• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM (men)
40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek)
90ML WıSH PURE (türkiyede yok normal wısh ın gündüz wersiyonu dieri kadar boğucu değil)

KIZLAR TÜRKıYEDE OLMAYAN PARFUMLER AMERIKADAN ALINMADIR %100 ORJıNALDıR

Arkadaşlar ecz.sn ile takas yaptık.incandessence ve soft musk...Bugün göndericektim ama gönderemedim.pazartesi yola çıkıyorrrrr..darısı sizlereee

U By Ungaro Fever (özellikle 50's glamla takas edilebilir )
Soft musk

2side bir iki kere kullanılmıstır ...

Birde nina ricci parfüm var eski sevgilimin hediyesi o yüzden kullanmıyorum 5 6 kere kullanılmıstır...

Son düzenleme:
alüü kıslar ben geldimsositososito bu aralar fazla giremiyorum avon için demişsiniz ama ben avon istemiom takasta sevemedım gıttı şu avonlarıkafamçokkarıştı elimdeki incandesensesi başka bişilerle takas edebılırım dusunen varsa mesaj atsın lutfennn..opuyorumnanaktan
tugibu canım sendeki lalıqueyi deneyemedim bi türlü sinir oldum kujum yawwsempatiksalakcinni neyse bu gidişle denemeden alacam senden onu tabii sen başkasına vermeden yetişebilirsem iki yer daha kaldı bakmadığım onlarada bakim dönecem sana...

35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASİL DREAM (men)
40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek)
90ML WİSH PURE (türkiyede yok normal wısh ın gündüz wersiyonu dieri kadar boğucu değil)

Back