• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

alüü kıslar ben geldimsositososito bu aralar fazla giremiyorum avon için demişsiniz ama ben avon istemiom takasta sevemedım gıttı şu avonlarıkafamçokkarıştı elimdeki incandesensesi başka bişilerle takas edebılırım dusunen varsa mesaj atsın lutfennn..opuyorumnanaktan
tugibu canım sendeki lalıqueyi deneyemedim bi türlü sinir oldum kujum yawwsempatiksalakcinni neyse bu gidişle denemeden alacam senden onu tabii sen başkasına vermeden yetişebilirsem iki yer daha kaldı bakmadığım onlarada bakim dönecem sana...

bak bakalım tatlım opuyorumnanaktan

arkadaşlar ya ben rumeur almıştım ya 90cc falan var sıkıldım.onu takasa koyuyorum bi de tam ccsine bakcam snra yazarım 90dan fazla olabilir
lancome cyclades var bi de

Hayır,yapamadık.
Bana bunun açıklamasını yapmazsan da yapamayacağız.
Bunu burada yazmak yasak ama herkes bilinçlensin diye yazıyor,ve tartışma da yapmayacağım.
Nazlis bana parfüm 50 ml ama 40 45 kaldı dedi.ben de benimki 80 ml deyince,benimkide 80mış karıştırdım dedi.zaten aşağıdaki resimde her şey ortada.ama ecz.sn arkadaşımıza bugun 40 45 ml. demiş...bana 70 dedi..ayrıca 80 ml.lık kutuda parfüm satılmıyor.

4889.jpg

evt arkadaşlar bugün merak edip sordum maix arkadaşıma senden ne istedi diye nazlis msnde.sırf meraktan konuşurken bunlar çıktı ortaya.ninna ricci nin 80lik şişesi yok 100,50 ve 30luk var genelde de böyledir parfüm şişeleri.ayrıca benden de lancome cycladesi istedi bugün ben de yazdım işte kaç cc falan diye.o da dedi 40-45 kadardır dedi.neyse bişeyler daha yzdı.ben de tamam yapalım takas dedim.msn adresimi verdim.ondan snra bi msj geldi ben başkası ile yaptım takas diye.hani biçok seçeneği kullanıyo bi çok kişiye yazıyo kiminki daha cazipse ona en son ok diyo.valla ben ve burda herkes ilk verdiği sözden de dönmüyo.birine ok dedikten snra o olay bitmiştir artık

U By Ungaro Fever (özellikle 50's glamla takas edilebilir )
Soft musk

2side bir iki kere kullanılmıstır ...

Birde nina ricci parfüm var eski sevgilimin hediyesi o yüzden kullanmıyorum 5 6 kere kullanılmıstır...

nazlis ninna ricci ile LR marka pseudonym 50 ml. takas edebilirim. 3-4ml.kadar kullanılmış olabilir. bana da hediye geldi. hafif bir koku ama tenime çok yakışmadı sanki. değiştirme sebebim bu.aşağıdaki linkte şişesini görebilirsin.
LR KOZMETıK SAĞLIK GÜZELLıK KıLO KONTROL ALOE VERA MAKYAJ CıLT SAÇ VÜCUT BAKIM ÜRÜNLERı STARLARIN ORJıNAL PARFÜMLERı - Pseudonym

Ben arkadaşa acıklamamı yaptım gerisi önemsiz benim için
ben bastan dedim o eski sevgilimin hediyesi kullanmıyorum diye baya zamandır kullanmadıgım parfüm sonucta
unutmus olabilirim
50 ml sanıyordum 40 falan kalmıstır dedim
sonra parfüme baktım 80 ml miş
ki heryerde 80 ml i var
bir örnek : wimjo ya girip aratabilirsiniz 80 ml diye cıkar karsınıza
en cazipde değil olay ilk önce cevap yazanla anlastım ben

BUARADA : istiyen olursa resmini ceker yollarım işte o zaman kimse konuşamaz ;)

Son düzenleme:
crıstıan dıor dune 80ml takasta classıc bı koku
bulgarı jasmın noır 45ml
bodyshop nerolı jasmın 50ml sımlı
manolya parfumu 50ml
hanımelı parfumu 50ml
versace crıstal noır 30ml
alıen 50ml

Back