- 12 Ocak 2019
- 33
- 22
- 3
Anlattığınız kişi tipi tam olarak kadınlara rahatsızlık verip ( en hafif şeklini söylüyorum) daha sonra ama kıyafeti beni tahrik etti diyen bir zihniyet.
Kendinizi kandırmayın yok şu iyi özelliği var. Ailesinde yokmuş namus cinayetleri vs. Kadına değer verirlermiş. Beni hiç bırakmazmış diye... Balık baştan kokar.
Matematikte bir şeyin doğruluğunu ispatlarken 100 tane de sağlayan örnek verseniz o ispat olmaz ama bir aksi örnek verirseniz aksini ispat edebilirsiniz. Bu da bunun gibi bir durum. Kendinizi yakmayın erkek mi yok yahu dışarıda.
Ay yok vallahi ilk parağraftaki gibi bir insan değil.. O zaman ne halin varsa gör diyeceksiniz belki ama gerçekten öyle biri değil.. Sadece biriyle birlikte olacaksam ertesi gün uyandığımda da yanında olmak isteyeceğim biri olsun, sevmediğim biriyle yapmamayım diyen biri aksine.. beni tek korkutan ailesi.. açıkcası tanımıyorum ailesini fakat ‘aile büyüğü’ ne derse o olmuyor mu? Ben varken sana bişey yapamaz kimse diyor?? Hıı öyle bi ihtimal var yani... sen yokken ne olacak? Ya gerçekten hep beni bulur böyle şeyler..