Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Mağdur olan kişi benim alsanaalsanasmile ama dün olaya dair hiçbirşey demedim. haksızken haklı gözükmeye çalışanları ise alkışlamak lazım

bu topiği açan benim.. maix rahatsızsan eğer kendin girme bu topğie başka topikleri oku yorum yap... ne demek kapansın... sırf sen istedin diye bunca insan uzun zamandır burda paylaşım halindeyken kapansın öylemi.... istemeyen girmesin.. zorla değil..demirden korkan trene binmesin.. hayret bişey..günlük hayatta da kzıklanabilir kandırılabilirsiniz.... burda daha dikkatli olurz.. güvendiğiniz kişilerle takas yapın.... baştan iyice konuşun netleşin anlaşın arkadaşlar..CADIARZU

hayır kendim için değil çok kişinin başı yandı o yüzden dedim.
tabi ki sırf ben istedim diye kapanmaz. "bence" kapatılsın dedim.
zaten evet,hep eski üyelerle yapmak lazım takası...

hayır kendim için değil çok kişinin başı yandı o yüzden dedim.
tabi ki sırf ben istedim diye kapanmaz. "bence" kapatılsın dedim.
zaten evet,hep eski üyelerle yapmak lazım takası...

sertmece burda haklı senin demenle olmaz o iş.sahte yollamışın bide burda konuşuon yapmasana böyle.Bende yeniyim nolmuş?yenilerlede takas edilir senin gibi sahteci eski üyeler olcağna dürüst yeni üyeyle takas etsinler yanılmazlar en azından.SAYGILAR!

sertmece burda haklı senin demenle olmaz o iş.sahte yollamışın bide burda konuşuon yapmasana böyle.Bende yeniyim nolmuş?yenilerlede takas edilir senin gibi sahteci eski üyeler olcağna dürüst yeni üyeyle takas etsinler yanılmazlar en azından.SAYGILAR!

benden de sana saygılar yerimseniben
parfüm bana takastan geldi benim değil diyorum kaç kere,işinize nasıl geliyorsa öyle algılamaya devam edin.:delphin:

tamam cnm öyle yapıcaz artık napalım :( allahtan benimki izmir yazıyor.izmire gelmiş..arıcam yarın adresimi vercem adrese getirsinler..

maixcim mnesliyle bende takas yaptım benim kargoda şubeye geldi.ama mnesli eve yollamış.yani onun bi suçu yok bu konuda.ptt dekilerin salaklığı bence.benimkinin gönderi nosuna bakıyorum eve gelindi bulunamadı kağıt bırakıldı diyo halbuki hep evdeydim.ptt ye gidiyorum şubeye gelmiş diyo.dediğim gibi mnesliyle alakası yok bence.ptt dekiler işlerini doğrudüzgün yapmıyolar

maixcim mnesliyle bende takas yaptım benim kargoda şubeye geldi.ama mnesli eve yollamış.yani onun bi suçu yok bu konuda.ptt dekilerin salaklığı bence.benimkinin gönderi nosuna bakıyorum eve gelindi bulunamadı kağıt bırakıldı diyo halbuki hep evdeydim.ptt ye gidiyorum şubeye gelmiş diyo.dediğim gibi mnesliyle alakası yok bence.ptt dekiler işlerini doğrudüzgün yapmıyolar

tugibu'da da aynı sorun olmuş.
hatta mnesli bana kargo yollarken demişti bundan öncekilerle sorun oldu diye.
e madem sorun olduğunu biliyor aynı yerden yollamasın.her şubedekiler aynı işlemi yapmıyorlar. mesela ben merkez daha hızlı diye merkeze indim.aynı duyarlılığı gösterebilirdi.neyse olan oldu geçti artık..

Maviciğim çok teşekkür ederim.Seninle karşılıklı olarak aynı gün kargoya verdik ancak ptt biraz karışıklık yaşatabiliyor.Çok zevkli bir takas yaşamıştık tekrar teşekkür ediyorum sana opuyorumnanaktan sen ufacık bebeğin olmasına rağmen hiçbirşey demeden kargoya gidip almak zorunda kaldın ancak malı çalınmış insan edasıyla buralarda feryat etmedin! bunu yazan da 18-19 yaşında biri.aksilik olduysa da kalkıp gitsin bir zahmet kargoya alsın paketini.bana keşke kargoda teslim yollansaydı hiç sorun değildi incilerim dökülmezdi.:hulya: engelliler bile eli ayağı sağlam insanlara taş çıkartıyor ya onları çok takdir ediyorum!

Kargoya gidip almamak ne sorun olacak ki benim için. Baştan söylesen. Eve gelcek diye evde bekledim.Hep aynı şeyi tartışıyorsun.Gidip almamak sorun değil 18 yaşındayım yani taş gibiyim allaha şükür :)) Bana nereye yolladığını söylesen hangi şubeye,gidip alıcam :))

maix seninle tartışmak istemem hem seni şahsen tanımıyorum bile ancak bu yaptığın çok ayıp ve büyük bir terbiyesizlik ne yazıkki.:umursamaz:eğerki bana aynı şey olsaydı paketten sahte parfüm çıksaydı karşıödemeli gönderirdim asla üstüne para verip sana iade etmezdim.mnesli burda yerden göğe haklı birde parfümünü istedin diye değiştirip kargo parasını verip yollamış. hatanı kabuledip af dilemen lazımken şu davranışın seni küçültmüş yeterince.sahte bir mamulü takasa koymak senin sorunun senin sorumluluğun onu başkasından almış oluşun kimseyi bağlayıcı bir olay değildir anlatabildimmi?her meselenin bir adabı var bunu bilip takas edin.

Gelelim parfüme,elimde takribi olarak 40 ml ultraviolet 90 ml weekend var oryantal ve orjinal parfümü olanlarla takas edebilirim. herkese hayırlı takaslar.bayanssulusmile

bu topiği açan benim.. maix rahatsızsan eğer kendin girme bu topğie başka topikleri oku yorum yap... ne demek kapansın... sırf sen istedin diye bunca insan uzun zamandır burda paylaşım halindeyken kapansın öylemi.... istemeyen girmesin.. zorla değil..demirden korkan trene binmesin.. hayret bişey..günlük hayatta da kzıklanabilir kandırılabilirsiniz.... burda daha dikkatli olurz.. güvendiğiniz kişilerle takas yapın.... baştan iyice konuşun netleşin anlaşın arkadaşlar..CADIARZU

iyigeceler seertmece kardeşim,elinizde alien var sanırım onu ultravioletle değiştirebilirmiyiz isterseniz? :nazar:

evet kızlar
35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASıL DERAM (MEN)
40ML GIVENCHY BE (arkdaslar türkiyede yok bu koku usa dan almıştım hafıf şekerlı bebek pudrası gıbı kokuyo yaz aylarına uygun bı parfüm)
95ML WıSH PURE (normal wish in gündüz versiyonu onun kadar ağır degıl ama koku aynı koku buda henüz türkiyede yok)

evet kızlar
35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASİL DERAM (MEN)
40ML GIVENCHY BE (arkdaslar türkiyede yok bu koku usa dan almıştım hafıf şekerlı bebek pudrası gıbı kokuyo yaz aylarına uygun bı parfüm)
95ML WİSH PURE (normal wish in gündüz versiyonu onun kadar ağır degıl ama koku aynı koku buda henüz türkiyede yok)

iyigeceler seertmece kardeşim,elinizde alien var sanırım onu ultravioletle değiştirebilirmiyiz isterseniz? :nazar:

halamın kızı havalalanında calısıyor.. arkadasları ordakı freeshoptan ona bedeva parfum verıyorlar.. onlardan bırı de ultravıoletti .. begenmedım pek..baska sefere canımakannehir

bi kargo olayı daha yaşanmış demek ki mneslide.. yalnız bugün ptt genel müdürü misafirimizdi tesadüf bende başımdan geçen olayı anlatıp kuşadasındaki hakan beyi şikayet ediyordum ki adamı aradık.. hakan beyde melek hanımın ptt adresine gitmesini istediğni söyledi.. aksi halde biz oraya yazılandan başka bişey yapmıyoruz dedi.. sürekli gelir bişeyler gönderir alır dedi.. eminmisiniz diye tekrar sordum o sizi suçlamıştı ve ben sizi şikayet ediyorum şuan dedim.. adam tabiki efendim dedi kendisi istedi.. kafamdan aşağı kaynar sular döküldü yaa!! adamı işinden ediyordum bugün!.. mnesliyi aradım olaydan sonra ama telefonuma çıkmadı.. ve bu kargo olayı benim çok canımı sıkmıştı hala sinirliyim yani!..:oklava: bu ne demek şimdi anlmadım yani!!!!!!

Son düzenleme:
bi kargo olayı daha yaşanmış demek ki mneslide.. yalnız bugün ptt genel müdürü misafirimizdi tesadüf bende başımdan geçen olayı anlatıp kuşadasındaki hakan beyi şikayet ediyordum ki adamı aradık.. hakan beyde melek hanımın ptt adresine gitmesini istediğni söyledi.. aksi halde biz oraya yazılandan başka bişey yapmıyoruz dedi.. sürekli gelir bişeyler gönderir alır dedi.. eminmisiniz diye tekrar sordum o sizi suçlamıştı ve ben sizi şikayet ediyorum şuan dedim.. adam tabiki efendim dedi kendisi istedi.. adamı işinden ediyordum bugün!.. sorun hakan beyde değilmiş yani.. mnesliyi aradım olaydan sonra ama telefonuma çıkmadı.. ve bu kargo olayı benim çok canımı sıkmıştı hala sinirliyim yani!..:oklava:

PTT den benim sık sık gönderilerim olur ve Postaneye teslim 2.00 tl normal gönderiler 3.00 apsler ise gramına göre değişir. Ben yaklaşık 1 senedir her gönderim için 3. 00 tl öderim. ÇAĞLAR ERÖZKAN isimli genç bir arkadaşımızla da facebookda takas ettik 3.00 tl. ödedim ve evine kadar gitti evinde teslimat yapıldı. Ben hiçbirşey söylemeden her zamanki gibi 3.00 tl. öderim bu böyledir. Ptt görevlisini ve beni zan altında bırakacak ne kadar saçma şeyler yapmışsın burcu? Gönderi kağıdı doldurulur ve adres üzerine yazılır ben de 1 yıldan beri her kargoma 3.00 tl. öderim sadece sizde sorunla karşılaştım Mavi26 nın adresine gitmişler kağıt bırakmışlar Eskişehir ptt memuru. O neden pttden almış? Bunlar beni hiç ilgilendirmiyor! Ben sağsalim gönderiyor muyum gönderiyorum gerisi sizin semtlerinizdeki pttlerin insiyatifine kalmış. Burdaki kişilerin ekmeğine hiç karışmaya hakkın yok Burcu !

Çok bilenler sorsunlar bakalım 2.00 tl ödeyince nereye gider 3.00 tl. ödeyince nereye gider? Özel kargoyla gönderemiyorum çalışan biri değilim çünkü hiç kimse kusura bakmasın! pttnin aksilikleri,aksamaları da benim sorunum olmamalı!!!! Bu çirkin bahsi de burada noktalıyorum.

PTT den benim sık sık gönderilerim olur ve Postaneye teslim 2.00 tl normal gönderiler 3.00 apsler ise gramına göre değişir. Ben yaklaşık 1 senedir her gönderim için 3. 00 tl öderim. ÇAĞLAR ERÖZKAN isimli genç bir arkadaşımızla da facebookda takas ettik 3.00 tl. ödedim ve evine kadar gitti evinde teslimat yapıldı. Ben hiçbirşey söylemeden her zamanki gibi 3.00 tl. öderim bu böyledir. Ptt görevlisini ve beni zan altında bırakacak ne kadar saçma şeyler yapmışsın burcu? Gönderi kağıdı doldurulur ve adres üzerine yazılır ben de 1 yıldan beri her kargoma 3.00 tl. öderim sadece sizde sorunla karşılaştım Mavi26 nın adresine gitmişler kağıt bırakmışlar Eskişehir ptt memuru. O neden pttden almış? Bunlar beni hiç ilgilendirmiyor! Ben sağsalim gönderiyor muyum gönderiyorum gerisi sizin semtlerinizdeki pttlerin insiyatifine kalmış. Burdaki kişilerin ekmeğine hiç karışmaya hakkın yok Burcu !

ben sana çalıştığmı söyledim ev adresi verdim ben gönderemediğim için plazaya çağardım yurtiçi kargoyu.. buna kadar sorun yok!!.. ama sonra kargoyu bulana kadar neler yaşadığmızı biliyosun dimi!!.. benim koç grubuyla toplantım var uğraştığım saçmalığa bak yani ptt!! toplantımın olduğu o gün geri dönmesin sana tekrar zahmet olmasın diye gidip aldım dimi? sanada bunu söyledim!! ama dedim ki ben sana şikayet edicem diye sende ben şikayet ettim zaten diye aradığımda söyledin mi söylemedin mi?? ! yalnız adam ısrarla senin ptt adresini verdiğini söylüyor nasıl oluyorda bu bi iki kişinin başına geliyor? ben sana bu ptt olayına çok sinir olduğumu söylemiştim.. ve ulaşamıycağım hiç bir yer olmadığınıda belirttim dikkat edersen!!.. bu kimsenin ekmeğiyle oynamak değil ! ortada bi yanlışlık var adres konusunda.. sende şikayet ettim dedin zaten!.. beni ilgilendirmiyor burdakilerin ptt'den almış olması ben seninle en başında konuştum işimi!..bundan sonra takas yaptığımda parasını benim ödiyceğim bir kargo gönderisi istiycem!.. neyse parası ben veririm 2-3'ün lafını yapmam! 32 milyon vermiş biri olarak senin yada memurun hatasıyla! her neyse artık!..

Back