Evett kardeŞler,
ben son durum(!) ıtıbarıyle takasdan mecburen vazgeÇtıĞımız ıÇın takasa hazır parfÜmlerımı yazıyorum!
Sıfır kutuda salvador dalı purplelps 30 ml =nar,vıolet,leylak,sıyah orkıde,vanılya,mısk,sandalaĞacı ve amberden oluŞan sÜper kalıcı oryantal bır parfÜm
burberry brıt 30 ml. =peony,tonka,yeŞıl badem,vanılya,armut
versace essentıal emotıonal sıfır kutuda 50 ml edp=zambak,bergamot,mango,ylang-ylang,mısk,cedar ve vanılyadan oluŞan enfes bır parfÜm artık tÜrkıye'ye gelmeyecekmıŞ
guccı eau de parfum 30 ml sıfır kutuda=oryantal baharat grubundan ve dehŞet bırŞey.afrodızyak olarak bahsedılen son derece kalıcı ve etrafa yayılan bır parfÜm.portakal ÇıÇeĞı,helıotrop,frenk kımyonu,ırıs,sıvrı kekık yaĞı,cedar esansı,mısk,sandalaĞacı,paÇulı,vanılya,tÜtsÜ ve derı'den oluŞuyor.
Kımı arkadaŞlar Ödenen rakama bakmaksızın sÜreklı ml.hesabı yapıyorlar, ancak az ml.olan fakat 100 ml.lık bır parfÜme tekabÜl eden fıyatları gÖz ardı edıyorlar,ıŞte bu yÜzden de aldıĞım rakamları yazmakta yarar gÖrÜyorum.
Salvador dalı 60 tl
versace 140 tl
guccı 130 tl
burberry 50 ml.ıne 120 tl. ÖdemıŞtım Şu an 30 ml. ı duruyor
bunlar dıŞında lıttle black dress rolet parfum var. LÜtfen orjınal parfume sahıp arkadaŞlar yazsınlar.