Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

calvin clein 15ml mini şişe parfümler takasta.... obsesion.. truth... one...
bulgari jasmin noir 45ml
alien 50ml
bodyshop neroli jasmin 50ml
little black dress 35ml

israil in yardım gemimize saldırması gibi.. ne yazıkki bu hayatta vicdansızlar var.. ama iyiler güzel şeyler de var... umut hep var olsun..
ahnina şuan kullandığın parfümler hangileri.. merak ettimolumunekankayizsmile

Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Christian Dior Addict ve Hypnotic Poison kullanıyorum şu anbuyrunnnnnnnnn

Darkangel fişini yollayacağını söyledi.Ben de parfüm elime ulaşır ulaşmaz gidip boynere soracağım.Size yazarım parfüm çakma mı değil mi..

gülüm yinemi sahte vakaa?serrtmece hiç geçmiş olsun demio size ;) o sade işine gelenleremi laf yetiştirio acabbaa:))))) BENDEN SANA KOCAAA Bı GEÇMıŞ OLSUN GÜLÜM

Evett kardeŞler,
ben son durum(!) ıtıbarıyle takasdan mecburen vazgeÇtıĞımız ıÇın takasa hazır parfÜmlerımı yazıyorum!

Sıfır kutuda salvador dalı purplelps 30 ml =nar,vıolet,leylak,sıyah orkıde,vanılya,mısk,sandalaĞacı ve amberden oluŞan sÜper kalıcı oryantal bır parfÜm

burberry brıt 30 ml. =peony,tonka,yeŞıl badem,vanılya,armut

versace essentıal emotıonal sıfır kutuda 50 ml edp=zambak,bergamot,mango,ylang-ylang,mısk,cedar ve vanılyadan oluŞan enfes bır parfÜm artık tÜrkıye'ye gelmeyecekmıŞ

guccı eau de parfum 30 ml sıfır kutuda=oryantal baharat grubundan ve dehŞet bırŞey.afrodızyak olarak bahsedılen son derece kalıcı ve etrafa yayılan bır parfÜm.portakal ÇıÇeĞı,helıotrop,frenk kımyonu,ırıs,sıvrı kekık yaĞı,cedar esansı,mısk,sandalaĞacı,paÇulı,vanılya,tÜtsÜ ve derı'den oluŞuyor.

Kımı arkadaŞlar Ödenen rakama bakmaksızın sÜreklı ml.hesabı yapıyorlar, ancak az ml.olan fakat 100 ml.lık bır parfÜme tekabÜl eden fıyatları gÖz ardı edıyorlar,ıŞte bu yÜzden de aldıĞım rakamları yazmakta yarar gÖrÜyorum.

Salvador dalı 60 tl
versace 140 tl
guccı 130 tl
burberry 50 ml.ıne 120 tl. ÖdemıŞtım Şu an 30 ml. ı duruyor
bunlar dıŞında lıttle black dress rolet parfum var. LÜtfen orjınal parfume sahıp arkadaŞlar yazsınlar.

Burberry brıt salvador dalı purplelıps ve versace emotıonal

Eklentiler

• $DSC08592.jpg
    $DSC08592.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
trendygirl bende pink sugar var.. severek kullanıyorm..tskkrler.. baska zaman takas yaparz ınsallah..gereken uyarıları yaptım gulfem daha once.... ve orjınal parfumum ıcın sahte dıyen bır yalancıya ınananlar oldu burdaa tüm acıklamalarıma ragmen.. o yuzden sahte parfum konusunda dıyecek fazla sozum yok...

sahte piyasaya sunan kim varsa bence kınanmalı! yalan konuşan kimse cezasını çekmeli.eminimki burda bazı kişiler yalan konuşuyor ama onlarda kendilerini biliyodur zamanlada ortaya çıkar

burası harika düşünülmüş biyermişşş. aranıza yeni katılıyorum, hoşbulduk millet =)

evettt bende kendi parfümlerimi takasa koyuyorum

Diesel Fuel For Life Summer Version 75 ml EDT

Moschino Cheap and Chic 100 ml EDT (95 ml duruyo)

Lancome Attraction 50 ml EDP

Nesrin, özel mesaj yazamıyorum, henüz sitede yeniyim, 50 mesajım olması gerekiyomuş özel mesaj yazabilmem için, burdan yaziim:

Benim adımda Gül, memnun oldum Nesrin. Cheap and Chic hafif şekerli hafif çiçekli yaz/sonbahar kokusudur, Attraction çiçekli ağır bi kokudur

Gülcüğüm haklısın yeni kaydolunca msj yazılamıyordu bir an için unutmuşum:( Atraction tresor veya poeme tarzı mıdır? Bir de nerden almıştın bunları?

Nesrin, özel mesaj yazamıyorum, henüz sitede yeniyim, 50 mesajım olması gerekiyomuş özel mesaj yazabilmem için, burdan yaziim:

Benim adımda Gül, memnun oldum Nesrin. Cheap and Chic hafif şekerli hafif çiçekli yaz/sonbahar kokusudur, Attraction çiçekli ağır bi kokudur

hosgeldın topişe... attraction merak ettıgım bı koku...bilmiyorumkismilezemuszemus

Back