- Konu Sahibi incirlibitter
- #1.941
aklınızda soru işrareti varsa eğer mümkünse elden takas edin sizlerde aynı şehirdeyseniz bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm haklısın aslında, bakın böyle bir uygulama getirebiliriz buraya ama bunun da bir açığı var, varsayalımki birisi sahte parfüm gönderdi, diğer kişide orjinal gönderdi, orjinal gönderen sahte ona geldiğinde geri gönderir, sahte gönderen orjinali kabul eder kargodan, orjinal yollayan yine kazıklanır :1shok:
Telefonda ve sms de ''-bari guess i değiştirsene kız !'', aynen bu şekilde yazdı hiç istemeyerek de olsa;o kadar sarmış göndermiş gönlü olsun üzülmesin diye düşünüp orjinal cool waterimi yolladım şimdide bana deniliyor ki; ''-guessimi aldı davidoffunu koydu'' ya bana çok iğrenç ve basit geliyor bu sözler sahte yollayanlar iftiralarla üste çıkmaya çalışıyor benim elimde delillerim var içim çok rahat asıl benim kaybım oldu çünkü içinde 20 ml. kalmış üzeri çiziklerle dolu ekşi bir kokuya sahip bir tester ile orjinal 35 ml. davidoff cool water i değiştirdim bir de ptt ile ödemesini yaparak geri gönderdim acaba kim zararlı çıkmış buna da sizler düşünün. şu mesajı bile yazmazdım ama sizler kimin ne yaptığını ne dediğini bilemezsiniz o sebeple belirtmek istedim. Ve maıx in elindeki ange ou demona umarım biriniz talip olursunuz:))))
mneslinin yaptığı ayıbı paylaşmak istiyorum.bilginiz olsun.
kendisi bana parfümüme sahte diyip onu geri yolladı,ve diğer parfümümle de davidoff u değiştirdi.ben onun adresine yolladım. 4 bucuk tl aldılar.
o bana kp no.sunu verdi.baktım 3 tl yazıyor.ve adrese teslim olsa bugun gelirdi.o kuşadası ben izmirdeyim.
kendisine sorduğumda bugün gidip şubeden alsaydın ben parfümü yolladım mı yolladım gerisi senin bileceğin iş dedi.bana haber vermedi ki şubeye yolladığını..
ne kadar ayıp,seni kınıyorum mnesli.
Telefonda ve sms de ''-bari guess i değiştirsene kız !'', aynen bu şekilde yazdı hiç istemeyerek de olsa;o kadar sarmış göndermiş gönlü olsun üzülmesin diye düşünüp orjinal cool waterimi yolladım şimdide bana deniliyor ki; ''-guessimi aldı davidoffunu koydu'' ya bana çok iğrenç ve basit geliyor bu sözler sahte yollayanlar iftiralarla üste çıkmaya çalışıyor benim elimde delillerim var içim çok rahat asıl benim kaybım oldu çünkü içinde 20 ml. kalmış üzeri çiziklerle dolu ekşi bir kokuya sahip bir tester ile orjinal 35 ml. davidoff cool water i değiştirdim bir de ptt ile ödemesini yaparak geri gönderdim acaba kim zararlı çıkmış buna da sizler düşünün. şu mesajı bile yazmazdım ama sizler kimin ne yaptığını ne dediğini bilemezsiniz o sebeple belirtmek istedim. Ve maıx in elindeki ange ou demona umarım biriniz talip olursunuz:))))
maix mnesli senin parfümünü göndermiş geri parasınıda ödeyip hemde bende baktım!... sendin burda gues parfümünü sürekli takas etmek isteyen canım sonuçta mneslide davidofu kendi kullanıyordu takasa bile koymamıştı ama sana göndermiş üzülme diye.. bence sen sana sahte parfüm gönderene yap bu tutumunu mneslinin böle bişey yapmıycağnı biliyorum çünkü.. eğer zorla yapılmış bişeyse sana böyle düşünüyorsan gönder kızın parfümünü sende geri.. sonuçta kullanmıycağı bir parfüm var elinde neslinin.. başkasıyla takas yaparsın o zaman sende guesini..vereliniortak sorunda çözülür böylece!..
senin bu yaptığın bana daha iğrenç geldi. guess imi aldı davidoff u koydu demedim.niye diyeyim ki ? sonuçta onu ben istedim. senin kadar çelişkili biri değilim. istediğim şeyi sonradan niye reddedeyim?Telefonda ve sms de ''-bari guess i değiştirsene kız !'', aynen bu şekilde yazdı hiç istemeyerek de olsa;o kadar sarmış göndermiş gönlü olsun üzülmesin diye düşünüp orjinal cool waterimi yolladım şimdide bana deniliyor ki; ''-guessimi aldı davidoffunu koydu'' ya bana çok iğrenç ve basit geliyor bu sözler sahte yollayanlar iftiralarla üste çıkmaya çalışıyor benim elimde delillerim var içim çok rahat asıl benim kaybım oldu çünkü içinde 20 ml. kalmış üzeri çiziklerle dolu ekşi bir kokuya sahip bir tester ile orjinal 35 ml. davidoff cool water i değiştirdim bir de ptt ile ödemesini yaparak geri gönderdim acaba kim zararlı çıkmış buna da sizler düşünün. şu mesajı bile yazmazdım ama sizler kimin ne yaptığını ne dediğini bilemezsiniz o sebeple belirtmek istedim. Ve maıx in elindeki ange ou demona umarım biriniz talip olursunuz:))))
Yok gülüm şahsen ben talip olmiim kalsınTakma sende böylelerini sahte yollayanların kendi terbiyesizliği sen bırak yazcağnı yazsın.geçende sahte yollandıı için kavgalar oldu ders almıonmu hala maix??gönderi numarasını merak edip pttwebden tıkladım kız sana yollamış. ne iddia edion hala sen?
lmaz:Sahte yolluyan senmişin artık sana zor güvenilir burda.kötükedihüso
yollamış ama nereye yollamış ?? ögrenip bana da söylesen o zaman ??? benim kızdıgım nokta bu.
aa guess i mi aldı diye bir şey demedim !
kendisi bana davidoff u mu geri ver dedi,senin hatan yüzünden gitti parfümüm dedi.ben de ben senden rica ettim,sen değiştirmek zorunda değildin dedim.ama benim hatam oldu! ben değiştir demişim...dedimmm! onun aklı yok muydu ? değiştimeseydi.
sahte parfüm yollamadım ayrıca.sahte olup olmadıgını kendisi bile bilmiyor. teyit falan ettirmemiş.etiketine dayanarak söylüyor bunu :)
benim kızdıgım nokta şu , ben onun evine yolladım.o evime yollamadı.
baştan söyleseydi şubeye mi-artık nereye onu bile bilmiyorum
şubeye gider alırdım.
maix cim ben kendim aradım sürekli ptt'yide buldum yerini kargonun.. ara sende kargo takip numaranı ver bulsunlar işte yerini.. bi kaç yeri aramak zorunda kalırsın tabi gerçek bilgiye ulaşıyım derken!.. evimin semtinde bir ptt şubesinde çıktı kargom.. saolsun başka ilden çıkmadı Allahtan!..kötükedihüso
tamam cnm öyle yapıcaz artık napalımallahtan benimki izmir yazıyor.izmire gelmiş..arıcam yarın adresimi vercem adrese getirsinler..
maixin elinde ki parfümler güzeldi valla...:))inş. bir gün biz de takas yaparız...
Çözümü yok kimseye güven olmuyor takas yapılmıcak bundan böyle bu topik de kapatılsın .. Sevgili Kazen den rica ediyorum.