanımıyorum ailesini fakat ‘aile büyüğü’ ne derse o olmuyor mu? Ben varken sana bişey yapamaz kimse diyor?? Hıı öyle bi ihtimal var yani... :KK57: sen yokken ne olacak? Ya gerçekten hep beni bulur böyle şeyler..

3 ayda ne kadar tanıyıp sevebilirsin ki birini ?
Ben en çok buraya takıldım.
Çok farklısınız zaten ve sizde farkındasınız.
Artık ne yapacağınız size kalmış.

Hiç zorlama. Direk uzaklaş. Çok farklısiniz. Şimdi gozune batan şeyler evlenince dev gibi büyüyecek gözünde.

Farklı kutuplar birbirini sevgiliyken ceker, evliyken iter (Alıntıdır).

Okuduğum kadarıyla o kişinin seninle evleneceğini sanmıyorum. Onlarda çok daha katıdır bu tür şeyler. Seni seviyor beğeniyor olabilir.. Olur da evlenseniz bile kıskançlıkları sürer, artar hatta senin önceki yaşantını yediremeyip başına da kakabilir..

Açıkçası ben beraber yaşamaya karşı değilim kendisi tutturdu bir evliliktir gidiyor :işsiz:
Şimdilik geçmişimle alakalı hiçbir şey sormadı.. o konuyu hiç açmadı.. fakat ilerde ne olur bilmiyorum dediğiniz gibi..

Konu sahibi kismen dogulu ve dogulu 10kardesli bir adamla evli olan biri olarak sana soyleceklerim var.Her dogulu kesinlikle bir degil.Benim esimle abisi arasinda dunyalar farki var.Kiskancligin doguyla ilgisi zaten yok.Cinsellikle ilgili soylediklerine bende katiliyorum .Bizim buralarda gerek inanc gerekse yasayisimiz buna zaten izin vermez.Senin bu adamla isin sonu kotu kafalar baska dunya .Ha olmaz mi tabiki olur ama cok cok sevdaliysan.

3 ayda ne kadar tanıyıp sevebilirsin ki birini ?
Ben en çok buraya takıldım.
Çok farklısınız zaten ve sizde farkındasınız.
Artık ne yapacağınız size kalmış.

Yani 3 ayda ne kadat sevilebilirse o kadar.. Zaten kendimi kaptırmaya başladığım için böyle bir konu açtım.. Önceden bu kadar takmazken şimdi en ufak bir tartışmamız beni üzüyor hislerim artıyor çünkü.. Mesafe koydum ama eksikliğini çok hissediyorum.. bakalım ne olacak

İstesem benimle ailesinden uzakta yaşamaya hazır.. ben de zamanla fikirlerini değiştiririm belki diye düşüyordum ama hayal sanırım.. o kadar hasta ruhlu ve takıntılı olsa benimle ilişkiye de başlamazdı diyorum kendi kendime..
madem rahat bir ailedesiniz yazin bi kac gun tatile gidin
birlikte yasamayi deneyin
illa adamin gercek yuzunu gormek icin evlenmeniz mi lazim

Konu sahibi kismen dogulu ve dogulu 10kardesli bir adamla evli olan biri olarak sana soyleceklerim var.Her dogulu kesinlikle bir degil.Benim esimle abisi arasinda dunyalar farki var.Kiskancligin doguyla ilgisi zaten yok.Cinsellikle ilgili soylediklerine bende katiliyorum .Bizim buralarda gerek inanc gerekse yasayisimiz buna zaten izin vermez.Senin bu adamla isin sonu kotu kafalar baska dunya .Ha olmaz mi tabiki olur ama cok cok sevdaliysan.

Merhaba hoşgeldiniz..
Cinsellikle alakalı o kadar takıntılı olsa benimle ilişkiye başlamazdı diyorum zira aramızda hiçbir şey yaşanmadı henüz ama benim korkum ilerde cicim ayları bitince bu durum değişir mi? Bir de aile çok önemli değil mi onlarda? Yani benim yaşam tarzımı ailesi onaylamaz bana göre.. ‘ben seversem kimse bişey diyemez’ diyor.. peki ailesi beni dışladığında da böyle mi diyecek acaba.. aile büyüğü kavramı beni korkutuyor.. cidden korkulacak birşey mi yoksa dizilerde abartılıyor mu? Hiç bilmiyorum ki çok yabancıyım bu kültüre..

Böyle düzgün bi insan bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz kıskanması sahiplenmesi çok güzel bir durum bence seviyorsanız bırakmayın :KK200: ama hayat görüşleri farklıysa tabiki çok ters olur yürümez

Merhaba hoşgeldiniz..
Cinsellikle alakalı o kadar takıntılı olsa benimle ilişkiye başlamazdı diyorum zira aramızda hiçbir şey yaşanmadı henüz ama benim korkum ilerse cicim ayları bitince bu durum değişir mi? Bir de aile çok önemli değil mi onlarda? Yani benim yaşam tarzımı ailesi onaylamaz bana göre.. ‘ben seversem kimse bişey diyemez’ diyor.. peki ailesi beni dışladığında da böyle mi diyecek acaba.. aile büyüğü kavramı beni korkutuyor.. cidden korkulacak birşey mi yoksa dizilerde abartılıyor mu? Hiç bilmiyorum ki çok yabancıyım bu kültüre..
Nereli mesela inanın o dediğinix aile ortamı geline öyle önem ve değer verirler ki kesinlikle abartılıyor değer saygı hepsini görürsünüz şans verin bi tanıyın belki Çok seversiniz ailesini

Bi adami tanimanin yolu normal hayatinda baskalarina nasil davrandigini gormektir net.kavgaciysa kavgacidir duzelmez.ayril bastan ve insanlar ailelerine benzer armut dibine duser unutma

Özgür yetişmiş bir insansınız. Şimdi hoşlandığınız için tolere ediyor olabilirsiniz fakat sonra toleransınız oldukça azalacak. Arkanıza bakmadan koşup uzaklaşın derim Ayrı dünyaların insanı olduğunuzu yazıdan bile anlayabiliyorum

Burda anormal olan farklı kültürde olması değil, farklı düşüncelerde olması.
Çok seviyorum diyorsanız biraz daha düşüncelerini yoklayın ama değişeceğini sanmıyorum.

Yani 3 ayda ne kadat sevilebilirse o kadar.. Zaten kendimi kaptırmaya başladığım için böyle bir konu açtım.. Önceden bu kadar takmazken şimdi en ufak bir tartışmamız beni üzüyor hislerim artıyor çünkü.. Mesafe koydum ama eksikliğini çok hissediyorum.. bakalım ne olacak
Zor gibi duruyor :(
Ama Hayırlısı olsun hakkınızda

Cinsellik tabum kendi adıma var. Ama sevgilim bana sana kıyamam o gözle bakama derse anında soğurum. Cinsellik herkesin hamurunda olan doğal bir olaydır. Insan bunu sevdiği ile istemeyecek ise kiminle isteyecek ?
Kimseyi küçük görmek küçümsemek haddimize değil ama ortada çok büyük bir kültür farkı var. Bu adam ileride daha önceki cinsellik tecrübeni çok kafana kakar.
3 ayda zaten ne kadar bağlanmış olabilirsin ki?
Bitir gitsin kendi görüşüne sahip birisini bulursun nasıl olsa.

Back