• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

tugibu özelden yazmaya hakkım yokmuş,
eşim yanımda olmasa bende bilmiyordum bu kadar detayı.sistemlerde kilitlenme olduğunda kağıt verilmezmiş bu doğruymuş.böyle durumlar olabilirmiş.eğer çok yığılma varsa gönderilerde gecikme yaşanabliyormuş.mnesli ben 1 yıldır 3 tl öderim demiş evet doğru 3 tl. ödeyince adrese teslim yapılırmış ancak ücretlendirme mayıs ayında değişmiş eve teslim 4 tl.ye çıkmış.burda eminim art niyet yoktur sadece dediğine göre alışkanlıkla 3 tl.ödemiş 3 tl.yede artık ptt teslimatı yapılırmış.kardeşler,gönderi numaranızı kaybetmeyin ve nerde olduğunu ptt web sayfasından takip edin.ama 24 saatte isterseniz onu yurtiçi,aras,sürat,mnglerle yaparsanız istedğniz şekilde gelir elbet.

anladım çok saolun.. 2 günde orda beklemiş öyle geçikmiş demek ki çarşamba çıkışlı gözüktüğüne göre.. bide adrese gönderirmisin çalışıyorum ve ptt saatlerimde uymuyor demiştim.. özelliklede şubeye gelmiş ne güzel.. ben gönderirken adresemi ptt'ye mi diye soruyorlardı hep ptt'deki memurlar.. birde aps mi normal mi diye soruyorlar.. :kahve:

mnesli şuan sistemdeyse onunda bilgisi olacaktır.yani 1 tl için kimse böyle tartışmalar yaşansın istemez kanımca.bilmeden öyle yapmıştır herhalde.ama yalan değil doğruymuş bildiği.
benim korkum gönderiler değil asıl ben sahte parfümlerden çok korkuyorum.bakın mnesliye sahte gitmiş maixe tekrar iade göndermiş nekadar sıkıntılı bir durum.lütfen elinizdeki orjinalse buraya koyun belki maddi durumu çok iyi olmayabilir karşınızdakinin boş yere tekrar paralar vermesin hiçkimse. ben bunları yaşamak istemiyorum asla.karı-koca memuruz ve inanın 5 liranın bile benim için önemi var.bu parfümleride taksitle aldım o yüzden karşımada sahte çıkar diye çok korkmaya başladım.

anladım çok saolun.. 2 günde orda beklemiş öyle geçikmiş demek ki çarşamba çıkışlı gözüktüğüne göre.. bide adrese gönderirmisin çalışıyorum ve ptt saatlerimde uymuyor demiştim.. özelliklede şubeye gelmiş ne güzel.. ben gönderirken adresemi ptt'ye mi diye soruyorlardı hep ptt'deki memurlar.. birde aps mi normal mi diye soruyorlar.. :kahve:

ya ben anlamıom zaten bıze verdıklerı kagıtta adres kısmına nereyi yazarsan oraya gıder ev adresi yazarsan eve,şube adresini yazarsan şubeye gıder yanılıyormuyum?
:kahve:

ya ben anlamıom zaten bıze verdıklerı kagıtta adres kısmına nereyi yazarsan oraya gıder ev adresi yazarsan eve,şube adresini yazarsan şubeye gıder yanılıyormuyum?
:kahve:

tabiki öyle gider.. bende daha önce ptt kullandım neyin ne olduğunu biliyorum.. diyelim ki oraya adresi yazdı adama 3 tl verdi adam demez mi 3 tl değil efendim 4 tl adrese teslim bu diye??? ben mi yanlışım kızlar yaa?? :uhm: başıma ağrı çıktı yemin ederim..

i11240_IMG00581201005221748.jpg

takasta olan parfümlerim chanel mademoızelle ve covet..

tabiki öyle gider.. bende daha önce ptt kullandım neyin ne olduğunu biliyorum.. diyelim ki oraya adresi yazdı adama 3 tl verdi adam demez mi 3 tl değil efendim 4 tl adrese teslim bu diye??? ben mi yanlışım kızlar yaa?? :uhm: başıma ağrı çıktı yemin ederim..

boşverrr sıkma canını tugibu baş ağrıtmaya değmez canım:1rolleyes:

kardeşler kimse üzülmesin aslında üzülmeye değecek birşey yok.sadece dalgınlık,hata yaşanmış
ÖNEMLı OLAN ORJıNAL PARFÜMLERıNıZ ELıNıZE GEÇıYORMU EN MÜHıMı O BANA KALIRSA.KAÇ LıRALIK ÜRÜNLERı YOLLUYORSUNUZ SAHTE ÇIKARSA NE YAPACAĞIZ? BEN ÇOK KORKUYORUM ARTIK.:gitme:

Kızlar lancome la collectıon 5 adet minnacık parfüm
oui (7,5 ml)
tresor (7,5 ml.)
miracle (7,5 ml.)
poeme (4 ml.)
de lancome (7,5 ml.)
hiç biri kullanılmadı çok şekerler.takastaa.ayrıca avon soft musk ve simple element's bunlarda takasta.birde blogum var orayada bakın.ordakilerde takasta :)
2w20cv7.jpg

n5iwx3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi kızlar yaa takasa devam
ayy ne zamandır takasta yapmadım zatenboshayallersmile
marsmellow'cum bebem takas kardeşim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Lolita lempicka 80 ml...Marc Jacobs-Daisy 85 ml...Aqualina Pink Sugar 80 ml...takasta kızlar,önceki sayfalarda foto da görebilirsinizaklinialirimsmile

bakalımmmmm ne kamış elimizdeeee

a.banderas spırıt woman 80 ml
v.secret very sexy edp 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
cacharel amor amor 90 ml
tom ford black orc. 20 ml
v.secret blacberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
soft musk sprey+pudra
flormar mind 75 ml
avon indencensess 50 ml

mnesli şuan sistemdeyse onunda bilgisi olacaktır.yani 1 tl için kimse böyle tartışmalar yaşansın istemez kanımca.bilmeden öyle yapmıştır herhalde.ama yalan değil doğruymuş bildiği.
benim korkum gönderiler değil asıl ben sahte parfümlerden çok korkuyorum.bakın mnesliye sahte gitmiş maixe tekrar iade göndermiş nekadar sıkıntılı bir durum.lütfen elinizdeki orjinalse buraya koyun belki maddi durumu çok iyi olmayabilir karşınızdakinin boş yere tekrar paralar vermesin hiçkimse. ben bunları yaşamak istemiyorum asla.karı-koca memuruz ve inanın 5 liranın bile benim için önemi var.bu parfümleride taksitle aldım o yüzden karşımada sahte çıkar diye çok korkmaya başladım.

Sevgili asinayim merhaba,
Durumu bilen biri çıktığına çok sevindim. Ancak inatla anlamak istemeyenler varsa sizin de vasıtanızla sanırım anlamışlardır.Ben herkese çok iyi niyetlerle yaklaştım sonu böyle oldu. Sorun değil bir daha da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Sana da objektif ve gerçekçi,olumlu taklaşımın için teşekkür ederim. Sahte yollayanlara da çok dikkat et derim!!!!!!!!

Back