• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bu konuyu burda kapatıyorum sinirliyim çok! bi daha takas yapılacaksa bana gönderileni ben ödüyorum özel kargo şirketi istiyorum.. kapı kapı kargo arayamam ben..

bu konuyu burda kapatıyorum sinirliyim çok! bi daha takas yapılacaksa bana gönderileni ben ödüyorum özel kargo şirketi istiyorum.. kapı kapı kargo arayamam ben..

bende bunu çok istemiştim canım ama arkadaşlar ptt konusunda ısrarlı çıkmışlardı benim içinde çok zor oluyor ptt ile uğraşmak gidip gelmesi ayrı bir dert,işi bırakıp gitmesi ayrı bir dert:kahve:

bende bunu çok istemiştim canım ama arkadaşlar ptt konusunda ısrarlı çıkmışlardı benim içinde çok zor oluyor ptt ile uğraşmak gidip gelmesi ayrı bir dert,işi bırakıp gitmesi ayrı bir dert:kahve:

ya pazartesi günü verilen bir kargoyu haftaya pazartesi aldım!.. ben gönderdim yurtiçi ile akşam üstü ertesi gün elindeydi 12 saatte yani! tamam 2-3 neyse ptt istemiyorum ya benim işim gücüm var uğraşamam yani bırakın ben ödüyim.. karşı ödemeli gönderi istiyorum artık!.. :oklava:

halamın kızı havalalanında calısıyor.. arkadasları ordakı freeshoptan ona bedeva parfum verıyorlar.. onlardan bırı de ultravıoletti .. begenmedım pek..baska sefere canımakannehir

elimde yalnızca weekend 90 ml ve ultraviolet 40 ml. var.kardeşim istersen weekendle değiştirebiliriz.cevabını yazmanı bekliyorum

ptt ile bile olsa bir hafta nasıl sürer bir kargo yaaCADIARZU muhtemelen denildiği tarihte gönderilmemiştir normalde ptt bile 24 saat diyo gonderılere..sizdefisfisfis ücra yerlerde yaşamadıgınıza gore bir hafta sürmesi çok ilginççç

escada magnetism edp 40ml
v.secret very sexy edp 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
cacharel amor amor 90 ml
tom ford black orc. 20 ml
v.secret blacberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
soft musk sprey+pudra

buda fotoları...

Uploaded with ImageShack.us

evet gerçekten çok ilginçç ta istanbuldan 2 gunde kargo evime geldi ve 1 sa mesafeli kuşadasından 4 günde gelemedi! gerçekten çok çok ilginç bir tek bende sorun yokmuş demek ki ;)

ptt ile bile olsa bir hafta nasıl sürer bir kargo yaaCADIARZU muhtemelen denildiği tarihte gönderilmemiştir normalde ptt bile 24 saat diyo gonderılere..sizdefisfisfis ücra yerlerde yaşamadıgınıza gore bir hafta sürmesi çok ilginççç

pazartesi gönderdim denildi ama verilen kargo nosunda çarşamba çıkışlı gözüküyordu..nete geç yazılıyormuş bilgiler açıklama buydu kaydirigubbakcemile3

ve burada çocuk kandıramazsını pttden 2 tl ödendiği nerde görülmüş ? en aşağı 3 tl den başlıyor! ben 4 veya 3 bucuk yolluyorum eve teslim olduğunda.

Çok bilenler sorsunlar bakalım 2.00 tl ödeyince nereye gider 3.00 tl. ödeyince nereye gider? Özel kargoyla gönderemiyorum çalışan biri değilim çünkü hiç kimse kusura bakmasın! pttnin aksilikleri,aksamaları da benim sorunum olmamalı!!!! Bu çirkin bahsi de burada noktalıyorum.

kardeşler ilgimi çekti yazmak istiyorum,benim beyim pttde memur.kendisine sorudum şu an mnesli sanırım size yanlış birşey yapmamış.anladığım şuki bilmeden birşey yapmış memur beyfendide dalgınlıkla hatırlatmamış.

2.00 tl pttde teslimmiş 3.00 tl ödeyincede adrese teslimmiş.tabi bunlar 1 kilograma kadar gönderileriniz için, bu fiyatlar 15 mayıs 2010tarihinde değiştirilmiş.
artık 3.00 tl ödeyen ptt teslim 4.00 tl. ödeyen adrese teslim oluyormuş.
Yanlış anlaşılma olmuş aranızda boş yere kavga etmeyin üzmeyin birbirinizi.geçmiş sayfalarda mnesliyle aranızın çok iyi olduğnu okurdum o yüzden bunu size belirtmek istedim. mneslininde bilgisi olsun bundan sonra o da pttdeki memura hatırlatsın çünkü beyimden biliyorum onların başı çok kalabalık mesaiden sonra dahi işyerinde kalıp çalışıyorlar.herşeyi hatırlatamıyorlar ptt kargoyuda kötülemeyin devletimizin bir kuruluşu çünkü.iyiakşamlar hepinize. hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşler ilgimi çekti yazmak istiyorum,benim beyim pttde memur.kendisine sorudum şu an mnesli sanırım size yanlış birşey yapmamış.anladığım şuki bilmeden birşey yapmış memur beyfendide dalgınlıkla hatırlatmamış.

2.00 tl pttde teslimmiş 3.00 tl de tabi bunlar 1 kilograma kadar gönderileriniz için, bu fiyatlar 15 mayıs 2010tarihinde değiştirilmiş.
artık 3.00 tl ödeyen ptt teslim 4.00 tl. ödeyen adrese teslim oluyormuş.
Yanlış anlaşılma olmuş aranızda boş yere kavga etmeyin üzmeyin birbirinizi.geçmiş sayfalarda mnesliyle aranızın çok iyi olduğnu okurdum o yüzden bunu size belirtmek istedim. mneslininde bilgisi olsun bundan sonra o da pttdeki memura hatırlatsın çünkü beyimden biliyorum onların başı çok kalabalık mesaiden sonra dahi işyerinde kalıp çalışıyorlar.herşeyi hatırlatamıyorlar ptt kargoyuda kötülemeyin devletimizin bir kuruluşu çünkü.iyiakşamlar hepinize. hihoyyyt

2-3 kişiye aynı hata olamaz mantıken.aklı olmayan anca aynı hatayı gidip yapar. ptt deki adamın ne çıkarı olacak da tugibu'ya yalan atacak merak ediyorum doğrusu.
okadar uzatmaya gerek yok.bugün ptt yi aradım,dedim izmir kargo işlemede yazıyor ama evime hala gelmedi normalde gelirdi kuşadası yani deedim.adam dedi onlar şuan bayraklıda.şubeye gidecek.
dün mnesli burdada yazmıştı karşıyakada diye.nerden uydurdu acaba çok çok merak ettim. izmir kargo işleme bayraklı'daymış.karşıyaka ne alaka ?

ve burada çocuk kandıramazsını pttden 2 tl ödendiği nerde görülmüş ? en aşağı 3 tl den başlıyor! ben 4 veya 3 bucuk yolluyorum eve teslim olduğunda.

maix senin gibi aksi biri sanırım burda pek yok.sen mnesliye sahte yollamışsın geçen sayfalarda okudum.hala nasıl karşındaki kişiye çamur atıyorsun kişisel sorunun varsa bilmem. benim ne çıkarım olacakki yalan konuşacağım? bu yazılanları gördüm ve beyime sordum pttde memur kendisi eğer ondan daha iyi biliyorsan sen çalış pttde. ne kadar kaba yazıların.eşimde bende yalan uydurmuyoruz kimse babamızın çocuğu değil burda. 2 tl.lik gönderiler mayısdan evvelmiş.istersen gidersin pttye sorarsın 2 tl.lik gönderi neydi dersin.
herkes çok agresif kendinize hakim olun arkadaşlar yapmayın böyle

maix senin gibi aksi biri sanırım burda pek yok.sen mnesliye sahte yollamışsın geçen sayfalarda okudum.hala nasıl karşındaki kişiye çamur atıyorsun kişisel sorunun varsa bilmem. benim ne çıkarım olacakki yalan konuşacağım? bu yazılanları gördüm ve beyime sordum pttde memur kendisi eğer ondan daha iyi biliyorsan sen çalış pttde. ne kadar kaba yazıların.eşimde bende yalan uydurmuyoruz kimse babamızın çocuğu değil burda. 2 tl.lik gönderiler mayısdan evvelmiş.istersen gidersin pttye sorarsın 2 tl.lik gönderi neydi dersin.
herkes çok agresif kendinize hakim olun arkadaşlar yapmayın böyle

sahte yolladım evet.inkar mı ediyorum?
sahte yolladım diye konuşma lüksüm yok mu?
parfümü ben SATIN ALMADIM takastan geldi.bilmiyordum sahte olduğunu.
tamam,madem şuan şubeye gönderiler 3 tl...e benimki 3 tl :) bu da evime gönderilmediğinin apaçık kanıtı.

tugibu özelden yazmaya hakkım yokmuş,
eşim yanımda olmasa bende bilmiyordum bu kadar detayı.sistemlerde kilitlenme olduğunda kağıt verilmezmiş bu doğruymuş.böyle durumlar olabilirmiş.eğer çok yığılma varsa gönderilerde gecikme yaşanabliyormuş.mnesli ben 1 yıldır 3 tl öderim demiş evet doğru 3 tl. ödeyince adrese teslim yapılırmış ancak ücretlendirme mayıs ayında değişmiş eve teslim 4 tl.ye çıkmış.burda eminim art niyet yoktur sadece dediğine göre alışkanlıkla 3 tl.ödemiş 3 tl.yede artık ptt teslimatı yapılırmış.kardeşler,gönderi numaranızı kaybetmeyin ve nerde olduğunu ptt web sayfasından takip edin.ama 24 saatte isterseniz onu yurtiçi,aras,sürat,mnglerle yaparsanız istedğniz şekilde gelir elbet.

benim takaslık parfümlerim burberry weekend ve paco rabane ultraviolet. ANCAK Rica ederim sahte parfümlerle takas teklif etmeyin benimde başıma maixle mnesli olayı gelsin istemiyorum ve çalışıyorum uğraşacak vaktim gerçekten yok. önceden sahtemi orjinalmi kontrol ettirip bu siteye o şekilde koyun tekrar iadeler tatsızlıklar çıkmasın başımıza.

Back